Skip to content

Alphen aan den Rijn Groenoord 84

126 m² woonoppervlakte met 5 slaapkamers, een ruime voor- en achtertuin én een garage van 18 m²

De woning die wij u aanbieden is gelegen aan de Groenoord 84. Het pand heeft maximaal ruimtegebruik door de rechte voor- en achtergevel (126 m² woonoppervlakte). De woning heeft aan de voor- én achterzijde een tuin, met in de voortuin een garage van ca. 18 m² groot. De woning beschikt over 5 ruime slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond. Hierdoor leent de woning zich uitstekend om ingericht te worden met een praktijk of werk aan huis.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/HzfFzzXc8fA

Een klein voorproefje van wat de Groenoord 84 u te bieden heeft:
• Leuke, kindvriendelijke ligging aan een net opgeknapt woonerf met nieuwe speeltuin
• Mogelijkheid tot een praktijk aan huis met woonruimte op de verdieping(en)
• Een ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde van de 1e verdieping
• Een open keuken aan de achterzijde van de 1e verdieping
• Maar liefst 5 slaapkamers, waarvan 2 mooie tuinkamers en 1 met riant terras
• Een badkamer en een separate toiletruimte
• Een onderhoudsvriendelijke voortuin op het zuiden met veel privacy en een diepe achtertuin
• Een garage van ca. 18 m² groot
• Volledig kunststof kozijnen en energielabel B
• De gehele woning is voorzien van kunststofkozijnen met dubbel isolatieglas, ook beide toegangsdeuren in de tuinkamers zijn van kunststof

De wijk Groenoord is in 2022 volledig gerenoveerd met nieuwe bestrating, speeltuintjes, bomen, straatverlichting en riolering. De wijk heeft een voor doorgaand verkeer mooi afgeschermde ligging op een centrale locatie in Alphen aan den Rijn. Zo bent u met enkele fiets minuten in het centrum van Alphen aan den Rijn, hier zijn o.a. verschillende leuke sfeervolle terrasjes te vinden langs de Oude Rijn. Ook is het buurtwinkelcentrum de ‘Herenhof’ makkelijk te bereiken. Dit is een winkelcentrum met een divers aanbod aan verswinkels en supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen. Vlakbij de woning is een directe busverbinding naar het station van Alphen aan den Rijn en Amsterdam Schiphol. Ook met de auto zijn alle grote steden in de Randstad binnen handbereik, dit dankzij de verbindingswegen N11 en N207.

Wonen aan de Groenoord…
…is wonen in een recent gerenoveerde kindvriendelijke wijk.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Middels een diepe onderhoudsvriendelijke voortuin op het zuiden is de overdekte voordeur met de entree van de woning bereikbaar. U betreedt de woning in een ontvangsthal met hier garderobemogelijkheid en toegang tot de meterkast en voorraadkast. Ook heeft de doorloop naar een centraal gelegen hal met toegang tot garderobekast, de toiletruimte, de eerste 2 slaap-/tuinkamers en via 1 van de slaapkamers de was-/technische ruimte. In de was-/technische ruimte treft u de aansluitingen voor de wasmachine en droger, ook is dit de opstelplaats van de HR cv-ketel.

De slaapkamers:
De eerste 2 slaapkamers zijn ca. 11 en 15 m² groot en zijn beide tevens tuinkamers. De grootste ligt aan de achterzijde en biedt toegang tot de achtertuin, ook is hier een wastafel met een spiegel aanwezig. De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde en biedt toegang tot de zonnige voortuin, ook heeft u vanuit deze slaapkamer toegang tot de was-/technische ruimte. De deuren in beide slaapkamers zijn tevens draaikiepdeuren van kunststof. Beide slaapkamers lenen zich uitstekend als praktijkruimte door de beide toegangsdeuren vanaf buiten.

De 1e verdieping:
Middels de trapopgang bereikt u de overloop van de 1e verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de ‘woonverdieping’, hier bevinden zich namelijk de keuken en woonkamer. Ook kunt u verder naar de 2e verdieping met de trapopgang.

De woonkamer:
De woonkamer ligt aan de voorzijde van de 1e verdieping en biedt een zithoek van ca. 21 m² groot. De wanden zijn licht afgewerkt net als de plavuizenvloer, een openhaard zorgt voor veel extra sfeer en warmte op de koude dagen. Grote raampartijen met kunststofkozijnen en een draaikiepraam aan de voorzijde zorgen voor veel natuurlijk licht in de woonkamer. Hier is ook zonwering aanwezig voor de warme zomerdagen. Via een doorloop naar de achterzijde heeft u toegang tot de keuken. In deze doorloop heeft u de mogelijkheid een eethoek te creëren.

De keuken:
De halfopen keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is uitgevoerd in een grote hoek. De hoekkeuken biedt veel werkruimte op het werkblad en veel opbergruimte in de boven- en onderkasten. De kastfronten zijn wit uitgevoerd met een donker werkblad. Een grote raampartij met kunststofkozijnen aan de voorzijde zorgt voor veel natuurlijke lichttoetreding. Ook is er een draaikiepraam aanwezig voor natuurlijke ventilatie.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Koel-/vriescombinatie
• Vaatwasser
• 4-pits gasfornuis
• Afzuigkap
• Oven

De 2e verdieping:
Middels de trapopgang bereikt u de overloop van de 2e verdieping. De overloop van de 2e verdieping wordt mooi verlicht door een lichtkoepel in het dak. Verder heeft u vanaf de overloop toegang tot de volgende 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers:
Op de 2e verdieping bevinden zich de 3e, 4e en 5e slaapkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is ca. 14 m² groot. Deze slaapkamer wordt mooi verlicht door grote raampartijen en een kunststof draaikiepdeur, door deze deur heeft u tevens toegang tot een groot terras. Dit terras is ca. 7 m² groot en ligt op het zonnige zuiden. De 4e en 5e slaapkamer liggen aan de achterzijde en zijn ca. 6 en 8 m² groot. Ook deze slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen met kunststofkozijnen.

De badkamer:
De badkamer is in het midden van de 2e verdieping gesitueerd. De badkamer is geheel betegeld in een neutrale kleurstelling met een lichte tegel tegen de wand en een donkere vloertegel. In de badkamer zijn een ruime hoekdouche, een wastafelmeubel met verlichting en het 2e toilet aanwezig.

De achtertuin:
De tuin aan de voorzijde heeft een ligging op het zonnige zuiden en door de gemoedelijke buurt kunt u ook hier heerlijk vertoeven. Deze tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt tevens toegang tot de garage van ca. 18 m². U heeft tevens toegang tot de garage vanaf de straatzijde.
Via de tuinkamer aan de achterzijde is de diepe achtertuin toegankelijk.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top