skip to Main Content

Start bouw ‘De Toussaint’ Alphen aan de Rijn

Op 1 februari 2021 starten de sloop- en bouwwerkzaamheden ten behoeve van de realisatie van project ‘De Toussaint’ op de locatie van de voormalige V&D aan de van Boetzelaerstraat/Toussaintstraat.

Het project, naar een ontwerp van Adema Architecten, omvat 24 appartementen en ca. 1.500 m2 winkelruimte. Wethouder Gerard van As is blij dat na jaren van leegstand deze markante plek in het centrum een ware metamorfose ondergaat. ‘De architectuur van het pand sluit goed aan bij de rest van het centrum. Dat er nog maar enkele woningen beschikbaar zijn , bewijst dat er veel behoefte is aan appartementen in het centrum.’

De locatie gaat zowel in architectonisch als functioneel opzicht weer volwaardig onderdeel uitmaken van de Alphense binnenstad. De realisatie van het project neemt ca. een en driekwart jaar in beslag nemen. Er zijn nog slechts enkele appartementen te koop.

Opdrachtgever van het project, namens een van de vastgoedfondsen bij haar onder beheer, is GARBE Institutional Capital Netherlands. Het ontwikkelingsmanagement wordt uitgevoerd door Ambitus Vastgoedontwikkeling. De realisatie van het project is in handen van Boer Bouw. Als projectmakelaar treedt Koppes Makelaardij Alphen op. De projectnotaris is Kroes&Partners.

Bekijk alle nieuwsberichten
L'Entrée Alphen Aan Den Rijn

Prachtige video nieuwbouwproject L’Entrée

Wat een prachtige video staat er op de LinkedIn pagina van Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling!…

Lees meer
DOK2404 Koppes Makelaardij

2e fase DOK2404 trekt nieuwe doelgroepen naar Rijnhaven

Na de succesvolle realisatie en verkoop van de eerste fase van DOK2404 in de Rijnhaven…

Lees meer
Back To Top