Ga naar hoofdinhoud

Frederik Hendrikstraat 70

Alphen aan den Rijn
€ 200.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Een appartement van ca. 60 m² op loopafstand van het centrum met een balkon op het zonnige zuiden

Aan de rand van het centrum ligt het appartement dat wij je mogen aanbieden. De Frederik Hendrikstraat 70 is een appartement van ca. 60 m² groot. Het appartement beschikt niet alleen over een ruime woonkamer en afsluitbare keuken, maar ook 2 ruim bemeten slaapkamers en een badkamer met een apart gelegen toiletruimte. Daarnaast beschikt het appartement nog over een balkon op het zonnige zuiden en een eigen (fietsen) berging op de begane grond. De ligging van het appartement is buitengewoon prettig. Zo ga je wonen op loopafstand van het centrum van Alphen aan den Rijn waar je verschillende leuke terrassen aan het water treft. Ook zijn er in het centrum verschillende verswinkels, supermarkten, kledingwinkels en drogisterijen. Verder ligt het appartement centraal ten opzichte van winkelcentrum de Baronie, de Rijnhaven, het Bospark, de sportvelden en ook recreatiegebied Park Zegersloot is slechts enkele minuten fietsen. Als laatst is ook de bereikbaarheid van het appartement bijzonder fijn. Zo is het station van Alphen aan den Rijn slechts op enkele minuten afstand van het appartement gelegen. Hier zijn directe verbindingen met o.a. Leiden, Utrecht en Amsterdam Schiphol. Pak je liever de auto dan ben je met een vogelvlucht op de verbindingswegen N11 en N207, deze wegen brengen je snel naar alle grote steden van de Randstad.

Alvast wat mooie punten van dit appartement voor jou opgesomd:
• Een eigen (fietsen) berging
• Een ruime woonkamer en een afsluitbare keuken
• 2 ruim bemeten slaapkamers
• Een badkamer en een apart gelegen toiletruimte
• Een balkon op het zonnige zuiden
• Op loopafstand van het centrum van Alphen aan den Rijn

Wonen aan de Frederik Hendrikstraat…
…is wonen op loopafstand van het centrum van Alphen aan den Rijn, de Baronie, het Bospark én het Burgemeester Visserpark. Maar ook recreatiegebied Park Zegersloot en de sportvelden zijn met enkele fiets minuten te bereiken.

De indeling is als volgt:
De begane grond:
Aan de voorzijde van het complex is er parkeergelegenheid. Vervolgens kom je bij de postbussen, waarna je toegang hebt tot je eigen (fietsen) berging en de trapopgang naar boven.

Het appartement:
Met de trapopgang bereik je de 1e verdieping, waar je toegang hebt tot het appartement. Doormiddel van een tochtportaal met de mogelijkheid voor een kapstok bereik je een centraal gelegen hal. Vanuit deze hal heb je toegang tot de meterkast, 1 van de slaapkamers, de woonkamer, de keuken, het toilet en de badkamer.

De woonkamer:
Aan de achterzijde van het appartement is de woonkamer van ca. 21 m² gelegen. De woonkamer heeft aan de achterzijde een grote raampartij wat zorgt voor een prettige lichtinval. Ook kan het raam opengezet worden en is er een ventilatierooster, hierdoor kan de ruimte natuurlijk worden geventileerd. Verder is er toegang tot de 2e slaapkamer vanuit de woonkamer.

De keuken:
De afsluitbare keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. In de keuken bevindt zich een keukenblok in een rechte opstelling, uitgevoerd met houtlook kastfronten en een donker werkblad. Boven en onder het werkblad is veel praktische bergruimte. Verder is in de keuken de opstelplaats van de cv-ketel.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is toegankelijk via de centraal gelegen hal of 1 van de slaapkamers. De badkamer is geheel betegeld in een neutrale kleurstelling. In de badkamer zijn een douchehoek, een wastafel en een spiegel met planchet aanwezig.
De naast gelegen toiletruimte is deels betegeld en toegankelijk vanuit de centraal gelegen hal.

De slaapkamer:
Het appartement beschikt over 2 ruim bemeten slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 11 m² groot en beschikt over een vaste kast. Verder is er een kamerbrede raampartij met een ventilatierooster. De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is ca. 10 m² groot. Vanuit deze kamer is er toegang tot de woonkamer, de badkamer en een vaste kast. In deze vaste kast tref je de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tot slot is er toegang tot het balkon op het zuiden.

Het balkon:
Aan de achterzijde ligt het balkon van ca. 5 m² groot. De afmetingen maken samen met de zonligging op het zuiden, dat dit een ideale plek is voor een lekker zitje.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal bij ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 140,76 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 11,35.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Als u de woning koopt met de korting van € 5000,= die u als huurder van Woonforte krijgt, dan gaat u akkoord met een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. Koopt u de woning zonder de eerder genoemde korting, dan geldt er geen verblijvingsbeding.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.
 

Kenmerken

Koopprijs € 200.000,- k.k.
Datum invoer 304 dagen geleden
Woonoppervlakte 60 m2
Aantal kamers 3
Energieklasse D

Media

Overdracht

Koopprijs € 200.000,- k.k.
Datum invoer 304 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1966
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 60 m2
Oppervlakte externe bergruimte 5 m2
Inhoud 226 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse D
Isolatievormen Grotendeels dubbelglas
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Beschutte ligging
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra
Isolatievormen Geen isolatie

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top