skip to Main Content

Villa Parkrijk

Aantal woningen 30
Nog 30 woningen beschikbaar Project in voorbereiding
Nog 30 woningen beschikbaar

Omschrijving

Binnenkort in verkoop: Villa Parkrijk, 30 appartementen

Wilt u écht bijzonder en duurzaam wonen in Waddinxveen? Kindvriendelijk, centraal en van alle gemakken voorzien? Dan is wonen in Parkrijk echt iets voor u. Parkrijk is een nieuwe wijk in Park Triangel, een kindvriendelijke woonwijk in Waddinxveen, waar ontmoeten en spelen tussen het groen en water centraal staat.

Op de kop van het Hof van Parkrijk, aan de Zuidelijke Dwarstocht, prijkt het charmante appartementengebouw Villa Parkrijk. De appartementen van Villa Parkrijk hebben een uniek uitzicht over het water en de groene omgeving. De levendigheid van de natuur vindt u naast het uitzicht ook terug in de uitstraling en de detaillering van het appartementengebouw. Het gebouw heeft een luxe Engelse stijl en heeft de uitstraling van twee aaneengesloten landhuizen. Door de aandacht die is besteed aan de materiaalkeuze en detailleringen in de gevel, valt de Engelse plattelandsuitstraling op.

Het gebouw bestaat uit 30 ruime, energieneutrale driekamerappartementen (van 73 tot 112 m2), verdeeld over 4 woonlagen. Alle appartementen beschikken over een royaal zonneterras. De begane grond hebben een tuin. Alle appartementen hebben een mooi uitzicht op de Zuidelijke Dwarstocht. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats tot zijn beschikking en op de begane grond heeft u uw eigen berging.

EEN PRACHTIGE WIJK MET ALLE VOORZIENINGEN
Hof van Parkrijk ligt op hét mooiste plekje van Park Triangel. Het ligt direct aan de twee watergangen van de Zuidelijke Dwarstocht, tegenover de basisschool én op steenworp afstand van het centrale speeleiland.
De ligging van Hof van Parkrijk in Park Triangel is erg gunstig ten opzichte van uitvalswegen. Zo rijdt u met de auto de A12 of A20 op of u neemt de N207 richting Alphen aan den Rijn. Het openbaar vervoer is ook goed geregeld. Waddinxveen telt maar liefst drie treinstations, waarvan Station Triangel zelfs op loopafstand van uw woning is gesitueerd. Makkelijker kan bijna niet.
Wonen in Waddinxveen betekent wonen in een groene en waterrijke omgeving. Aan de rand van het Groene Hart met haar oer-Hollandse landschappen, maar ook centraal gelegen ten opzichte van onder meer Gouda, Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam. In Waddinxveen zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Lopend of op de fiets gaat u naar school, de sportvereniging of het winkelcentrum, hoe fijn is dat? De dagelijkse activiteiten combineert u zo met de nodige beweging.
En toch hoeft u voor een dagje uit of lekker shoppen niet persé naar de grote stad. In Waddinxveen zijn namelijk genoeg leuke winkels te vinden. Het winkelcentrum Gouweplein beschikt over een breed en gevarieerd winkelaanbod, een grote supermarkt en specialiteiten winkels.

Kenmerken appartementen
• Woonoppervlak van ca. 73 tot 112 m2
• Luxe binnenafwerking
• Ruime woonkamer
• Open keuken
• 2 Slaapkamers
• Ruim zonneterras en op de begane grond een tuin.
• Vloerverwarming en koeling in het gehele appartement
• Energie neutrale woning
• Diverse optie- en uitbreidingsmogelijkheden
• Eigen berging
• Eigen parkeerplaats(en) op binnenterrein

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het project Hof van Parkrijk? Schrijf u dan nu in als geinteresseerde en dan houden wij u op de hoogte !

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

L.A. (Lizette) Havenaar

06 - 5466 5373
l.havenaar@koppesmakelaardij.nl

M.J. (Mildred) de Groot

06 - 2908 8302
m.degroot@koppesmakelaardij.nl

N.C. (Nicoline) de Kleijnen

0172 - 434 561
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl

Appartement

Van de 0 woningen zijn er nog 30 beschikbaar
Appartement – Hoofdfoto

Appartement

Appartement

tot

tot woonoppervlakte

Nog 30 woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Geen objecten (meer) beschikbaar
Back To Top