Skip to content

Alphen aan den Rijn Juliana van Stolbergstraat 101

Luxe 3-kamer appartement met ruim balkon en eigen parkeerplaats tegenover de Baronie & de Rijnhaven

Op de 1e woonlaag van het appartementencomplex aan de Juliana van Stolbergstraat is nummer 101 gesitueerd. Het appartement is uitstekend afgewerkt en goed onderhouden. Daarnaast heeft het appartement een ideale ligging. In de directe omgeving vindt u het woon-, werk- en winkelcentrum de Baronie alwaar u terecht kunt voor al uw dagelijkse benodigdheden. Ook bevinden andere faciliteiten zich dichtbij, te weten: scholen, het bus- en treinstation van Alphen aan den Rijn, alsmede het centrum en de nieuw aangelegde Rijnhaven zich op korte afstand.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/N8xEsFUII5I

Juliana van Stolbergstraat 101 in het kort omschreven:
• Gelijkvloers wonen!
• Ruime woonkamer met nette neutrale keuken
• 2 ruim bemeten slaapkamers
• Compleet uitgevoerde badkamer en separate toiletruimte
• Een inpandige wasruimte/technische ruimte
• Riant balkon op het oosten
• Op loopafstand van winkelcentrum de Baronie met de Rijnhaven
• Comfortabel: eigen parkeerplaats in afgesloten garage en een eigen (fietsen)berging
• Energiezuinig: label A

De bereikbaarheid van de Juliana van Stolbergstraat is uitstekend te noemen met o.a. op loopafstand een directe buslijn richting Schiphol en op enkele autominuten de uitvalswegen N11/N207 richting de grote steden in de Randstad.

Wonen aan de Juliana van Stolbergstraat…
…Is wonen dichtbij winkel-, woon- en werkgebied de Baronie.

Benieuwd naar de toekomstige gebiedsontwikkelingen? Raadpleeg https://meeraanrijnhaven.nl/ voor meer informatie.

De indeling is als volgt:
De begane grond:

Op de begane grond bevindt zich de afgesloten entree met brievenbussen en de bellentableau met video/belinstallatie. In de gemeenschappelijke entree vindt u het trappenhuis, alsmede een lift welke u naar de woonverdiepingen brengt. Ook treffen we hier de doorgang naar de (fietsen) bergingen en de parkeergarage. We begeleiden u naar de corridor van de 1e woonlaag, hier is het appartement, nummer 101 gesitueerd.

Het appartement:
De entree tot de woning met vervolgens de hal met garderobegelegenheid en de meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken, te weten: de woonkamer met de keuken, de 2 slaapkamers, de inpandige bergruimte, de badkamer en de separate toiletruimte. Het balkon is te bereiken vanuit de woonkamer van het appartement.

De woonkamer:
De buitengewoon lichte woonkamer heeft een mooie afmeting van ca 32 m² inclusief de ruimte waarin de woonkeuken zich bevindt. Door de hoekligging van het appartement en het grote extra zijraam is het appartement zeer licht en oogt de woonkamer extra ruim.
Verder zijn de wanden strak afgewerkt en ligt er een prachtige moderne pvc-vloer. Vanuit de woonkamer is via de loopdeur het riante hoekbalkon toegankelijk.

De keuken:
De keuken is mooi neutraal uitgevoerd met lichte fronten, een donker werkblad + een mooie foto als spatwand. Verder is er voldoende ruimte voor een mooie eettafel.

U heeft de beschikking over:
4-pits gaskookplaat
RVS afzuigkap
Vaatwasser
Oven
Koelkast

De badkamer & het toilet:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de keurig en neutraal betegelde badkamer. De badkamer is bijzonder ruim te noemen en van alle gemakken voorzien. De badkamer beschikt over een ligbad met handdouche, een inloopdouche, 2 wastafels en 2 spiegelkasten met verlichting.
Naast de badkamer heeft u vanuit de hal toegang tot een separate toiletruimte.
De toiletruimte is in de zelfde kleurstelling betegeld en voorzien van een fonteintje.

De inpandige bergruimte:
Vanuit de entreehal is er een inpandige bergruimte toegankelijk, in de bergruimte treft u de aansluitingen voor de wasmachine en de opstelplaats van de cv-ketel. Ook is er veel bergruimte en heeft u hier eventueel de ruimte voor een 2e koelkast of vriezer.

De slaapkamer:
Het appartement heeft 2 ruim bemeten slaapkamers van ca. 8 en 13 m² groot. De ruimtes zijn praktisch bemeten en hebben een mooi raamvlak met draai- en kiepfunctie. Ook kunnen de slaapkamers middels ventilatieroosters geventileerd worden.

Het balkon:
De woning beschikt over een heerlijk ruim balkon van ca. 9 m² groot. Dankzij de hoekligging van het balkon geniet u niet alleen van meer privacy maar heeft u ook een leuker uitzicht. Het balkon biedt u voldoende ruimte hier een heerlijk zitje te creëren.

De parkeerplaats & de (fietsen) berging:
Aan de zijkant van het complex heeft u de mogelijkheid uw auto in de afgesloten parkeergarage te parkeren. Verder bevinden zich hier ook de (fietsen) bergingen. De berging is ca. 6 m² groot. Tevens zijn de parkeerplaats en berging beide gunstig gelegen.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten bedragen € 147,- per maand.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top