skip to Main Content

Verkoop gestart – 24 appartementen De Toussaint Alphen aan den Rijn

De verkoop van de 24 appartementen in het project De Toussaint aan de Van Boetzelaerstraat in Alphen aan den Rijn is gestart.

Indien u interesse heeft in deze appartementen verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0172-434561 of via de e-mail nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl. Wij kunnen u dan digitaal de brochure, prijslijst en inschrijfformulier toesturen.

De gedrukte versie van de brochure is vanaf vrijdag 19 juni a.s. beschikbaar en zullen wij in tasjes voor u klaarzetten. Wij nodigen u van harte uit deze gedrukte versie bij ons af te halen, onze Woningwinkel is maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Natuurlijk willen wij u de originele brochure ook per post doen toekomen indien u niet in de gelegenheid bent deze op te halen.

Indien u belangstelling heeft voor één van de appartementen in dit project, vragen wij u vriendelijk het inschrijfformulier uiterlijk maandag 22 juni a.s. om 12.00 uur volledig ingevuld bij onze Woningwinkel Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn in te leveren. U kunt het formulier ook mailen aan: nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl.

Na de inschrijftermijn vindt een toewijzing plaats. Na de toewijzing zullen wij met iedereen die zich heeft ingeschreven uiterlijk vrijdag 26 juni a.s. contact opnemen. Met de ingeschrevenen die een appartement toegewezen hebben gekregen, zullen wij een afspraak maken voor een verkoopgesprek waarin wij het project uitgebreid toelichten en de persoonlijke wensen nader zullen bespreken. Wanneer u geen appartement toegewezen heeft gekregen, ontvangt u uiterlijk op vrijdag 26 juni a.s. een bericht per email. Vanzelfsprekend zullen wij u dan opnemen op de reservelijst.

Wij hopen dat uw belangstelling is gewekt!

Bekijk alle nieuwsberichten

VACATURE

Gezocht! Een handige enthousiaste medewerker voor de facilitaire functie borden man/vrouw. Inhoud functie: Je wordt…

Lees meer

Afgelopen zaterdag 27 juni vond de eerste Inloopdag voor de eerste fase van De Poelen…

Lees meer
Back To Top