Ga naar hoofdinhoud

Briljantstraat 134

Alphen aan den Rijn
€ 200.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Opgelet!! Ruim 4-kamer appartement (83 m2 woonoppervlak) met woningbreed balkon én op loopafstand van de Zegerplas

Ben je op zoek naar een betaalbare woning op een gunstige locatie? Dan is dit je kans! De 4-kamer woning die wij je aanbieden is op de 5e verdieping gelegen en beschikt over praktische leefruimten met een mooie natuurlijke lichtinval. Daarbij ben je in een vogelvlucht in de natuurrijke omgeving Park Zegersloot, een bekende locatie in Alphen aan den Rijn voor de recreant. Het park is namelijk gerealiseerd met diverse voorzieningen, denk aan: terrassen langs het water, wandel-, fiets- en ruiter-paden, speeltoestellen, horecagelegenheden, watersporten, buitensport gebied en een (honden)strand.

Het appartement in het kort:
• Een royale woonkamer
• 3 slaapkamers, waarvan 1 ensuite
• Een afsluitbare keuken
• Een badkamer en separate toiletruimte
• Een zonnig woning breed balkon op het westen
• Een eigen (fietsen)berging op de begane grond

De centrale locatie biedt volop mogelijkheden. De dagelijkse boodschappen haal je lopend bij winkelcentrum “De Ridderhof”, een overdekt winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels. Van supermarkten met drogisterijen en kappers tot diverse vers winkels, alles is aanwezig. En mocht de winkel die je zoekt niet aanwezig zijn, dan is er een grote kans dat je deze wel in het centrum van Alphen aan den Rijn vindt. De Lage Zijde van het centrum is binnen enkele minuten te bereiken met de fiets. Dit gedeelte van Alphen aan de Rijn is in de afgelopen jaren flink is gemoderniseerd met een leuk ‘stads’ uiterlijk d.m.v. nieuwbouw en het nieuw haventje. Met de auto zijn diverse uitvalswegen naar de grote steden zoals Leiden, Rotterdam en Amsterdam eenvoudig en snel te bereiken.

Wonen aan de Briljantstraat…
…is wonen nabij vele voorzieningen en ontspanning

De indeling is als volgt:
De begane grond:
Voor het appartementencomplex is een groenstrook met een parkeerterrein alwaar je de auto kunt parkeren zonder parkeervergunning. Toegang tot het complex is via de overdekte en afgesloten entree met de brievenbussen. Vervolgens komen we binnen in een centrale hal met toegang tot de verschillende verdiepingen via het trappenhuis of de liften.

Het appartement:
Je komt het appartement binnen vanaf de galerij, bij binnenkomst een tochtportaal met een doorloop naar de hal. Via de hal zijn de woonkamer, de keuken, de badkamer, de toiletruimte en de slaapkamers te bereiken.
Het plafond in de entreehal is verlaagd en zorgt voor een extra bergruimte.

De woonkamer:
De woonkamer heeft een oppervlakte van ruim 24 m² groot en is gesitueerd aan de achterzijde (west) van de woning. De combinatie van de ligging op het westen en de grote raampartijen geven de ruimte een fijne woonsfeer. Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar het balkon met middag en avond zon. Via de dubbele deuren bereik je de kamer ensuite.

De keuken:
De keuken is net zoals de woonkamer aan de achterzijde van het appartement gelegen. De ruimte is uitgevoerd met een keukenblok met bijpassende bovenkasten en is voorzien van een dubbele spoelbak. Boven de keuken hangt een vernieuwde boiler. Ook is er een vaste kast aanwezig. Wederom treft je hier een toegangsdeur naar het balkon.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is via de hal bereikbaar en is praktisch ingedeeld. De badkamer is voorzien van een wastafel met een spiegel en douchegelegenheid met thermostaatkraan. De toiletruimte is deels betegeld en gescheiden van de badkamer.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over 3 slaapkamers. 2 aan de voorzijde van het appartement (ca. 10 m2 en 15 m2). De 3e slaapkamer (ca. 8 m2 groot) is aan de achterzijde gelegen en bevindt zich tussen de keuken en woonkamer.
Diverse kamers beschikken over een praktische ingebouwde kast.

Het balkon:
Het balkon is overdekt en strekt zich over de gehele breedte van het appartement. De zonligging op het westen zorgt voor middag en avond zon. De 10 m2 gebruiksoppervlakte biedt voldoende zit-/eetruimte.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze Vereniging zijn digitaal via ons kantoor te verkrijgen. De servicekosten voor het appartement + berging bedragen € 155,60 per maand. Voorschot stookkosten ca. € 80,= per maand.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning van Woonforte is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aanwezig te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn
• Huurders van Woonforte die hun huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen een korting van € 5000,- op de koopsom.
• Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting. De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf te bewonen (of eerstegraads familie).
• Als u de woning koopt met de korting van € 5000,= die u als huurder van Woonforte krijgt, dan gaat u akkoord met een verblijvingsbeding. Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen. Koopt u de woning zonder de eerder genoemde korting, dan geldt er geen verblijvingsbeding.
• Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 200.000,- k.k.
Datum invoer 269 dagen geleden
Woonoppervlakte 83 m2
Aantal kamers 4
Energieklasse C

Media

Overdracht

Koopprijs € 200.000,- k.k.
Datum invoer 269 dagen geleden
Servicekosten per maand € 80,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1969
Dak type Plat dak

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte 83 m2
Oppervlakte externe bergruimte 5 m2
Inhoud 205 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Aantal woonlagen 1
Voorzieningen Gedeeltelijk gestofferd

Energie

Energieklasse C
Isolatievormen Grotendeels dubbelglas
Soorten warm water Centrale voorziening

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen Geen tuin

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra
Isolatievormen Geen isolatie

Garage

Soorten Geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Vergelijkbaar in de buurt

Back To Top