Skip to content

Alphen aan den Rijn Kees Mustersstraat 49

Te huur per 1 augustus 2020
Luxe uitgevoerd driekamerappartement voorzien van een laminaatvloer afgewerkte wanden en een keuken met inbouwapparatuur.

Het appartementengebouw Musters Kwartier in de woonwijk Nieuwe Sloot is prachtig gesitueerd aan het water met uitzicht op onder meer een eiland met blijvend groen en drie wooneilanden, de tennisbanen van tenniscentrum Nieuwe Sloot, de woonwijk De Bloesemtuin en is aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn gesitueerd. Zowel via de Kees Mustersstraat als de Max Euwesingel bereikt u de locatie.

Luxe uitgevoerd appartement met een woonoppervlakte van 71 m2 met een heerlijk lichte woonkamer met schuifpui naar het ruime balkon, een compleet luxe uitgevoerde open keuken met inbouwapparatuur, 2 ruime slaapkamers, een separate toiletruimte, de mooie badkamer met inloopdouche, wastafel en een was-/bergruimte. Het volledige appartement is voorzien van een laminaatvloer en alle wanden zijn afgewerkt.
Op de begane grond is de berging.

Het appartement is voorzien van een royaal balkon van 2.40 x 3,15 m en heeft een zeer gunstige zonligging op het zuiden. De appartement wordt verhuurd met een eigen parkeerplaats op het privéterrein € 35,= per maand.

HUURVOORWAARDEN

Inkomenseisen
De inkomenseis is 3 x netto salaris = maandhuur of 4 x bruto salaris = maandhuur.
Hierbij mag, indien geval van een tweede inkomen van partner, het hoogste inkomen volledig meegenomen worden en het laagste voor de helft.

Aan te leveren stukken
Geïnteresseerden moeten altijd de volgende documenten aanleveren:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken
– Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat
– Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Inschrijfformulier
– Bij definitieve verhuur uittreksel BRP (voorheen GBA)

Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Jaarrekening van de afgelopen 3 jaar
– Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
– Accountantsverklaring
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring
– Inschrijfformulier

Gepensioneerden:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Recent AOW overzicht
– Recent Pensioenoverzicht
– Recent Bankafschrift of print screen van bankrekening waar inkomen op vermeld staat
– Inschrijfformulier

WERKGEVERSVERKLARING
Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S)
In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhouders verklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld.

HUURPERIODE
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 maanden.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top