Ga naar hoofdinhoud

Update nieuwbouwproject Westvaartpark-Eco

Begin dit jaar is het bestemmingsplan vastgesteld en daardoor kunnen kunnen de voorbereidingen worden voortgezet. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan alle verkoopvoorbereidingen voor de verkoop van dit unieke nieuwbouwproject in Hazerswoude-Rijndijk.

De 41 nul op de meter-woningen
Het nieuwbouwplan bestaat uit totaal 41 woningen, verdeeld over een groot aantal verschillende types: 24 rijwoningen in diverse uitvoeringen met op de hoek van de rij een hoekwoning met parkeerplaatsen op eigen terrein, 9 bijzonder ruime drie-onder-één-kapwoningen, 6 royale twee-onder-één-kapwoningen en 2 prachtige vrijstaande woningen. De architectuur sluit mooi aan bij het karakter van Hazerswoude-Rijndijk. Bij de ontwikkeling van de woningen wordt ook veel aandacht besteed aan energiezuinigheid en duurzaamheid, alle woningen worden een Nul op de Meter-woning. Zo wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd, of wel bijna geen energierekening meer!

Planning start verkoop
Een definitieve datum voor de start verkoop van dit project is nog niet bekend. Naar verwachting is hier in juli iets meer over aan te geven en zal de start verkoop in september gaan plaatsvinden. Schrijf u hier in als geïnteresseerde voor dit mooie project en wij houden u per e-mail op de hoogte.

Bereid jezelf alvast goed voor op de start verkoop!
Wilt u straks een goede keuze kunnen maken, dan is het van belang dat u weet wat uw huidige woning momenteel waard is, zodat u daarmee ook alvast wat voorwerk kunt doen bij een financieel adviseur. Geldt dit ook voor u? Maak dan hier alvast een afspraak voor het inplannen van een vrijblijvende waardebepaling. Ook kunnen wij u in contact brengen met een hypotheekadviseur voor een gratis oriënterend financieel gesprek. Zo bent u goed voorbereid voor de start verkoop en kunt u weloverwogen uw keuze maken!

Bekijk alle nieuwsberichten

Gespot in het AD

Aan ruimte geen gebrek: dit huis heeft ácht (!) slaapkamers en een zeer riante woonkamer.…

Lees meer

Binnenkort: Online start verkoop Kickstart

Op 21 oktober gaat de online verkoop van het project Kickstart officieel van start! Kickstart…

Lees meer
Back To Top