Skip to content

Alphen aan den Rijn Aidaplein 104

3-kamer appartement van 92 m² groot met een riant terras op het zuiden en vrij uitzicht vanaf de 7e verdieping

Alvast binnenkijken: https://youtu.be/GH2s-NqFhbo

Het ruime appartement dat wij u aanbieden is gelegen aan het Aïdaplein op de 7e verdieping. Het appartementencomplex heeft een vergunningsvrije parkeerplaats en een zeer gunstige ligging. U hoeft alleen maar het complex uit te lopen om bij het vernieuwde winkelcentrum
‘De Ridderhof’ te komen met o.a. verswinkels en supermarkten. Ook vindt u op enkele minuten basisscholen, zwembad ‘Aquarijn’ én recreatie gebied ‘Park Zegersloot’. Recreatiegebied Park Zegersloot staat bekend om de rust, veel groen, gezellige horeca en watersport mogelijkheden.

Het Aïdaplein 104 biedt u:
• Vergunningsvrij parkeren voor de deur
• Een eigen (fietsen) berging op de begane grond
• 2 grote slaapkamers
• Een ruime woonkamer met grote raampartijen
• Een badkamer met ligbad
• Een separate toiletruimte
• Een keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
• Een groot balkon op het zuidwesten met vrij uitzicht

Centraal wonen: Bij het winkelcentrum ‘De Ridderhof’ vinden we een busverbinding naar het station van Alphen aan den Rijn. Vanuit het station is er een directe trein verbinding met Utrecht en Leiden en een busverbinding naar Schiphol. Ook bent u met de auto snel op de verbindings-wegen N11 & N207 naar de grote steden van de Randstad.

Wonen aan het Aïdaplein…
…is wonen nabij alle basis behoeften, maar ook rust en ontspanning voor de vrije uurtjes zijn dichtbij.

De indeling is als volgt:
De begane grond:

U betreedt het complex in een ruimte waar u de postbussen en het bellenbord treft. U heeft vervolgens toegang tot een hal waar een tweetal liften en de trapopgang naar boven toegankelijk zijn, het appartement bevindt zich op de 7e verdieping.
Op de begane grond heeft u tevens toegang tot uw eigen (fietsen)berging.

Het appartement:
Op de 7e verdieping aangekomen heeft u via een corridor toegang tot het appartement. U komt het appartement binnen in een ruime entreehal waar u de mogelijkheid heeft voor een garderobe. Verder heeft u vanuit de hal toegang tot de meterkast, de separate toiletruimte, een inpandige berging met kast-/bergruimte, 1 van de slaapkamers en de woonkamer. De toiletruimte is deels betegeld met een groene wandtegel.

De woonkamer:
De riante L-vormige woonkamer wordt prachtig verlicht door de grote raampartijen aan 2 zijden. De riante L-vorm van de woonkamer zorgt dat u een ruime zit- en eethoek kunt creëren, u heeft dan toegang tot de keuken vanuit de zithoek. De zit- en eethoek worden van elkaar gescheiden doormiddel van een toog. De vloer is voorzien van vloerbedekking en de radiatoren zijn mooi afgewerkt met een ombouw. Vanuit de woonkamer is ook de 2e slaapkamer toegankelijk.

De keuken:
De keuken is deels afgesloten en uitgerust met in een dubbele rechte opstelling. De keuken biedt aan beide zijden veel berg- en werkruimte. de kastfronten zijn uitgevoerd in het groen met een zwarte handgrepen en een zwart werkblad. Grote raampartijen en een loopdeur met glas zorgen voor veel natuurlijk licht, daarnaast heeft u hier toegang tot het riante balkon.

De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
• 4-pits gaskookplaat
• Afzuigkap
• Combimagnetron
• Koel-vriescombinatie
• Vaatwasser

De badkamer:
Het appartement beschikt over een ruime badkamer, deze is toegankelijk vanuit de grootste slaapkamer en is grotendeels betegeld. In de badkamer zijn een ligbad met douchegelegenheid (regendouche element defect) en een wastafelmeubel aanwezig. Daarnaast zijn de aansluitingen van de wasmachine en droger mooi weggewerkt achter een muurtje en is de badkamer de opstelplaats van de boiler.

De slaapkamers:
De woning beschikt over 2 grote slaapkamers van ca. 12 en 14 m² groot. De grootste slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer en geeft toegang tot de badkamer. De 2e slaapkamer is toegankelijk vanuit de hal. Beide slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen die zorgen voor natuurlijk licht en de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie.

Het balkon:
Het balkon is ca. 27 m² groot en loopt in een hoek op om het appartement hen. Het balkon beschikt over een mooi ruim zit gedeelte van ca. 13 m² groot. Door deze ruime afmetingen kunt u hier zelfs een eethoek en een lounge set kwijt. De ligging op het zuiden zorgt samen met de vrijeligging voor veel zonuren, daarnaast geniet u van vrij uitzicht vanaf de 7e verdieping.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal via ons kantoor verkrijgbaar. De servicekosten voor het appartement en de berging bedragen € 230,53 per maand. De voorschot stookkosten bedragen € 61,41 per maand.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top