Skip to content

Alphen aan den Rijn Emmalaan 59

Goed afgewerkte en charmante hoekwoning (62 m²) aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/WdhCj_MBS9M

Aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn ligt de Emmalaan 59, een karakteristieke en charmante hoekwoning. De woning is gebouwd in 1919, opgeknapt en beschikt nog over diverse authentieke kenmerken. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Op de eerste verdieping vindt u de 2 slaapkamers. De woning ligt in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelegenheid.

Een aantal kenmerken van de Emmalaan 59:

• Voldoende parkeerplaatsen in de omgeving
• 2 slaapkamers
• Een ruime tuin van ca. 30 m², gelegen op het westen
• Nabij het centrum en de Oude Rijn
• Een hoekwoning, waardoor de ruimtes goed natuurlijk worden verlicht

De ligging is bijzonder fijn, zo gaat u hier tegen het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn aan wonen. In het centrum treft u verschillende supermarkten, verswinkels, kledingwinkels en leuke horecagelegenheden met gezellige terrassen aan de Oude Rijn. Ook woont u vlakbij het Burgemeester Visserpark en het ‘Bospark’, hier treft u veel groen en een kinderboerderij. De bereikbaarheid van de woning is ideaal. U woont hier namelijk vlakbij het NS-station van Alphen aan den Rijn, vanaf hier zijn er directe verbindingen met Amsterdam Schiphol, Utrecht en Leiden. De nabij gelegen uitvalswegen geven u de mogelijkheid met de auto snel in alle grote steden van de Randstad te komen.

Wonen aan de Emmalaan…
……is wonen aan de rand van het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn, met hier vele leuke horecagelegenheden met gezellige terrassen aan de Oude Rijn.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Een bijzonder detail aan de woning is dat de entree van de woning zich aan de achterkant bevindt. Vanuit de hal zijn direct de badkamer, de ruime bergkast, het toilet en de keuken bereikbaar en vanuit de keuken heeft u toegang tot de woonkamer. In de hal is ruimte voor een garderobe. De trapopgang naar de 1e verdieping bevindt zich in de woonkamer.

De woonkamer:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. De woonkamer heeft een woonoppervlakte van ca. 22 m². Door de oppervlakte kan de woonkamer op verschillende manieren worden ingedeeld. De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval, met name door de aanwezigheid van het raam aan de zijkant van de woning.

De keuken:
Aan de achterzijde van de woning vind je de keuken. Deze is voorzien van lichte kastjes en een grijs aanrechtblad. De muur is deels betegeld met witte tegels.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:

• Koelkast
• Gasfornuis
• Afzuigkap
• Combi-oven

De badkamer:
Vanuit de hal bereikt u de badkamer. De badkamer is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling , voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, spiegel en radiator. In het plafond bevindt zich een lichtkoepel met melkglas, zo wordt de ruimte natuurlijk verlicht.

De 1e verdieping:
Middels de trap in de woonkamer bereikt u de overloop op de 1e verdieping. De overloop biedt toegang tot de beide slaapkamers.

De slaapkamers:
De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 10 m². In deze slaapkamer bevindt zich de cv-installatie in een afsluitbare kast en is daarnaast in een nisje een wastafel ingebouwd. De vaste kasten in de wand zorgen ervoor dat er voldoende opbergruimte is in deze kamer. De 2e slaapkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 7 m² en wordt nu gebruikt als kantoor, maar kan als slaapkamer functioneren.

De achtertuin:
Op het westen gelegen ligt de heerlijke ruime achtertuin. Aan de woning is een overkapping gebouwd. De tuin biedt voldoende ruimte om verschillende zitjes te kunnen creëren.

Bijzonderheden:

• In de 62 m² meter is de 2e verdieping meegenomen, een deel van deze verdieping is 1,98 m hoog. Volgens de meetinstructies van de NEN2580 mag dit niet meegenomen worden in het woonoppervlakte, echter is een groot deel van deze verdieping voorzien van een verlaagd plafond wat verwijderd kan worden. Ook kan deze verdieping volledig worden gebruikt als woonruimte.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top