Skip to content

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Als allround expert gaan wij heel ver om uw woonwensen te verwezenlijken, of het nu bestaande bouw, nieuwbouw, verhuur of taxaties betreft. Wij splitsen onze dienstverlening niet op in losse onderdelen, maar bieden u simpelweg een passende oplossing van A tot Z. Iedereen wil zich thuis voelen, in zijn eigen sfeer en op eigen voorwaarden. Koppes Makelaardij zoekt, vraagt, kijkt, onderhandelt en regelt nét zo lang, totdat wij dat voor u hebben bereikt. Wat u ook wenst en waar u ook wilt wonen: wij bieden de betrouwbare kwaliteit die u zoekt. Eerst zien, dan pas geloven? Blijf niet staan dromen bij onze etalage, maar loop gewoon eens bij ons binnen. Wij helpen u graag verder.

Waarom Koppes Makelaardij?

Koppes Makelaardij ondersteunt u graag op alle mogelijke manieren. Hoe staat de woningmarkt er voor en waar moet u extra op letten als koper, of verkoper? Wij voorzien u graag van tips bij aankoop, verkoop en taxatie.

Ons ervaren allround verkoopteam van 19 mensen werkt voor u met een scherpe en frisse blik en een grote betrokkenheid bij het welslagen van woningtransacties.

Zo herkent u ons

  • de inzet van ons verkoopteam
  • onze kennis van de woningmarkt
  • de grondige aanpak van een opdracht

U kiest voor Koppes Makelaardij als uw NVM-makelaar, omdat u een duidelijke en actieve makelaar verkiest die veel werk maakt van de verkoop en de presentatie van uw woning, die beschikt over en ruim netwerk en die er alles aan doet gegadigden naar juist uw woning te begeleiden.

Bekijk ons aanbod

Woningwinkel Alphen aan den Rijn

info@koppesmakelaardij.nl

Administratie & Beheer Hazerswoude-Rijndijk

info@koppesmakelaardij.nl

Wilt u een persoonlijk gesprek?

Back To Top