Skip to content

Alphen aan den Rijn Azielaan 585

TE HUUR: Luxe TOP 3 – kamerappartement op de bovenste etage met een prachtig uitzicht en eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Nabij het centrum van Alphen aan den Rijn, aan de rand van Kerk en Zanen en nabij het treinstation van Alphen aan den Rijn, staat het nieuw gerealiseerde appartementengebouw L’Arrivée fase 2. Een schitterend vormgegeven, modern gebouw van zeven woonlagen en een half verdiepte stallingsgarage waar u de privéparkeerplaatsen en de bergingen van dit complex kunt vinden. Op de bovenste verdieping is zeer luxe appartement gesitueerd, en deze mogen wij te huur aanbieden! Hieronder volgt een korte beschrijving van dit luxe appartement;

• Het appartement wordt smaakvol en neutraal opgeleverd met een visgraat (houten) vloer en de wanden zijn voorzien van naadloos vliesbehang in neutrale kleuren
• Het gehele appartement is voorzien van comfortabele vloerverwarming
• Totale woonoppervlakte circa 98 m2 (excl. groot terras)
• Zonnig terras van ca. 12 m2 gesitueerd op het zuid/westen
• Living met open keuken van circa 48 m2
• De keuken is luxe uitgevoerd met kookeiland en inbouwapparatuur
• 2 ruime slaapkamers en een inpandige bergruimte c.q. wasruimte
• Ook de badkamer is luxe uitgevoerd met o.a. een ruime inloopdouche. Daarnaast is er een separate toiletruimte met vrij hangend wandcloset aanwezig
• Eigen (overdekte) parkeerplaats en (fietsen)berging.

Het appartementencomplex is voorzien van een moderne entree met hoog plafond, een lift-installatie, en een parkeerterrein welke 24/7 toegankelijk is. Vanaf station Alphen aan de Rijn zijn er uitstekende treinverbindingen richting Leiden, Gouda, Utrecht en onder meer een directe busverbinding naar Schiphol. Maar ook met eigen vervoer is de stad goed bereikbaar. Via de provinciale wegen N207 en de N11 en vervolgens de A4 en A12 zijn dorpen en steden in de Randstad uitstekend bereikbaar. In 20 tot 30 minuten bent u met de auto in Utrecht, Den Haag, Rotterdam of op Schiphol.

Toegang tot het complex via de markante entree op de begane grond, aansluitend de ruime (afgesloten) centrale hal. Hier het bellentableau met de postbussen en een videofooninstallatie. Via de lift bereikt u de galerij van de hoogste verdieping met de voordeur van het appartement.

De hal in het appartement biedt toegang tot alle vertrekken: direct links en rechts bevinden zich de slaapkamers, vervolgens de badkamer, het separate toilet, de technische (was) ruimte en de riante woonkamer van ruim 48 m2 groot.

De woonkamer:
De woonkamer is uitzonderlijk riant en vooral ook erg licht dankzij de woning brede raam-partijen. Door de opstelling van de woonkamer biedt de ruimte meerdere opstelmogelijkheden. Door de ligging van het terras op het zuid-westen kunt u de gehele dag van de zon genieten.

De keuken:
De Italiaanse, open keuken is luxe uitgevoerd en creëert een open ambiance met het eetgedeelte. De keuken wordt opgeleverd met een fraai kookeiland voorzien van een vaat-wasser en spoelbak. Aan de achterwand komt een kastenwand met inbouwapparatuur. Het werkblad is uitgevoerd in natuursteen, de fronten zijn greep loos en hoogglans wit.

U heeft de beschikking tot de navolgende Smeg inbouwapparatuur:
• een 4-pits gaskookplaat
• een rvs eiland afzuigschouw
• twee combimagnetrons
• een koel-/vriescombinatie
• een vaatwasser

De slaapkamers:
Vanuit de ruime hal bereikt u de 2 royale slaapkamers, beide kamers zijn aan de achterzijde van het appartement gesitueerd.

De badkamer en toiletruimte:
De ruime en moderne badkamer is, net als de rest van het appartement, uitermate luxe uitgevoerd. U heeft de beschikking tot een ruime inloopdouche met glazenwand en een douchedrain. Daarnaast een modern wastafelmeubel en een spiegel met ingebouwde verlichting. De badkamer is afwisselend betegeld met witte en antracietgrijze tegels.

De toiletruimte is voorzien van hetzelfde tegelwerk als de badkamer en uitgevoerd met een vrij hangend wandcloset en een fonteintje.

Technische-/ wasruimte:
In de inpandige technische annex wasruimte vindt u de cv-ketel, mechanische ventilatie unit en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tevens biedt deze ruimte extra bergruimte.

Parkeerplaats en berging:
De eigen parkeerplaats en bergingen zijn bereikbaar middels de lift of het trappenhuis. ‘Onder’ het gebouw aan de achterzijde bevindt zich het parkeerterrein, deze is met de auto bereikbaar via een hellingbaan met slagboom.

Huurvoorwaarden
Inkomenseisen
De inkomenseis is 3 x maandhuur = netto salaris of 4 x maandhuur = bruto salaris.
Hierbij mag, indien geval van een tweede inkomen van partner, het hoogste inkomen volledig meegenomen worden en het laagste voor de helft.
Aan te leveren stukken
Geïnteresseerden moeten altijd de volgende documenten aanleveren:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken
– Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat
– Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan 3 maanden
– Inschrijfformulier
– Bij definitieve verhuur uittreksel BRP (voorheen GBA)

Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Jaarrekening van de afgelopen 3 jaar
– Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
– Accountantsverklaring
– Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring
– Inschrijfformulier

Gepensioneerden:
– Kopie geldig legitimatiebewijs
– Recent AOW overzicht
– Recent Pensioenoverzicht
– Recent Bankafschrift of print screen van bankrekening waar inkomen op vermeld staat
– Inschrijfformulier

WERKGEVERSVERKLARING
Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van re-cente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door ac-countant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S)
In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhouders ver-klaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld.

HUURPERIODE
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 maanden.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening.

Back To Top