Skip to content

Alphen aan den Rijn De Gasfabriek 18

Luxe penthouse van ca. 152 m² groot met 77 m² buitenruimte en 2 privé parkeerplaatsen in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/pzUu62X2FHg

In het centrum van Alphen aan den Rijn bieden wij u een prachtig penthouse aan de Gasfabriek 18. Het prachtige penthouse is opgeleverd in 2019 en beschikt over een totaal van maar liefst 152 m² maatwerk + domotica afgewerkte woonoppervlakte en 77 m² buitenruimte. De afwerkingskwaliteit is van uitzonderlijk hoog niveau, op elk detail is gelet en alles is op maat gemaakt voor deze woning. Zo zijn o.a. de lampen en gordijnen op afstand bestuurbaar doormiddel van een geavanceerd Samsung domotica systeem. In een afgesloten garage geniet u van 2 eigen parkeerplaatsen en een eigen (fietsen)berging. De woning is gebouwd volgens de nieuwste normen en is met energielabel A bijzonder energiezuinig te noemen. U gaat hier wonen in het centrum van Alphen aan den Rijn, u hoeft de weg maar over te steken om het bruisende centrum te bereiken. In het centrum treft u een scala aan leuke winkels, supermarkten en verswinkels. Ook kunt u hier ontspannen bij een van de vele leuke horecagelegenheden met o.m. terras aan de Oude Rijn, of kiest u voor een avond theater in theater/bioscoop Castellum. De stad Alphen verlaten gaat eenvoudig, zo loopt u binnen 2 minuten naar het NS-station. Vanaf hier zijn er directe verbindingen met Amsterdam Schiphol, Utrecht en Leiden. Dankzij de verbindingswegen N11 en N207 bent u ook met ongeveer 30min. in álle grote steden van de Randstad.

‘Residence Havenstraat’ 152 m² puur woongenot:
• Wonen in het centrum en nabij het station van Alphen aan den Rijn
• 3 riante slaapkamers, waarvan 1 master bedroom mét inloopkast
• Een prachtige badkamer met inloopdouche en ligbad
• Een separate toiletruimte, wasruimte en technische ruimte
• Een grote woonkamer met op maat gemaakt wandmeubel
• Een luxe op maat gemaakte keuken met kookeiland
• In totaal 77 m² buitenruimte mét een jacuzzi en buitenkeuken
• Een domotica systeem waarmee bijna alles in de woning aangestuurd kan worden
• 2 privé parkeerplaatsen in de afgesloten garage
• Een (fietsen)berging van ca. 7 m² groot
• Energiezuinig met energielabel A

Wonen aan de Gasfabriek…
…is wonen in het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn en op loopafstand van het NS-station.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Aan de voorzijde van het complex bevindt zich de overdekte entree met de automatische voordeur, de postbussen en videoinstallatie. Met de trapopgang of de lift kunt u vervolgens naar de 4e verdieping, hier is het penthouse gesitueerd. Aan de buitenzijde van het complex heeft u toegang tot de afgesloten parkeergarage met 2 eigen parkeerplaatsen en uw eigen (fietsen)berging. Vanuit de parkeergarage kunt u direct met een lift of de trapopgang naar de 4e verdieping.

Het appartement:
U komt de woning binnen in een lange royale entreehal met een op maat gemaakt garderobe meubel. U heeft vanuit de hal toegang tot alle vertrekken van de woning. Wat direct opvalt is het hoge afwerkingsniveau met een drempelloos doorlopende visgraad pvc vloer, hoge plinten en o.m. een op maat gemaakte zwart stalen toegangsdeur naar de woonkamer. In de wasruimte heeft u extra bergruimte en hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger gesitueerd. De technische ruimte is de opstelplaats van de cv-ketel en de balansventilatie, ook heeft u hier extra bergruimte.

De woonkamer:
Bij binnenkomst valt gelijk de grote hoeveelheid raampartijen rondom op, een prachtige lichtinval! Naast de praktisch goed in te delen leefruimte is er een fraaie op maat gemaakte verbindende factor aanwezig. Het wandmeubel van de zithoek heeft een cinewall functie met waterdamphaard en loopt naadloos door in de keukenopstelling met aan het einde een fraaie presentatiekast voor de wijnliefhebber. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon op het zuid/oosten en is er ook in de zithoek nog een extra Frans balkon.

Domotica:
In de gehele woning is tijdens de bouw een domotica systeem aangelegd met een Samsung aansturing via tablet en smartphone. In dit systeem zijn o.m. de navolgende functionaliteiten verwerkt:
• Vloerverwarming per ruimte regelbaar met Nest kamer thermostaat in de woonkamer
• Duco WTW installatie met per ruimte CO2 sensor
• Smart verlichting op sfeer, kleur en tijd regelbaar
• Op afstand en automatisch bedienbare gordijnen in de woonkamer
• Gekoppelde wasmachine en droger (update melding via tv en/of smartphone)
• Gekoppelde video- en audioapparatuur
• Gekoppelde keukenapparatuur (melding op de tv wanneer uw ovengerecht klaar is!)

De keuken:
De luxe open keuken is uitgevoerd met donkere met hout gefineerde kastfronten in eenzelfde stijl als het overige meubelmaatwerk en een marmerlook werkblad. Alle kasten zijn op maat gemaakt en beschikken over veel praktische bergruimte. In het eiland is op speelse wijze een bar verwerkt. De grote raampartijen en openslaande deuren zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval en een verbinding naar het dakterras.
De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• Inductiekookplaat met bladafzuiging
• Combimagnetron
• Oven met stoomfunctie
• Amerikaanse koel-/ vriescombinatie
• Vaatwasser
• Quooker

De badkamer:
Ook de badkamer is werkelijk prachtig afgewerkt, met een afwisseling tussen donkere robuuste tegels en strakke wit gestuukte wanden. De inloopdouche is ruim opgezet met zitgelegenheid, inbouwspots en een regendouche. Er is een heerlijk ligbad met zwarte handdouche en chique nisjes in de muur. Het dubbele wastafelmeubel is uitgevoerd in een donkere houtlook met 2 fraai vormgegeven waskommen en zwarte kranen. Ook is er een spiegel met verwarming aanwezig.

De slaapkamer:
De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 een echte master bedroom. Deze slaapkamer is ca. 25 m² groot, inclusief een walk-in closet. De kast is ingericht met op maat gemaakte kastsystemen, een passpiegel én een Samsung Airdresser. De slaapkamer is prachtig licht door grote raampartijen en openslaande deuren naar het dakterras. Door de andere raampartijen heeft u prachtig zicht op de Bonifaciuskerk. Ook de andere 2 slaapkamers zijn voorzien van mooie grote raampartijen met kunststof kozijnen en draai-/kiepramen, de 2e slaapkamer biedt tevens toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Het terras en balkon:
De woning beschikt aan de achterzijde over een prachtig groot dakterras van ca. 65 m² groot. Vanaf de 4e verdieping kijkt u prachtig over alles heen, ook geniet u de gehele dag van veel zon met s’ avonds prachtige zonsondergangen aan de westzijde. Het terras is afgewerkt met een speelse afwisseling van plantenbakken, vlonders en keramische terras tegels. In het midden van het terras kunt u ultiem ontspannen in de jacuzzi. Het terras is te bereiken via openslaande deuren in de keuken en vanuit de master bedroom. Aan de voorzijde van de woning is er nog een balkon van ca. 12 m² groot, gelegen op het zonnige zuid/oosten.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedragen € 255,94 per maand. De servicekosten voor de berging en 2 parkeerplaatsen bedragen € 54,60 per maand.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top