skip to Main Content

Briljantstraat 176

Alphen aan den Rijn
€ 150.000,- k.k.

Omschrijving

Dit betreft een BIEDEN VANAF prijs € 150.000,= k.k.

Opgelet, leuke starters/opknapwoning! Ruim 4-kamer appartement met woningbreed balkon én op loopafstand van de Zegerplas. Bent u op zoek naar een betaalbare opknapwoning op een gunstige locatie? Dan is dit uw kans!

De 4-kamer galerijwoning die wij u aanbieden is gesitueerd op de 6e verdieping, waarbij veel gewenste voorzieningen op loopafstand zijn te vinden. Het appartementencomplex is nabij zowel het winkelcentrum “Ridderhof” als recreatiegebied “de Zegersloot” gesitueerd, maar ook o.m. een bushalte om de hoek met een buslijn richting het centrum en het bus- en treinstation van Alphen aan den Rijn.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/SxfqwopA6xI

Het appartement in het kort:
• Een royale woonkamer met (oude) airco
• 2 (voorheen 3) slaapkamers
• Een eenvoudige open woonkeuken
• Een badkamer en separate toiletruimte
• Een zonnig woning breed balkon
• Een eigen fietsenberging op de begane grond

De centrale locatie biedt volop mogelijkheden. De dagelijkse boodschappen haalt u lopend bij winkelcentrum “De Ridderhof”, een overdekt winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels. Van supermarkten met drogisterijen en kappers tot diverse vers winkels, alles is aanwezig. En mocht de winkel die u zoekt niet aanwezig zijn, dan is er een grote kans dat u deze wel in het centrum van Alphen aan den Rijn vindt. De Lage Zijde van het centrum is binnen enkele minuten te bereiken met de fiets. Dit gedeelte van Alphen aan de Rijn is in de afgelopen jaren flink is gemoderniseerd met een leuk ‘stads’ uiterlijk d.m.v. nieuwbouw en het nieuw haventje. Met de auto zijn diverse uitvalswegen naar de grote steden zoals Leiden, Rotterdam en Amsterdam eenvoudig en snel te bereiken.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Voor het appartementencomplex treft u een groenstrook met een parkeerterrein alwaar u uw auto kunt parkeren zonder parkeervergunning. Toegang tot het complex is via de overdekte en afgesloten entree met de brievenbussen. Vervolgens komen we binnen in een centrale hal met toegang tot de verschillende verdiepingen via het trappenhuis of de liften.

Het appartement:
U komt het appartement binnen via de galerij, bij binnenkomst treft een tochtportaal met toegang tot de hal. Via de hal zijn de woonkamer, de keuken, de badkamer, de toiletruimte en de slaapkamers te bereiken.

De woonkamer:
De woonkamer heeft een oppervlakte van ruim 23 m² groot en is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Door de combinatie van de grote raampartijen op het noord-/westen is de ruimte gemakkelijk in te delen, waarbij men een fijne woonsfeer kan creëren. Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar het terras waar ’s avonds de zonsondergang te zien is. Vanuit de slaapkamer is er een directe verbinden naar één van de slaapkamers, deze kamer is bij veel woningen samengevoegd met de woonkamer.

De keuken:
De keuken bevindt zich naast de woonkamer, eveneens aan de achterzijde van de woning en is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok. Tevens is zoals bij de woonkamer, ook vanuit de keuken het balkon te bereiken. Daarnaast zijn de voormalige, ingebouwde kasten zowel uit de keuken als voorgaande slaapkamer gehaald waardoor er een directe opening met de keuken is ontstaan. Hierdoor kan deze ruimte als eetkamer dienen.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over twee (slaap)kamers. Beiden bevinden ze zich aan de voorzijde van de woning waarvan de hoofdslaapkamer een extra toegangsdeur heeft, namelijk vanuit de woonkamer. De ruime slaapkamer bestaat uit een ingebouwde kast en heeft door de afmetingen 4.1×3.6 genoeg ruimte voor verdere inrichting, naast een tweepersoonsbed en een extra kast. De 2e slaapkamer heeft ook een ingebouwde kast en heeft aansluitingen voor een wastafel.

De badkamer & toiletruimte: De badkamer en toiletruimte zijn vanaf de hal te bereiken. Zowel de badkamer als de toiletruimte zijn gedeeltelijk betegeld en eenvoudig uitgevoerd.

Het balkon:
Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heeft u toegang tot het balkon met zonligging noord-/west. De balkons worden momenteel via de VvE gerenoveerd.

Overige bijzonderheden:
– Verkoper attendeert koper op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt , het betreft een erfenis en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico te beperken heeft verkoper koper de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te doen voeren.
– Wanneer u een appartement koopt wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. Via ons kantoor zijn alle stukken van de VvE digitaal te verkrijgen.
– Servicekosten: € 175,- per maand + voorschot stookkosten € 39,- per maand. In de servicekosten zijn o.m. begrepen de opstal- en glasverzekering, dagelijks onderhoud, reserve groot onderhoud, tuinonderhoud en schoonmaakkosten.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 150.000,- k.k.
Datum invoer 6 dagen geleden
Woonoppervlakte 82 m2
Aantal kamers 4

Media

Overdracht

Koopprijs € 150.000,- k.k.
Datum invoer 6 dagen geleden
Servicekosten per maand € 39,-
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1969
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 82 m2
Oppervlakte externe bergruimte 5 m2
Inhoud 237 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Isolatievormen Dubbelglas
Soorten warm water Centrale voorziening, Geiser eigendom

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra
Isolatievormen Geen isolatie

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u vragen?

J. (Joep) Vergunst

06 - 1255 4944
j.vergunst@koppesmakelaardij.nl

T.W.A. (Thomas) van der Ziel

06 - 1368 9247
t.vdziel@koppesmakelaardij.nl

S. (Saskia) Klomp

06 - 5040 8906
s.klomp@koppesmakelaardij.nl

S.J.G. (Anneke) Wille

0172 - 434 561
a.wille@koppesmakelaardij.nl

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top