Ga naar hoofdinhoud

Jan Pieterszoon Coenlaan 11

Alphen aan den Rijn
€ 220.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Een ca. 67 m² groot appartement met 2 slaapkamers, een eigen berging en een extra verdieping van 31 m² met veel mogelijkheden

Het appartement dat wij je aanbieden is gelegen op de 3e en tevens bovenste verdieping van het kleinschalige wooncomplex aan de J.P. Coenlaan. De woning bevindt zich in een gezellige woonwijk met een speeltuin direct aan de achterzijde van het complex en veel voorzieningen op loopafstand. Denk hierbij aan het winkelcentrum ‘De Baronie’ met o.m. verschillende supermarkten en verswinkels. Direct achter het winkelcentrum is de nieuwe Rijnhaven te vinden met aanlegmogelijkheid voor de watersport liefhebber. Ook het zwembad ‘De Hoorn’, de voor Alphenaren bekende ‘Van Nesstraat’ en verschillende basisscholen zijn binnen handbereik. Verder kenmerkt de wijk zich door zijn ruime opzet met groenvoorzieningen en een mooie singel direct voor de deur.

Het appartement in het kort:

• Een eigen (fietsen) berging in de onderbouw
• 2 slaapkamers met uitbreidingsmogelijkheden
• Een afsluitbare keuken
• Een extra verdieping met potentieel 31 m² woonoppervlak
• 2 balkons, op het zonnige westen!!

Ook is het centrum van Alphen aan den Rijn slechts op enkele minuten wandelen/fietsen te bereiken. Vanaf het treinstation van Alphen aan den Rijn zijn er directe OV-verbindingen naar Utrecht, Leiden en Amsterdam. Ook met de auto ben je via de N11 en N207 snel in de grote steden van de Randstad.

Wonen aan de Jan Pieterszoon Coenlaan is wonen dichtbij het vernieuwde winkelgebied de Baronie/Rijnhaven.
Meer weten over de ontwikkelingen rondom deze woonomgeving? Bezoek:
https://meeraanrijnhaven.nl/

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Je komt het appartementencomplex binnen via de gemeenschappelijke entree met de brievenbussen en het bellenbord. Vervolgens heb je de keuze naar het appartement te gaan via de trap opgang of naar de onderbouw waar zich de eigen (fietsen) berging bevindt.

Het appartement:
Je komt binnen in een ruime hal met hier de mogelijkheid voor de kapstok. Daarnaast heb je vanuit deze hal toegang tot bijna alle kamers van het appartement, te weten; een apart toilet, de 2 slaapkamers, de keuken en de doorzon woonkamer. Ook is er een vlizo trap naar de zolderverdieping.
In alle leefruimtes van het appartement ligt dezelfde donkere laminaatvloer.

De woonkamer:
Voorheen was er aan de achterzijde nog een extra 3e slaapkamer, deze is bij de woonkamer betrokken om zo een doorzon woonkamer van ca. 31 m² te creëren. Hierdoor beschik je over een riant zit- en eetgedeelte, deze worden fijn verlicht door de grote raampartijen. Verder zijn er in de woonkamer 2 vaste kasten en de toegangsdeuren naar de badkamer en 1 van de 2 balkons.

De keuken:
Ook de keuken is vanuit de hal toegankelijk. De keuken is deels betegeld in een lichte kleurstelling. Verder is er ook vanuit de keuken toegang tot het balkon, de badkamer en een vaste kast met de aansluitingen van de wasmachine en de elektra groepenkast.

De keuken is ook de opstel plaats van de Intergas HRE cv-ketel.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is tussen de woonkamer en keuken in gelegen en is ook vanuit beide ruimtes toegankelijk. De badkamer is geheel betegeld en aan de bovenzijde voorzien van een raam, hierdoor heb je de mogelijkheid de ruimte natuurlijk te ventileren. Ook zijn er in de badkamer een douchehoek, een wastafel en een spiegel met planchet aanwezig.

In de hal is er toegang tot de aparte toiletruimte.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen een is ca. 9 m² groot, met een loopdeur naar het 2e balkon. Daarnaast kun je de kamer natuurlijk ventileren dankzij de raampartijen. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 8 m² groot.

De zolderverdieping:
Dankzij de ligging op de bovenste verdieping heb je het voordeel van een extra verdieping. Deze verdieping wordt doormiddel van een muur gesplitst en heeft een vloeroppervlakte van ca. 76 m². Dit bied je veel mogelijkheden, zo kun je doormiddel van een vaste trap en een dakkapel een extra woonlaag creëren met ca. 31 m² aan effectief woonoppervlakte.

De 2 balkons:
Het appartement beschikt over 2 balkons, deze zijn beide aan de achterzijde te vinden en op het westen gelegen. Het grootste balkon is ca. 5 m² groot en toegankelijk via de woonkamer en de keuken. Dit balkon heeft een vaste buiten kast, ook is er voldoende ruimte hier een zitje te creëren. Het 2e balkon is een klein balkon wat toegankelijk is via de grootste slaapkamer. Beide balkons bieden leuk uitzicht op de achtergelegen speeltuin en het groen.

Bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn via ons kantoor digitaal verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 133,34 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 16,16.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 220.000,- k.k.
Datum invoer 76 dagen geleden
Woonoppervlakte 67 m2
Aantal kamers 4
Energieklasse E

Media

Overdracht

Koopprijs € 220.000,- k.k.
Datum invoer 76 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1961
Dak type Zadeldak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 67 m2
Oppervlakte externe bergruimte 7 m2
Inhoud 260 m3

Indeling

Aantal woonlagen 2
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Aantal woonlagen 2
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse E
Isolatievormen Geen isolatie
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top