Skip to content

Alphen aan den Rijn Blijenbergstraat 36

Bieden vanaf € 250.000,= k.k.

Een appartement van maar liefst 103 m² op een steenworp afstand van het vernieuwde stadshart

Wij bieden u een uniek appartement aan gelegen op de 3e en 4e verdieping aan de Blijenbergstraat 36. Het unieke aan de woning is de extra verdieping die het appartement heeft, tevens heeft de huidige bewoner hier een grote dakkapel geplaatst en zo de ruimtes nog meer vergroot. Dit samen maakt dat het appartement een woonoppervlakte heeft van ca. 103 m², hierdoor zijn de mogelijkheden voor het appartement oneindig.
De locatie is uitstekend te noemen, de woning is namelijk gesitueerd op loopafstand van het stadshart en de leuke horecagelegenheden welke aan ‘het nieuwe haventje’ zijn gerealiseerd. Op het vernieuwde Thorbeckeplein wordt tweewekelijks de markt gehouden en biedt de Hooftstraat u veel levendigheid met leuke horecagelegenheden, koffie barretjes en diverse (vers)winkels. Tevens bevindt zich op steenworpafstand het overdekte winkelcentrum ‘De Aarhof’. Voor een groene ervaring loopt u binnen 5 minuten naar recreatiegebied ‘Park Zegersloot’ met zijn mooie wandelpaden en o.m. een recreatiestrandje. Bovendien is het station van Alphen aan den Rijn makkelijk te bereiken. Vanaf hier zijn er directe verbindingen met Amsterdam Schiphol, Leiden en Utrecht. Met de auto bereikt u met 5 minuten de uitvalsweg N11 en N207.

Alvast binnenkomen: https://youtu.be/lhIPmNGEL2w

De Blijenbergstraat 36 voor u opgesomd:

• Een uitstekende locatie nabij het centrum en Park Zegersloot
• Een riante doorzoon woonkamer met aansluitend een balkon
• Een keuken met aansluitend een balkon op het zuiden
• 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot een 4e slaapkamer
• 1 badkamer met de mogelijkheid tot een 2e
• Een eigen (fietsen)berging op de begane grond

Wonen aan de Blijenbergstraat…..
is wonen nabij het vernieuwde stadscentrum met vele leuke terrassen aan de Oude Rijn, maar ook recreatiegebied Park Zegersloot.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
U heeft toegang tot het appartementencomplex middels een overdekte entree, hier zijn ook de postbussen en het bellenbord gesitueerd. Vanuit hier kunt u middels de trapopgang naar de 3e verdieping of naar het souterrein, daar bevinden zich de (fietsen)bergingen.

Het appartement:
Op de 3e verdieping aangekomen betreedt u het appartement in een lange entreehal. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot de meterkast, de keuken, 2 slaapkamers, de separate toiletruimte, de woonkamer en de afgesloten trapopgang naar de boven gelegen etage.

De woonkamer:
U komt binnen in een riante woonkamer waar een eet- en zithoek gecreëerd kan worden dankzij het oppervlak van ca. 27 m². Aan de achterzijde heeft u leuk zicht op een groen veld en aan de voorzijde bevinden zich grote raampartijen met openslaande deuren naar 1 van de balkons. De wanden in de woonkamer zijn strak afgewerkt en op de vloer ligt een moderne lichte laminaat vloer, een mooie basis voor iedere woonkamer. Ook heeft u toegang tot een praktische bergkast.

De keuken:
De keuken is toegankelijk vanuit de entreehal en is grotendeels betegeld in een neutrale kleurstelling. De keuken beschikt over veel bergruimte in de keukenkasten en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, een oven en een koel-/vriescombinatie. Dankzij de raampartijen op het zuiden is er een prettige lichtinval, hier is ook een loopdeur met glas gesitueerd naar het 2e balkon. Tevens heeft u toegang tot de badkamer vanuit de keuken.

De badkamer:
De badkamer is geheel en strak betegeld in een neutrale kleurstelling. De badkamer is vergroot en in deze vergroting is de wastafel mooi weggewerkt met een fraai wastafelmeubel en een spiegel. In de vergroting zijn tevens mooie inbouwspots en opbergplanken aanwezig. Verder is er in de badkamer een riante douchehoek aanwezig en een handdoekrekje. De ruimte kan natuurlijk geventileerd worden dankzij een raam.

De slaapkamer:
Op deze verdieping van het appartement bevinden zich 2 slaapkamers van ca. 7 en 9 m² groot. Beide slaapkamers beschikken over een praktische bergkast, grote raampartijen en een nette houtlook laminaatvloer. Dankzij de raampartijen kunnen de ruimtes natuurlijk worden geventileerd.

De 4e verdieping:
Middels een afgesloten trapopgang heeft u toegang tot de 4e verdieping, hier komt u op een riante overloop waar u eventueel een kleine kamer of een werkplek kunt realiseren. Ook heeft u toegang tot een riante slaapkamer, de cv-ruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en een bergruimte waar een extra badkamer gerealiseerd kan worden. De voorbereidingen voor een badkamer zijn al getroffen.

De slaapkamer:
Op deze verdieping bevindt zich de 3e slaapkamer, deze is uitgebreid door middel van een mooie grote dakkapel aan de voorzijde. De ruimte heeft een vloer oppervlakte van ca. 26 m², deze fijne afmetingen maken dat u hier 2 slaapkamers kunt creëren. De grote doorgang maakt dat u hier eenvoudig een scheidingswand kunt plaatsen met een deur aan beide zijdes.

De twee balkons:
Het appartement beschikt over 2 balkons. Aan de voorzijde heeft u toegang tot het 1e balkon middels openslaande deuren met glas. Via de keuken heeft u toegang tot het 2e balkon. Dit balkon is gesitueerd op het zonnige zuiden en heeft zicht op een groen speelveld.

Bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten voor het appartement bedragen € 120,68 per maand. De servicekosten voor de berging bedragen € 13,41.
• De dakkapel is in 2021/’22 geplaatst en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top