Skip to content

Alphen aan den Rijn Gesina van der Molenstraat 3

2-onder-1 kapwoning van 155 m² groot met een garage van 17 m² groot en een groene achtertuin op het westen

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/d-xkL_2K-gs

Wij bieden u de Gesina van der Molenstraat 3 aan, een 2-onder-1 kapwoning gelegen in de feministenbuurt. De woning is ca. 155 m² groot met een garage van ca. 17 m² en kan nog geheel naar eigen smaak worden afgewerkt. U heeft de mogelijkheid 5 grote slaapkamers te realiseren, er is een riante woonkamer met open keuken en de rijkelijk beplante achtertuin heeft een gunstige zonligging op het westen.

De woonomgeving kenmerkt zich door een ruimtelijke opzet met veel groen en water. Zo zijn er in de directe omgeving de jachthaven Heimanswetering, het Weteringpark met o.m. de waterspeelplaats en voor de dagelijkse boodschappen bezoekt u met enkele minuten het winkelcentrum De Herenhof. De bereikbaarheid is tevens bijzonder fijn. Zo bevindt zich op loopafstand van de woning een bushalte met directe verbindingen met Amsterdam Schiphol, het centrum en het treinstation van Alphen aan den Rijn. Ook met de auto bent u snel in alle grote steden van de Randstad dankzij de verbindingswegen N11 en N207.

Een voorproefje van wat u kunt verwachten:
• Parkeergelegenheid op eigen terrein en een garage van ca. 17 m²
• Een riante woonkamer met een extra zijkamer en open keuken
• 3 slaapkamers op de 1e verdieping
• Een grote badkamer met een douche en ligbad
• Een 2e verdieping met de mogelijkheid 2 slaapkamers te realiseren
• Een riante en groene achtertuin op het westen

Wonen aan de Gesina van der Molenstraat…
…is wonen in een natuurrijke omgeving met verschillende leuke wandel- en fietsroutes.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Aan de voorzijde van de woning is er parkeergelegenheid op eigen terrein en een groene voortuin. Ook heeft u vanaf de voorzijde toegang tot een garage. U betreedt de woning in een ruime ontvangsthal met hier de mogelijkheid voor een garderobe. Ook heeft u vanuit deze hal toegang tot de meterkast, de toiletruimte, de woonkamer en de 2e verdieping middels een trapopgang. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een fonteintje.

De woonkamer:
Vanuit de hal betreedt u de riante woonkamer van ca. 35 m² groot. De fijne lengte- en breedte-maten maken dat u de ruimte op verschillende manieren kan indelen met een riante zit- en eethoek. De woonkamer is licht dankzij de grote glazen schuifpui, hierdoor is er ook leuk contact met de tuin. In de woonkamer is ook een praktische trapkast aanwezig voor extra opbergruimte. Aan de voorzijde is de open keuken aanwezig, aan de achterzijde nog een extra (tuin) kamer van ca. 10 m² groot. Deze kamer kan bijvoorbeeld als werkkamer of extra zitkamer dienen. Hier is ook een loopdeur naar de tuin aanwezig.

De keuken:
De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is deels betegeld en is voorzien van een eenvoudig keukenblok in het wit. De boven- en onderkasten bieden veel bergruimte. Een groot raampartij aan de voorzijde zorgt voor veel natuurlijk licht en uitzicht op de voortuin en straat.

De 1e verdieping:
Middels de trapgang in de entreehal heeft u toegang tot de 1e verdieping. Op de 1e de overloop van de 1e verdieping aangekomen heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers:
De woning beschikt aan over 3 zeer ruim bemeten slaapkamers, waarvan de grootste aan de achterkant is gesitueerd. Deze slaapkamer is ca. 18 m² groot, de naast gelegen slaapkamer ca. 9 m². De 3e slaapkamer van ca. 14 m² bevindt zich aan de voorzijde.

De badkamer:
De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is grotendeels betegeld. De badkamer is uitgevoerd met de navolgende voorzieningen: een ligbad, een douchecabine met massage douche, een designradiator en een wastafelmeubel. Ook is er een raam aanwezig, hierdoor kan de ruimte ook geventileerd worden naast de aanwezige mechanische ventilatie.

De 2e verdieping:
U komt boven op de de 2e verdieping in een grote open ruimte die geheel naar wens nog in te delen is. In de hoek van de ruimte de opstelplaats voor de HR cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Deze verdieping is vrij indeelbaar maar biedt alle mogelijkheden voor het realiseren van een 4e en eventueel zelfs 5e slaapkamer. Tip: Heeft u behoefte aan meer ruimte? Het is goed mogelijk om deze verdieping vergunningsvrij te vergroten d.m.v. een dakkapel.

De achtertuin:
Aan de achterzijde beschikt de woning over een riante tuin. De tuin is voorzien van veel verschillende soorten volgroeide beplanting, dit zorgt voor een vrolijk gezicht vanuit de woonkamer. De tuin is gericht op het westen en ligt vrij, hierdoor geniet u hier vanaf de middag tot laat in de avond van de zon. Door de ruime afmetingen kunnen er verschillende leuke zitjes gecreëerd worden.

De garage:
De woning beschikt naast parkeergelegenheid op eigen terrein ook over een garage. De garage is ca. 17 m² groot en biedt dus voldoende ruimte om uw auto binnen te zetten. Daarnaast geniet u hierdoor van veel extra opbergruimte. Middels een verbouwing is het mogelijk een deel van de garage bij de woning te betrekken.

Bijzonderheden:
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor het opmaken van de leveringsakte is een vaste project notaris aangesteld
• Bij overeenstemming zal er een koopovereenkomst conform NVM-model opgemaakt worden, aangevuld met een aantal specifieke clausules (model is op kantoor aanwezig)
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig, te weten: notariskantoor Van Agt en Dussel Notarissen

Back To Top