Ga naar hoofdinhoud

Charlotte de Bourbonstraat 20

Alphen aan den Rijn
€ 205.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

OPGELET! Betaalbaar appartement met: 3 slaapkamers & 2 balkons
Ligging: Rijnhaven, Baronie, Bospark en centrum

Aan de rand van het Bospark en op loopafstand van de Baronie met de Rijnhaven is dit appartementencomplex gelegen. De buurt kenmerkt zich door zijn kleinschalige opzet met een mooie diversiteit aan bebouwing en veel groen. Het aan jou aangeboden appartement bevindt zich op de 1de verdieping en biedt een leuke afwisseling van verrassende woonruimte en vintage jaren ’60 elementen. Het appartement heeft namelijk een speelse en tegelijk praktische indeling met vaste kasten en grote raampartijen.

Wat je van nummer 20 aan de Charlotte de Bourbonstraat mag verwachten:
• Leuk appartement voorzien van een laminaatvloer in de woonruimtes
• Veel bergruimte door de ingebouwde kasten
• Woningdiepe woonkamer met balkon (oost)
• Afsluitbare keuken met balkon (west)
• 3 slaapkamers, waarvan 1 ensuite
• Gescheiden toiletruimte en badkamer
• Een (fietsen)berging in de onderbouw, voorzien van elektra

Het naastgelegen Bospark is een rustpunt in de wijk en tevens een directe verbinding naar het centrum. Het centrum van Alphen aan den Rijn is op loopafstand gelegen evenals scholen en tennisvereniging TEAN. Door deze centrale ligging zijn ook het NS-station en uitvalswegen naar alle grote steden direct bereikbaar. Op slechts 5 minuten loopafstand, aan het einde van de straat, winkelcentrum de Baronie met de Rijnhaven voor de watersportliefhebber. Winkelcentrum de Baronie is gevestigd in de als industrieel erfgoed aangemerkte voormalig chocolade fabriek, je vindt hier supermarkten en verswinkels voor je dagelijkse boodschappen.

Wonen aan de Charlotte de Bourbonstraat…
…Is wonen nabij het authentieke stadspark Het Bospark met o.a. een kinderboerderij en diverse wandelpaden.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Je komt het complex binnen via de afsluitbare portiekdeur. Hier is het bellenbord met de brievenbussen en de trapopgang richting nummer 20. De onderbouw met de (fietsen) bergingen is via het trappenhuis toegankelijk. Deze berging is voorzien van elektra.

Het appartement:
Op de 1ste woonverdieping aangekomen vind je de entreedeur van het appartement. Bij binnenkomst een diepe entreehal met toegang tot bijna alle vertrekken, te weten: de woonkamer, de gescheiden toiletruimte, de afsluitbare keuken en 2 slaapkamers. De vloer is geblokt in de hal en keuken, in de andere kamers ligt een donkere laminaten vloer.

De woonkamer:
De woonkamer van ca. 18 m² is aan de achterzijde van de woning gelegen. De grote raampartijen bieden veel natuurlijke lichtinval, ook is hier het balkon te vinden. Deze is via een loopdeur met glas toegankelijk. Aan de woonkamer grenzend is de grootste slaapkamer / kamer ensuite. Veel bewoners van het complex hebben er al voor gekozen deze kamers samen te voegen voor een totaal vloer oppervlakte van de woonkamer van ca. 30 m².

De keuken:
De deels betegelde keuken is heerlijk licht door de raampartijen. De ruimte is uitgevoerd met een keukenblok met praktische opbergruimte boven en onder het werkblad. Via de keukendeur is het balkon op het westen toegankelijk, hier kijkt u op het voorgelegen speeltuintje. In de keuken is de opstelplaats van de cv-ketel aanwezig.

De badkamer:
De badkamer is keurig betegeld en praktisch ingedeeld. De badkamer beschikt over douchegelegenheid en een wastafel met een spiegel en planchet. Tevens vinden we hier de aansluiting voor de wasmachine.

De slaapkamers:

De grootste slaapkamer is een kamer ensuite van ca 12 m². De ruimte is vrij in te delen en biedt veel mogelijkheden. Kies je voor 3 slaapkamers, een eethoek of een grotere woonkamer? De andere slaapkamers zijn 7 en 8 m2 groot. De slaapkamers kunnen geventileerd worden middels draairamen en ventilatieroosters.

De balkons:
Aan de voor- en achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 balkons. Het balkon aan de westzijde is deels inpandig en biedt de mogelijkheid tot zitgelegenheid. Het balkon welke toegankelijk is via de woonkamer is op het oosten gericht.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn via ons kantoor digitaal verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement bedraagt € 117,54 per maand. Voor de berging wordt € 12,66 per maand gerekend.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 205.000,- k.k.
Datum invoer 256 dagen geleden
Woonoppervlakte 63 m2
Aantal kamers 4
Energieklasse D

Media

Overdracht

Koopprijs € 205.000,- k.k.
Datum invoer 256 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1956
Dak type Zadeldak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 63 m2
Oppervlakte externe bergruimte 7 m2
Inhoud 204 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel, Wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse D
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten warm water CV ketel

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top