Skip to content

Alphen aan den Rijn Azielaan 43

Prachtig 3 kamer appartement (87 m2 woonoppervlakte), met een balkon op het zuidwesten, een (fietsen)berging én een eigen parkeerplaats

In het modern vormgegeven appartementencomplex La Gare aan de Aziëlaan te Alphen aan den Rijn treft u op de 6e verdieping dit fraaie appartement met een weids uitzicht.
Direct grenzend aan het NS station en de Aziëlaan richting de kruising van de N11 en N207 ligt de Randstad letterlijk aan uw voeten! Via de fiets/loop tunnel onder het spoor bent u met 3 minuten in het stadshart van Alphen aan den Rijn. Hier bevinden zich diverse winkels en leuke horecagelegenheden met terrassen aan de Oude Rijn.

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/V0TfXb2BBMA

Een impressie van deze prachtige woning aan de Aziëlaan:
• Een appartementencomplex met actieve VvE en grote parkeergarage
• Een hoogwaardig appartement met een ruime woonkamer
• Een moderne open keuken
• Een ruim opgezette badkamer met o.a. een ruime inloopdouche
• De 2 slaapkamers ruim bemeten
• Het appartement beschikt over een extra grote wasruimte/bergruimte
• Een balkon gesitueerd op het zuidwesten
• Een eigen (fietsen)berging op de begane grond
• Comfortabel parkeren op je eigen parkeerplaats! + bezoekers plaatsen aanwezig

Duurzaam: gerealiseerd met een hoge isolatiewaarde, waaronder de toegepaste HR+++ beglazing, biedt het appartement maximaal wooncomfort. Mede hierdoor beschikt het appartement over energielabel A.

Wonen aan de Aziëlaan…
… is centraal wonen binnen het Groene Hart, in de woonwijk Kerk & Zanen. Hier bent u binnen een mum van tijd bij het NS-station van Alphen aan den Rijn alsmede het vernieuwde (stads)centrum.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Toegang tot het complex middels de afgesloten entree met de postbussen en het video/beltableau. Ook bevinden zich hier de toegangsdeuren tot het trappenhuis, de lift en de parkeergarage met de eigen parkeerplaats én voldoende bezoekers plaatsen. In de hal is een fraaie muur schildering in het ‘station’ thema aangebracht. Vanuit de centrale hal zijn tevens de bergingen bereikbaar, bij de woning hoort een eigen fietsen-berging met elektra.

Het appartement:
Op de 6e verdieping bevindt zich de toegangsdeur tot nummer 43. Bij binnenkomst een royale hal welke is voorzien van een strakke wandafwerking en een prachtige doorlopende laminaatvloer in een lichte houtlook. Vanuit hier zijn de volgende vertrekken toegankelijk, te weten: de woonkamer, de slaapkamers, de badkamer, de separate toiletruimte en de meterkast. De wasruimte/berging bereikt u middels de woonkamer. In deze berging is voldoende bergruimte en hier vindt ook de aansluitingen voor de wasmachine/droger en de opstelplaats van de
cv-ketel.

De woonkamer:
Het appartement is gelegen op de 6e verdieping, waardoor u een prachtig weids uitzicht heeft vanuit de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een prachtige houtlook laminaat vloer, die tevens is doorgelegd door de rest van de woning. De muren zijn strak afgewerkt. Door de lengte- en breedtematen van de woonkamer kunt u de ruimte op verschillende manieren indelen.

De keuken:
In de woonkamer bevindt zich ook de mooie wit uitgevoerde keuken, met beige bovenblad. Aan de meest linkerkant van de keuken vindt u de koelkast en de vriezer. Daarnaast beschikt de keuken over de navolgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron en vaatwasser. In de keuken de toegang tot de technische annex wasruimte.

De badkamer:
De badkamer is volledig betegeld met neutraal witte wandtegels en lichtgrijze vloertegels. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met glazenscheidingswand, een dubbel wastafelmeubel, een spiegel met verlichting, radiator en een kolomkast.
Het separate toilet is voorzien van een vrij hangend wandcloset en een fonteintje.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van ca. 12 en 14 m² groot. Beide slaapkamers zijn strak afgewerkt en daarnaast heerlijk licht door de grote raampartij. Daarnaast biedt het goed de mogelijkheid voor het plaatsen van een groot bed en een kledingkast.

Het balkon:
Het balkon is via de woonkamer toegankelijk. Het balkon heeft een fantastische ligging op het zuidwesten en een oppervlakte van ca. 9 m². U kunt hier dankzij de zonligging en afmetingen fijn genieten van de middag- en avondzon. Mede doordat het appartement is gelegen op de 6e verdieping heeft een prachtig weids uitzicht.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten voor het appartement bedragen € 155,51 per maand. De servicekosten voor de berging en parkeerplaats bedragen € 30,40 per maand.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top