Skip to content

Alphen aan den Rijn Aidaplein 74

Appartement van ca. 92 m² groot met 2 riante slaapkamers, een mooi groot balkon en dat op een steenworp afstand van winkelcentrum de Ridderhof

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/12fcoSV8QrI

Het ruime appartement dat wij u aanbieden is gelegen aan het Aïdaplein op de 5e verdieping. Het appartementencomplex heeft een vergunningsvrije parkeerplaats en heeft een zeer gunstige ligging. U hoeft alleen maar het complex uit te lopen om bij het vernieuwde winkelcentrum ‘De Ridderhof’ te komen, hier vindt u o.a. verswinkels en supermarkten. Ook vindt u op enkele minuten basisscholen, zwembad ‘Aquarijn’ én recreatie gebied ‘Park Zegersloot’. Recreatiegebied Park Zegersloot staat bekend om de rust, veel groen, gezellige horeca en watersport mogelijkheden.

Een klein voorproefje van het Aïdaplein 74:
• Vergunningsvrij parkeren voor de deur
• Een eigen (fietsen) berging op de begane grond
• 2 grote slaapkamers
• Ruime woonkamer met nieuwe airco (2023)
• Badkamer met ligbad en inloopdouche
• Separate toiletruimte
• Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
• Groot balkon op het zuidoosten

Centraal wonen: Bij het winkelcentrum ‘De Ridderhof’ vinden we een busverbinding naar het station van Alphen aan den Rijn. Vanuit het station is er een directe trein verbinding met Utrecht en Leiden en een busverbinding naar Schiphol. Ook bent u met de auto snel op de verbindingswegen N11 & N207 naar de grote steden van de Randstad.

Wonen aan het Aïdaplein…
…is wonen nabij alle basis behoeften, maar ook rust en ontspanning voor de vrije uurtjes zijn dichtbij.

De indeling is als volgt:
De begane grond:

U betreedt het complex in een ruimte waar u de postbussen en het bellenbord treft. U heeft vervolgens toegang tot een hal waar een tweetal liften en de trapopgang naar boven toegankelijk zijn, het appartement bevindt zich op de 5e verdieping.
Op de beganegrond heeft u tevens toegang tot uw eigen (fietsen)berging.

Het appartement:
Op de 5e verdieping aangekomen heeft u via een corridor toegang tot het appartement. U komt het appartement binnen in een ruime entreehal waar u de mogelijkheid heeft voor een garderobe. Verder heeft u vanuit de hal toegang tot de meterkast, de separate toiletruimte, een inpandige berging met kast-/bergruimte, 1 van de slaapkamers en de woonkamer. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje en een vrij hangend wandcloset.

De woonkamer:
De riante L-vormige woonkamer wordt prachtig verlicht door de grote raampartijen aan 2 zijden. Dit zorgt samen met de lichte laminaatvloer en witte wanden voor een mooi licht geheel. De riante L-vorm van de woonkamer zorgt dat u een ruime zit- en eethoek kunt creëren, u heeft dan toegang tot de keuken vanuit de zithoek. Tevens is er in de woonkamer een nieuwe airco aanwezig, deze is in 2023 geplaatst en kan de woonkamer verwarmen en verkoelen. Vanuit de woonkamer is ook de 2e slaapkamer toegankelijk.

De keuken:
De keuken is deels afgesloten en uitgerust met in een dubbele rechte opstelling. De keuken biedt aan beide zijden veel berg- en werkruimte, de kastfronten zijn uitgevoerd in een lichte houtkleur. Grote raampartijen en een loopdeur met glas zorgen voor veel natuurlijk licht, daarnaast heeft u hier toegang tot het riante balkon.

De badkamer:
De badkamer is toegankelijk via de entreehal en is geheel betegeld. De badkamer wordt verlicht door inbouwspots. Daarnaast is in deze badkamer alles aanwezig wat u zoekt. Denk hierbij aan een ligbad, een inloopdouche met glazen scheidingswand en een wastafelmeubel met verlichting. Achter een muurtje staan de wasmachine en droger opgesteld, hier treft u dan ook de aansluitingen.

De slaapkamers:
De woning beschikt over 2 grote slaapkamers van ca. 12 en 14 m² groot. De grootste slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer, de 2e vanuit de entreehal. Beide slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen die zorgen voor natuurlijk licht en de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie.

Het balkon:
Het totale balkon is ca. 27 m² groot en loopt in een hoek op om het appartement. Het balkon beschikt over een mooi ruim zit gedeelte van ca. 13 m² groot. Door deze ruime afmetingen kunt u hier zelfs een eethoek en een lounge set kwijt. De ligging op het zuidoosten zorgt samen met de vrijeligging voor nog veel zonuren.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar.
De servicekosten voor het appartement en de berging bedragen € 230,53 per maand. De voorschot stookkosten bedragen € 93,41 per maand.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top