Ga naar hoofdinhoud
NVM Open Huizen Dag 2022

NVM Open Huizen Dag 2022

Dit jaar is NVM weer terug met de reguliere Open Huizen Dag. Deze wilt u niet missen!

De NVM Open Huizen dag is op 1 oktober 2022 van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend en zonder afspraak langsgaan bij onze deelnemende woningen. U kunt de deelnemende huizen bij ons op de website bekijken. Tip: Houd 1 oktober vrij in uw agenda en stippel uw route van tevoren al uit. De eigenaren van de woning heten u van harte welkom en laten de woning graag aan u zien.

Bezoek de Open Huizen dag 2022

Tijdens de Open Huizen dag op 1 oktober is het weer mogelijk om vrijblijvend meerdere huizen op 1 dag te bezichtigen. Op deze dag kunt u op een laagdrempelige manier de deelnemende huizen bezoeken, waarbij de bewoners de woning aan u laten zien. Wanneer u niet beschikbaar bent op 1 oktober kunt u dit aangeven en een andere datum voorstellen aan de NVM-makelaar. De makelaar zal de datum en tijdstip bevestigen of een ander tijdstip voorstellen. Daarnaast zou u ook gebruik kunnen maken van een video-call afspraak. De NVM-makelaar zal de video-call uitnodiging versturen.

Weet wat u waard bent

Wist u dat u tijdens de Open Huizen Dag ook vrijblijvend een afspraak kan maken voor anderen doeleinden. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan op onze website. Of overweegt u om uw huis te verkopen? Laat uw woning taxeren door een beëdigd taxateur van Koppes Makelaardij.

Maak een afspraak voor advies!

Het team van Koppes Makelaardij helpt u tijdens de Open Huizen dag op 1 oktober om advies te krijgen op woonwensen en woonvragen omtrent:

  • Advies over het huidige woningaanbod en uw mogelijkheden;
  • Hoeveel uw huidige woning écht waard is;
  • Of het interessant is om uw huidige woning te verbouwen/ verduurzamen.

 

Zien we u zaterdag 1 oktober?

Bekijk alle nieuwsberichten

Gespot in het AD

Aan ruimte geen gebrek: dit huis heeft ácht (!) slaapkamers en een zeer riante woonkamer.…

Lees meer

Binnenkort: Online start verkoop Kickstart

Op 21 oktober gaat de online verkoop van het project Kickstart officieel van start! Kickstart…

Lees meer
Back To Top