skip to Main Content

Westwoude

Aantal woningen 10
Recent verkocht
VERKOCHT

Omschrijving

100% VERKOCHT

Energiezuinig wonen in Zoeterwoude-Dorp
Op de plek van de voormalige basisschool Westwoud in Zoeterwoude, worden straks tien ruime eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen kenmerken zich door:
– Een woonoppervlakte van ca. 105 tot 110 m²
– 3-5 slaapkamers
– Een ruime en zonnige tuin van ruim 11 meter met berging

Plan
Het plan Westwoude bestaat uit de realisatie van 10 ruime eengezinswoningen met een woonoppervlakte van ca. 105 m2 tot 110 m2. De woningen krijgen een ruime en lichte woonkamer met openslaande deuren, 3 tot 5 slaapkamers en riante zonnige tuinen van ruim 11 meter diep. De beide hoekwoningen hebben een dwarskap, waardoor bij deze woningen een ruime zolder ontstaat.
Elke woning heeft een buitenberging in de achtertuin grenzend aan het pad langs het water. Het parkeren vindt plaats in de openbare weg voor de woningen en een drietal parkeerplaatsen op de kop aan de noordzijde.
Speciale aandacht in dit plan gaat uit naar de erfafscheiding van de woning met het openbaar gebied. Alle voortuinen worden standaard voorzien van een fraai laag tuinhek. Bij de achtertuin aan de noordzijde wordt een lage gemetselde tuinmuur met een hekwerk toegepast. De woningen worden uitgevoerd in roodbruin metselwerk met diverse accentvlakken, zoals terugliggend metselwerk en een andere kleur gevelsteen in de plint. Hierdoor ontstaat een uitstraling die mooi aansluit bij de omliggende bebouwing.

Locatie
Rustig wonen in Zoeterwoude dorp
Het project Westwoude wordt gerealiseerd op de locatie van de oude basisschool Westwoud aan de Veldzichtstraat, op 100 meter afstand van de Dorpsstraat. Een fijne, rustige plek om te wonen met alle gemakken binnen handbereik. Op een paar minuten lopen staat u al in de polder. Ook het dorp van Zoeterwoude ligt op loopafstand, naast het winkelaanbod voor het doen van uw dagelijkse boodschappen vindt u hier ook o.a. een bibliotheek, speciaalzaken, een basisschool en een kinderopvang.

Midden in de Randstad met diverse uitvalswegen
Trekt u liever naar de grotere steden? Pak de fiets en u staat binnen 15 minuten in de historische binnenstad van Leiden of rij met de auto binnen 10 minuten naar de Rijneke Boulevard. Tevens zijn de uitvalswegen naar steden als Den Haag, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn uitstekend.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

L.A. (Lizette) Havenaar

06 - 5466 5373
l.havenaar@koppesmakelaardij.nl

M.J. (Mildred) de Groot

06 - 2908 8302
m.degroot@koppesmakelaardij.nl

N.C. (Nicoline) de Kleijnen

0172 - 434 561
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl
Back To Top