Skip to content

Alphen aan den Rijn De Gasfabriek 34

Bieden vanaf € 650.000,= k.k.

Energieneutraal! Herenhuis (bouwjaar: 2020), 160 m2 woonoppervlakte met energielabel A+++. Met een zonnige achtertuin én een eigen parkeerplaats

De charme van de Gasfabriek 34 begint bij de situering. Het hoogwaardig afgewerkte herenhuis maakt deel uit van het nieuwbouwproject ‘Nieuwe Havenstraat’. De Nieuwe Havenstraat is een sfeervolle, intieme stadsbuurt aan de rand van het hart en nabij het NS-station van
Alphen aan den Rijn. De breed opgezette straat wordt omsloten door statige voorgevels. Het straatbeeld varieert d.m.v. de gekozen bakstenen, de afwijkende kapvormen en de hoogte verschillen. Dit maakt De Gasfabriek een gewenste thuisbasis! Achter de voordeur schuilt een energie neutrale woning van 160 m2 gebruiksoppervlakte die u met veel plezier kunt bewonen.

Huisnummer 34 is in de zomer van 2020 gasloos opgeleverd en gewaardeerd met een energielabel A+++. Dit label is o.a. uitgegeven door de hoge Rc waarden, de nieuwste technologieën (Warmte Koude Opslag en een warmteterugwinning-installatie), de triple beglazing en de 12 zonnepanelen. Daarbij zijn alle leefruimten voorzien van comfortabele vloerverwarming met koelingsmogelijkheid. Ook zijn alle raampartijen aan de zuidzijde voorzien van zonwering.

Onderstaand een korte samenvatting van wat u van De Gasfabriek 34 mag verwachten:
• Optimaal wooncomfort door hoge isolatiewaarde, het energielabel A+++ en vloerverwarming/-koeling in ieder vertrek apart regelbaar
• Riante, naadloos uitgebouwde woonkamer met een mooie daglichttoetreding
• Fraaie maatwerk keuken met diverse inbouwapparatuur
• 3 slaapkamers op de 1e verdieping
• Moderne badkamer met o.a. douchegelegenheid en een 2e toilet
• 2e verdieping met 2 (mogelijk 3) woningbrede slaapkamers en een technische ruimte
• Smaakvol samengestelde achtertuin met overkapping
• 1 eigen parkeerplaats en een eigen (fietsen)berging in de souterrain
• Ligging naast het stadscentrum van Alphen aan den Rijn en het NS-station

Wonen aan De Gasfabriek…
…is wonen op steenworp afstand van het bruisende centrumleven, evenals het NS-station van Alphen aan den Rijn.

Het centrum biedt een scala aan winkels en een uiteenlopend aanbod van restaurants met o.a. terrassen langs de Oude Rijn.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Wanneer u in uw nieuwe thuis aankomt, kunt u uw auto parkeren op één van uw privé parkeerplaats in de half verdiepte garage. Middels de bordestrap bereikt u de voordeur, die toegang verleent aan de imposante entreehal. De entreehal biedt in een praktische nis garderobemogelijkheid en toegang tot de meterkast.
Aan uw rechterhand treft u eveneens de separate toiletruimte gevolgd door de trapopgang richting de eerstvolgende verdieping. Aan het einde van de hal is een loopdeur met glas welke
u naar de woonkamer begeleidt.

De living verrast u bij binnenkomst door de totale woningdiepte, te weten: 12,5 meter. De ruimte biedt u een gebruiksoppervlakte van ca. 39 m2 groot met een naadloze uitbouw aan de achterzijde. Daarbij is de achtergevel voorzien van dubbele openslaande deuren. In combinatie met de dakkoepels is de daglichttoetreding schitterend en zijn vele indelingsmogelijkheden mogelijk, bovendien kunt u de Maretti Tribe Track lampenrails hierop afstemmen. De living is voorzien van een praktische trapkast.

De keuken:
De open keuken is gelegen aan de voorzijde. De keuken is opgesteld met aan één zijde een werk-, kook- en spoelgedeelte met aan de overzijde een hoge kastenwand. Dankzij de diepe, soft-close laden treft u hier meer dan voldoende bergruimte en zijn er geen bovenkasten benodigd.
Doordat het vloerniveau boven het maaiveld ligt, zijn eveneens de kozijnen ‘verhoogd’. Hierdoor ervaart u meer privacy.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• 4-zones inductiekookplaat met bladafzuiging
• Quooker
• stoomoven
• Koelkast
• Vriezer
• Vaatwasser

De 1e verdieping:
Met gebruik van de fraai beklede trapopgang bereiken we de 1e slaapverdieping van de woning. De afwerking is ook hier van hoge kwaliteit: de wanden zijn strak afgewerkt met renovliesbehang en de plafonds zijn spachtelputz, op de vloer een neutrale PVC vloer met een bijpassende plint. Iedere verdieping heeft tevens een eigen temperatuurregeling en geschiedt d.m.v. vloerverwarming. Vanaf de overloop bereikt u de eerste 3 slaapkamers en de badkamer. Iedere verdieping heeft een eigen temperatuurregeling en geschiedt d.m.v. vloerverwarming.

De slaapkamers:
De woningbrede hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde en is 15 m2 groot. Door de praktische afmetingen kunt u de ruimte naar wens indelen. Het Frans balkon en het draai-/ kiepraam geven een prettige lichtinval en zijn voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen.
Aan de achterzijde zijn 2 ideale kinderkamers gerealiseerd van 8 en 12 m2 groot. Deze ruimten hebben uitzicht op de eigen achtertuin, alsmede het groene Sedumdak van de overkapping.

De badkamer:
De badkamer is in zijn geheel betegeld in een chique (licht)bruin kleurenpallet en beschikt over luxe sanitair. Hier vindt u een praktisch, samengesteld wastafelmeubel met een design kraan, een spiegel met verlichting, het 2e toilet en een regendouche met glazenscheidingswanden.

De 2e verdieping:
Bij bovenkomst vinden we een ruime overloop met aan de voor- en achterzijde een slaapkamer. Deze ruimten zijn 16 en 20 m2 groot, woningbreed en ook deze slaapkamer aan de voorzijde heeft elektrisch bedienbare zonneschermen. Dankzij de ruime afmetingen van de slaapkamers kunt u hier eventueel een 6e slaapkamer en een extra badkamer realiseren. Vanaf de overloop is tevens de technische ruimte toegankelijk. Deze is voorzien van de aansluitingspunten voor de wasapparatuur en de opstelplaatsen van de omvormer van de zonnepanelen, de WKO- en WTW-installatie. Ook deze verdieping beschikt over een eigen temperatuurregeling en geschiedt d.m.v. vloerverwarming.

De buitenruimte:
Middels de openslaande deuren bereikt u de buitenruimte van de woning. Het bordes c.q. terras geeft het een stadse sfeer. Daarbij zijn diverse moderne elementen samengebracht tot één geheel. De donkerhouten omsluiting, de houten plantenborders, de riante, keramische tuintegels en de tuinverlichting maken het hier heerlijk vertoeven. Zelfs tijdens mindere weersomstandigheden geniet u in eigen tuin onder de overkapping. Dit gedeelte is voorzien van zonneschermen en elektra. Bovendien is er bergruimte onder het bordes en heeft u een eigen, externe berging in het souterrain. Via een schuifdeur heeft u toegang tot de achterom.

Bijzonderheden:
• Op dit adres is één parkeervergunning mogelijk, de kosten hiervoor bedragen jaarlijks € 40,-.
• Tegen een meerprijs van € 25.000,- k.k. kan door de koper op een later moment nog een 2e parkeerplaats bijgekocht worden, index nummer 28.
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
• De servicekosten voor de woning bedragen € 69,80,- + berging € 12,11 en parkeerplaats € 20,99 per maand.
• De woning beschikt over 12 zonnepanelen, deze zijn met de omvormer in de koopsom opgenomen. De jaarlijkse opbrengst hiervan ligt rond de 7.000 kWh.
• Doordat de woning pas 3,5 jaar geleden is opgeleverd beschikt het nog over Woningborg-garantie, ook op de keuken (apparatuur) loopt nog garantie

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top