Skip to content

Alphen aan den Rijn Hooftstraat 39

BINNENKORT NIEUW IN VERHUUR,

Royaal en fraai afgewerkt (gemeubileerd) 3-kamerappartement(type: maisonnette) van 84 m² midden in het bruisende, vernieuwde centrum van Alphen aan den Rijn

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/gcuPfNwbUuI

Deze moderne 3-kamer maisonnette is gelegen op een unieke locatie middenin het centrum van Alphen aan den Rijn, aan de rand van het in 2018 gerenoveerde Thorbeckeplein. Op deze locatie bruist het letterlijk en figuurlijk, mede door de gezellige evenementen. Winkelen, de wekelijkse markt, uit eten, cultuur en ontspanning; het gebeurt allemaal op deze locatie. Het is er ontspannen, stads wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Tevens bevinden zich in de directe nabijheid het nieuwe haventje, het overdekte winkelcentrum ‘De Aarhof’ en dé winkelstraat Van Mandersloostraat. Is dit de locatie die u zoekt? Deze maisonnette woning die wij aanbieden is even leuk (of zelfs nóg leuker) dan de locatie.. laat u verrassen:

• Woonoppervlakte van circa 84 m² exclusief terras
• Riante woonverdieping met een luxe Siematic keuken
• Balkon met zicht op het Thorbeckeplein zuid/oost
• Slaapverdieping met 2 kamers (met beide een Frans balkon) en de riante badkamer
• Zowel de toiletruimte op de woonverdieping als de badkamer op de slaapverdieping zijn uitgevoerd met modern tegelwerk en luxe sanitair
• Tevens is er een inpandige was-/bergruimte op de woonverdieping en een eigen (fietsen)berging op de begane grond
• Maximale wooncomfort: energielabel A, HR++ beglazing, volledig geïsoleerd en vloerverwarming als hoofdverwarming middels een hybride warmtepomp/HR combiketel
• Dit appartement is ook gemeubileerd te huur.

Locatie, locatie en nog eens locatie:
In het centrum De Lage Zijde is de afgelopen jaren veel ontwikkelt. Zo is het Thorbeckeplein gerenoveerd en de locatie waar de weekmarkt wordt gehouden. Aan de overzijde van de Hooftstraat treft u ‘Het Nutsgebouw’ gezellige horeca aan het haventje. De komende jaren wordt met o.m. Aarkade fase 3, de Kroon van Alphen, de herontwikkeling van de V&D locatie en de oplevering van de Bibliotheek het centrum afgerond. Alle voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen en vrije tijd bevinden zich hierdoor op loopafstand van het appartement. Tevens zijn de uitvalswegen de N11 en N207 richting de grote steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam goed te bereiken waardoor deze binnen 35 autominuten te bereiken zijn. Een parkeervergunning in het centrum kost € 50,= per jaar.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Het appartement is toegankelijk via de fraaie, afgesloten entree aan de Hooftstraat. Het appartement is voorzien van een deuropeningssysteem met videofooninstallatie. U komt het complex binnen in de moderne, centrale hal met hier de lift, het trappenhuis en de inpandige bergingen. Ook erg praktisch: de deuren van de gezamenlijke ruimten zijn elektrisch en gaan automatisch open en dicht. Het appartement is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping.

De eerste verdieping, het appartement:
De woning deelt de etage slechts met slechts twee andere woningen waardoor de hal voor de woning zeer rustig is. Bij binnenkomst in de woning een royale ontvangsthal met toegang tot de toiletruimte, wasruimte en de woonkamer. De royale toiletruimte is betegeld met een moderne, antracietgrijze tegel en uitgevoerd met een zwevend wandcloset en een fonteintje. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaat vloer met hoge witte plint en glad gestuukte wanden en fijne structuur gespoten plafonds. Daarnaast wordt het gehele appartement verwarmd middels comfortabele vloerverwarming.

De woonkamer:
De woonkamer bevindt zich aan de Hooftstraat zijde van het appartement en beschikt over twee deuren naar het terras. Door deze grote openslaande deuren en ramen is de woonkamer een heerlijk lichte leefruimte met een prettige woonsfeer. Aan uw linkerhand treft u de open trapopgang naar de slaapverdieping. De woonkamer staat in directe verbinding met de open keuken wat resulteert in een modern geheel.

Het terras:
Het balkon aan de Hooftstraat beschikt biedt een levendig en leuk uitzicht op dé centrum locatie van Alphen aan den Rijn. U heeft o.m. zicht op het levendige Thorbeckeplein met de wekelijkse markt en op het monumentale NUTS gebouwd.

De keuken:
De open Siematic keuken is voorzien van beige fronten met RVS handgrepen en een antracietgrijs werkblad. Daarnaast is de keuken voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• een 4-pits gaskookplaat
• een RVS afzuigkap met achterwand
• een combimagnetron
• een vaatwasser
• een koelkast met vriesvak

De tweede verdieping:
Vervolgens begeleiden wij u via de vaste trap naar de bovengelegen verdieping, welke is ingedeeld met twee slaapkamers en de zéér ruime badkamer. De afwerking is identiek aan de woonverdieping.

De slaapkamers:
Zoals reeds vermeld beschikt de woning over twee slaapkamers, we beginnen bij de hoofdslaapkamer. Deze kamer is maar liefst 21 m² groot en heeft een Frans balkon en draai-/kiepraam. De kamer heeft momenteel een speelse indeling met gaderobe kasten die een inloopkast vormen. De tweede slaapkamer is naast de hoofdslaapkamer gesitueerd en eveneens uitgevoerd met een Frans balkon en draai-/kiepraam.

De badkamer:
De grote badkamer is net als de slaapkamers bereikbaar vanaf de overloop. Het geheel is betegeld in een moderne, antracietgrijze kleurstelling. De badkamer is van alle gemakken voorzien en luxe uitgevoerd met:
• royale inloopdouche met regendouche, RVS afvoerdrain en handdouche
• dubbel wastafelmeubel met lades
• spiegel met ingebouwde verlichting
• tweede vrij hangend toilet
• extra radiator (naast de elektrische vloerverwarming)

Extra bijzonderheden:
Huurprijs per maand € 1.295.-
Huurprijs per maand gemeubileerd: € 1.395,-
Servicekosten per maand € 50,-
Minimale huurtermijn 12 maanden
Waarborgsom: 1 maand huur

Huurvoorwaarden

Inkomenseisen
De inkomenseis is 3 x maandhuur = netto salaris of 4 x maandhuur = bruto salaris.
Hierbij mag, indien geval van een tweede inkomen van partner, het hoogste inkomen volledig mee-genomen worden en het laagste voor de helft.

Aan te leveren stukken
Geïnteresseerden moeten altijd de volgende documenten aanleveren:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken
– Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat
– Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Inschrijfformulier
– Bij definitieve verhuur uittreksel BRP (voorheen GBA)

Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Jaarrekening van de afgelopen 3 jaar
– Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
– Accountantsverklaring
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring
– Inschrijfformulier

Gepensioneerden:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Recent AOW overzicht
– Recent Pensioenoverzicht
– Recent Bankafschrift of print screen van bankrekening waar inkomen op vermeld staat
– Inschrijfformulier

WERKGEVERSVERKLARING
Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recen-te datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaar-opgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of admini-stratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleg-gen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S)
In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhouders verklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld.

HUURPERIODE
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 maanden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top