Skip to content

Alphen aan den Rijn Ericapark 4

BUNGALOW ‘Olympus’ op een perceel van 537 m² met een garage en een eigen oprit. Op loopafstand van recreatiegebied Park Zegersloot

“Wonen in een natuurrijk bungalowpark betekent o.a. opstaan met vogelgeluiden”

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/7CWfvpVtgN0

Aan de rand van het Ericapark in Alphen aan den Rijn is huisnummer 4 gesitueerd. Deze vrijstaande bungalow is gebouwd in de jaren ’60 op een perceel van ca. 537 m² groot. De woning kenmerkt zich aan zijn levensloopbestendige opzet en vrije ligging in een bungalowpark, omsloten met volgroeide bomen. Ericapark 4 in een vogelvlucht:

• Levensloopbestendige woning op een riant perceel van 537 m²
• Oprit op eigen terrein welke doorloopt tot aan de garage van 22 m²
• Een tuin rondom de woning, voorzien van prachtige beplanting
• Ruime woonkamer over de gehele breedte van de woning
• Halfopen keuken met toegang tot de tuin
• Badkamer en separate toiletruimte
• Maar liefst 3 ruime slaapkamers
• 96 m² woonoppervlakte (excl. De 1e verdieping van ca. 44 m² en garage van ca. 22 m²)
• De 1e verdieping toegankelijk middels een vlizotrap met ca. 44 m² woonoppervlakte

Het Ericapark is een fraai beschut bungalowpark. De buurt staat bekend om zijn volwassen groenvoorzieningen en ligging in een park en op loopafstand van recreatie gebied Park Zegersloot. Daarbij zijn de verschillende basisscholen, speeltuintjes en het zwembad Aquarijn nabij gelegen. Daarnaast is het maar enkele minuten naar het winkelcentrum ‘De Ridderhof’ waar u een diversiteit aan supermarkten, (vers)winkels en andere winkels vindt. Tevens bevindt zich hier een busverbinding naar het centrum en station van Alphen aan den Rijn, vanuit hier heeft u een directe verbinding met grote steden als Utrecht en Amsterdam. Ook bent u met de auto snel in de grote steden, dit door de verbindingswegen de N11 en N207.

Wonen aan het Ericapark…
…Is wonen in een groene woonwijk. Ruimte gecombineerd met rust.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Via de royale eigen voortuin bereikt u de voordeur vanwaar u toegang heeft tot de ontvangsthal met grote raampartijen. De hal heeft een verbindende functie en biedt toegang tot de woonkamer, meterkast en de 2 tussenhallen vanwaar u toegang heeft tot de andere vertrekken in de bungalow. Ook is er in een van de hallen een vlizotrap gesitueerd naar de riante 1e verdieping.

De woonkamer:
De woonkamer is voelt extra royaal door de grote raampartijen met zicht op de eigen tuin. Door deze grote raampartijen is er een overvloed aan licht en heeft u panoramisch uitzicht op de tuin. Een bijzonder kenmerk van de woonkamer is de karakteristieke open haard, deze creëert een knus, huiselijke gevoel en biedt comfort op koude dagen. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot de aangrenzende keuken.

De keuken:
De klassieke keuken is tweezijdig opgesteld waardoor de ruimte efficiënt is benut. De keuken is uitgevoerd in crèmekleurige kastfronten en een houtlook werkblad. Daarnaast is de gehele keuken betegeld tot aan het plafond. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een tussenhal en de tuin.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Koelkast
• Elektrische kookplaat
• Oven
• afzuigkap

De slaapkamers:
De woning beschikt momenteel over 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn ca. 9, 12 en 14 m² groot. Alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen die leuk zicht op de tuin geven en de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie bieden. Tevens hebben de 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning toegang tot een praktische vaste kast.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is toegankelijk vanuit een tussenhal en is eenvoudig uitgevoerd met een spiegelkast, een wastafel en een bad met douchegelegenheid. Ook treft u in de badkamer de aansluitpunten voor de wasmachine. De ruimte is deels betegeld. De separate toiletruimte is eenvoudig uitgevoerd, geheel betegeld en voorzien van een fonteintje.

De 1e verdieping:
Middels een vlizotrap is de 1e verdieping toegankelijk, dit is nu nog in gebruik als een bergzolder. Op de verdieping is er ca. 44 m² potentiële woonoppervlakte, een prachtige ruimte om de woning uit te breiden. U kunt een vaste trap plaatsen en eventueel 2 dakkapellen, op deze manier creëert u een volwaardige extra verdieping. Ook is hier de opstelplaats van de cv-ketel.

De tuin:
De woning is gelegen op een prachtig groot perceel van 537 m². De woning is midden op het perceel gesitueerd met rondom tuin, hierdoor geniet u vanuit de woning van panoramisch groen uitzicht. De tuin is rijkelijk beplant, ook zijn er 2 vijvers aanwezig. Aan de achterzijde is een lange oprit met ruimte voor 3 auto’s. Aan het eind van de oprit bevindt zich de garage. De garage is voorzien van elektra aansluitingen en een automatische roldeur.

Bijzonderheden:
• De houten kozijnen zijn in 2022 geschilderd door een gerenommeerd schildersbedrijf

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

?

Back To Top