skip to Main Content
Nieuws Zwammerdam.net

Spoorlaan-Zone overgedragen voor nieuwbouwwoningen in Zwammerdam

Op 15 juli 2021 heeft Ipse de Bruggen een deel van hun terrein aan de Spoorlaan te Zwammerdam feestelijk overgedragen aan Verwelius Development B.V.

Het terrein was voorheen in gebruik met zorgwoningen voor cliënten van zorginstelling Ipse de Bruggen. Deze cliënten zijn vorig jaar verhuisd naar nieuwe woningen elders op het terrein van Ipse de Bruggen. De voormalige bewoners hebben symbolisch de sleutel van het terrein overgedragen aan Sjuul Stappers, directeur van Verwelius.

Verbinding Hooge Burch en Zwammerdam

Ten overstaan van Nysingh notarissen is de leveringsakte op locatie getekend en daarmee is de grond formeel overgedragen. Linda Schwartzmans, manager vastgoed Ipse de Bruggen: ‘We hopen met deze nieuwbouwontwikkelingen de verbinding tussen Landgoed Hooge Burch en Zwammerdam te versterken, zodat Hooge Burch echt onderdeel wordt van het dorp’.

Koop- en huurwoningen in 2022

Verwelius Development B.V. heeft begin dit jaar de aanbesteding voor deze locatie gewonnen en gaat hier koop- en huurwoningen ontwikkelen voor diverse doelgroepen in de vorm van appartementen en eengezinswoningen. De komende maanden wordt er in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn een bestemmingsplan opgesteld en wordt het plan van circa 120 woningen ontwikkeld. De verwachte start verkoop is in het voorjaar van 2022.

CBRE heeft de transactie begeleid namens Ipse de Bruggen.

Koppes Makelaardij is samen met Verwelius trotse partner van dit mooie project!

Verwelius is een familiebedrijf gevestigd in Huizen. Een landelijk werkende ontwikkelaar die in het verlengde hiervan ook bouwt, belegt, beheert en financiert.

Ipse de Bruggen is één van de grootste zorgverleners in Zuid-Holland. Al meer dan honderd jaar zijn wij er voor mensen met een (lichte) verstandelijke of meervoudige beperking. Vaak hebben zij een complexe zorgvraag. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk. www.ipsedebruggen.nl

Bron: zwammerdam.net 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Artikel AD Landgoed Verboom

Vlakbij Alphen komt een landgoed met park

Een landgoed midden in de polder, vlakbij Alphen? Dat duurt vast nog járen voordat dat…

Lees meer
Aarhof Parkeergarage Artikel AD

Belangrijke stap in Aarhof-renovatieplan: raad zegt ‘ja’ tegen miljoenenbedrag voor aankoop parkeergarage

Een belangrijke stap in de renovatieplannen rond winkelcentrum De Aarhof. Een meerderheid van de gemeenteraad…

Lees meer
Back To Top