Ga naar hoofdinhoud

De Verbinding Zwammerdam

Aantal woningen 120
Nog 120 woningen beschikbaar Project in voorbereiding
Nog 120 woningen beschikbaar

Omschrijving

PROJECT IN VOORBEREIDING ; Mooi en modern wonen in de gemeente Alphen aan den Rijn

IN DE VERBINDING ZWAMMERDAM KOMT ALLES SAMEN!

Het leven is goed in Zwammerdam. Het fraaie dorp ademt rust uit en een mooiere plek om te wonen met ruimte en gezelligheid vind je bijna nergens in het Groene Hart. Hier, in het centrum van het dorp en op steenworp afstand van Bodegraven en Alphen aan den Rijn, verrijst De Verbinding. Een sfeervolle, duurzame en nieuwe woonwijk met gezinswoningen en appartementen. Wil jij mooi en modern kopen op een plek waar leven, beleven en eindeloos genieten samenkomen? Schrijf je dan nu in als belangstellende en blijf op de hoogte!

KOM THUIS TUSSEN STAD EN LAND

De Verbinding ligt op minder dan 1 km van het dorpshart van Zwammerdam en vanuit de nieuwe woonwijk kun je alle kanten op. Geniet van het gezellige dorpsleven, ga op ontdekkingsreis door de groene en waterrijke omgeving of proef het stadsleven in Alphen aan den Rijn en Bodegraven. Hier woon je groen en rustig terwijl de grote stad nooit ver weg is. En dat maakt De Verbinding een bijzonder fijne plek om voor altijd thuis te komen.

IN DE VERBINDING WOON JE ZOALS JIJ DAT GRAAG WILT

Met de komst van De Verbinding wordt een lang gekoesterde wens van veel Dammenaren werkelijkheid. De locatie, die beter bekend staat als de Spoorlaanzone, is ca. 2,5 ha groot en biedt ruimte voor ongeveer 120 koopwoningen in verschillende prijsklassen voor diverse doelgroepen; van herenhuis tot gezinswoning en van appartement tot studio. De Verbinding houdt Zwammerdam gezellig en levendig en geeft het dorp een nieuwe impuls. Maar misschien wel het mooiste: in De Verbinding kun je straks wonen zoals jij dat graag wilt.

SCHRIJF JE IN OP DE PROJECTWEBSITE, WANT HIER WIL JE WONEN!
Wil jij mooi en modern wonen in het hart van Zwammerdam, midden in de natuur en vlakbij Alphen aan de Rijn en Bodegraven? Schrijf je dan nu vrijblijvend in als belangstellende. We houden je graag als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

De Verbinding Zwammerdam

Van de 0 woningen zijn er nog 120 beschikbaar
De Verbinding Zwammerdam – Hoofdfoto

De Verbinding Zwammerdam

Woonhuis

tot

tot woonoppervlakte

Nog 120 woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Geen objecten (meer) beschikbaar
Back To Top