Skip to content

Ontdek de Exclusieve Verandawoning in SteekterOever – Open Huis op Zaterdag 9 September

Dit jaar begint de bouw van het nieuwbouwproject SteekterOever, gelegen aan de Steekterweg in Alphen aan den Rijn. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, waaronder een unieke Verandawoning met een oppervlakte van 179 m2. Deze woning, gelegen op een hoekperceel, heeft een prachtige en speelse indeling. Wilt u meer weten? Op zaterdag 9 september van 10.00 uur tot 12.00 uur staat het team van Koppes Makelaardij voor u klaar in hun Woningwinkel aan de Julianalaan 133 om al uw vragen te beantwoorden.

Verandawoning – Geniet van het Buitenleven

Heeft u ook zo van de zomerse dagen genoten? Buiten leven, een barbecue aan… Met een veranda kunt u dat zomerse gevoel verlengen. Al bij de eerste zonnestralen kunt u heerlijk beschut buiten zitten. De Verandawoning beschikt over een prachtige veranda in de achtertuin, met voldoende ruimte voor een loungeset of een grote eettafel met zes of acht stoelen. Daarnaast heeft deze woning aan de voorzijde een kleine veranda aan een groene binnenplaats – ideaal voor een glaasje wijn, dicht bij de keuken, in de late namiddag.

Er is nog één Verandawoning beschikbaar, een hoekwoning met uitzicht op een groene binnenplaats. Deze woning heeft een luxe open SieMatic keuken met Siemens inbouwapparatuur en een Quooker. Dubbele tuindeuren aan de voorkant leiden naar de kleine veranda. De woonkamer is voorzien van een parketvloer en glad afgewerkte wanden. Aan de zijkant bevindt zich een fraaie erker met ruimte voor twee comfortabele stoelen of een grote eettafel. De dubbele deuren aan de achterzijde leiden naar de achtertuin met de grote veranda. Hier kunt u volop genieten van het buitenleven!

Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers met wandafwerking naar keuze en laminaatvloeren. Daarnaast is er een luxe badkamer met royaal tegelwerk, naar de smaak van de koper, voorzien van kranen van hansgrohe en sanitair van Villeroy & Boch.

De tweede verdieping biedt ruimte voor duurzame installaties, waaronder een warmtepomp, en wasapparatuur. Hier kunnen extra slaapkamers en een tweede badkamer worden gecreëerd.

Kortom: een ruime, energiezuinige gezinswoning van 179 m2 met veranda’s, een A+++ energielabel en luxe interieurafwerking, te personaliseren door de koper, als onderdeel van de v.o.n.-koopsom. De Verandawoning is beschikbaar vanaf € 669.000,- v.o.n.

Open Huis bij de Makelaar op 9 September

De bouw van SteekterOever begint later dit jaar. Wilt u meer weten over de laatste beschikbare woningen, de afwerkingsniveaus en de energiezuinigheid? Breng dan een bezoek aan de inloopochtend bij Koppes Makelaardij op zaterdag 9 september tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Het team van Koppes staat voor u klaar aan de Julianalaan 133 in Alphen aan den Rijn.

Bekijk alle nieuwsberichten

Artikel Leidsch Dagblad, 20 juni 2024: Rijk legt 60 miljoen bij voor bouw Gnephoek

Lees meer

Start Park Lokhorst fase 1b

Na een succesvolle verkoop van Park Lokhorst fase 1a, start de verkoop van fase 1b…

Lees meer
Back To Top