skip to Main Content

Haringvliet 150

Alphen aan den Rijn
€ 275.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Ruime gezinswoning met een diepe achtertuin op het WESTEN

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/mJL3py5EhCU

Bent u op zoek naar een ruime woning met een heerlijk diepe en zonnige achtertuin? Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk maar toch alle voorzieningen binnen handbereik? Deze ruime gebouwde woning, welke nog geheel naar eigen smaak kan worden ingericht, kan dan zomaar eens uw nieuwe thuis zijn.

Wij zetten alvast enkele kenmerken op een rijtje:
• Een ruime en gemakkelijk in te delen woonkamer (type: doorzon)
• Een eenvoudige (dichte) keuken met een deur naar de tuin en mogelijkheden voor een grote open keuken naar de woonkamer
• Maar liefst 5 slaapkamers(!)
• Een eenvoudige badkamer met o.a. een ligbad, toilet en wastafel
• Uitzonderlijk groot: de woning is standaard bijna 6,5 meter breed en 7 meter diep.
Daarnaast is de tweede verdieping aan de achterzijde vergroot met een dakkapel

En om het plaatje compleet te maken: een uitstekende locatie met meerdere basis-/en middelbare scholen in de buurt. Gelegen in de gewilde “Stromenwijk”. Deze woonwijk is uiterst kindvriendelijk en kenmerkt zich door zijn ruime en groene opzet nabij het Weteringpark, het vaarwater van de Oude Rijn en de Heimanswetering. Het is centrale locatie t.o.v. winkelcentrum “De Herenhof”, uitvalswegen richting de grote steden in de Randstad en het centrum van Alphen aan den Rijn. Ook de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend.

De indeling is als volgt, de begane grond:
De voortuin is mooi diep en biedt toegang tot de woning via de overdekte entree. Direct voor de woning kunt u de auto zonder vergunning parkeren. Bij binnenkomst een ruime ontvangsthal met een garderobe kast. Hier treft u de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping, de toiletruimte met een fonteintje, toegang tot de keuken en de toegang tot de woonkamer.

De woonkamer:
De ‘doorzon’ woonkamer biedt bijna 30 m² aan gebruiksoppervlakte en is, door de raampartijen aan zowel de voor-/ als achterzijde, heerlijk licht. De ruimte biedt volop mogelijkheden voor het creëren van een ruim zit- en eethoek naar uw eigen smaak. Thans is de keuken alleen bereikbaar vanuit de ontvangsthal, echter is het goed mogelijk om een opening in de woonkamer te realiseren. Onze makelaar neemt graag de mogelijkheden met u door. De deur naar de achtertuin bevindt zich in de keuken.

De keuken:
Vanuit de hal is de keuken bereikbaar, op eenvoudige wijze kan deze ook bij de woonkamer betrokken worden. De keuken is eenvoudig uitgevoerd met een Bruynzeel keukenblok met een dubbele spoelbak. Hier tevens een deur naar de achtertuin.

1e verdieping:
De trapopgang in de hal leidt u naar de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Twee slaapkamers vindt u aan de achterzijde van de woning. Beide beschikken over grote raampartijen en zeer ruime afmetingen. De derde slaapkamer is aan de voorzijde naast de badkamer gesitueerd. Deze kamer heeft een wastafel.

De badkamer:
De badkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en heerlijk licht door de grote raampartijen. De badkamer is eenvoudige uitgevoerd met:
• een ligbad met douche
• een wastafel
• een 2e toilet
• een radiator

2e verdieping: een verrassend ruime tweede verdieping!
Bij bovenkomst de overloop met hier de aansluitingen voor uw wasmachine en droger, tevens de opstelplaats voor de cv-ketel. Op deze verdieping treft nog eens twee volwaardige slaapkamers, welke beide zijn vergroot met een dakkapel. Tevens zijn er knieschotten aanwezig voor de nodige bergruimte.

De tuin:
Een combinatie van vrijheid, ruimte en privacy. Dat is wat deze tuin u te bieden heeft! Een riante tuin met ook nog eens een gunstige zonligging op het westen. De grote van de tuin biedt u goed de mogelijkheid om hier meerdere terrassen aan te leggen. Aan de achterzijde een stenen berging welke is voorzien van elektra. De achtertuin is ook bereikbaar via een poort achterom.

Overige bijzonderheden:
• De woningen in deze wijk zijn uitgevoerd met een Kwaaitaal beton vloer die van mindere kwaliteit kan zijn. In 2003 is de vloer gecontroleerd en preventief hersteld. Er is geen recent onderzoeksrapport en derhalve aan koper zijn eigen verantwoording om de kwaliteit te onderzoeken.
• Koper aanvaardt de milieukundige toestand en eventuele aanwezigheid van asbest alsmede de gevolgen van door huurders achtergelaten vloerbedekking. Koper kan nimmer verkoper voor eventuele gevolgen van de milieukundige toestand aanspreken en vrijwaart verkoper voor alle aanspraken dienaangaande.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Het transport van de woning zal plaatsvinden bij notariskantoor: Kroes & Partners Notarissen te Alphen aan den Rijn
• Diverse kozijnen moeten worden vervangen.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de ge-volgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 275.000,- k.k.
Datum invoer 328 dagen geleden
Perceel oppervlakte 170 m2
Woonoppervlakte 120 m2
Aantal kamers 6

Media

Overdracht

Koopprijs € 275.000,- k.k.
Datum invoer 328 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1972
Dak type Zadeldak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 120 m2
Oppervlakte externe bergruimte 8 m2
Perceel oppervlakte 170 m2
Inhoud 396 m3

Indeling

Aantal woonlagen 3
Aantal kamers 6
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Ligbad, Toilet, Wastafel

Energie

Isolatievormen Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Beschutte ligging
Tuintypen Achtertuin, Voortuin
Kwaliteit Normaal
Positie West

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra
Isolatievormen Geen isolatie

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top