skip to Main Content

Tudortuinen Woningen fase 3

Aantal woningen 14
Nog 1 woning beschikbaar € 435.000,- tot € 579.000,- v.o.n.
Nog 1 woning beschikbaar

Omschrijving

100% VERKOCHT! In fase 1 zijn er nog 2 woningen te koop.

Wilt u écht bijzonder en superduurzaam wonen, nul-op-de-meter in Waddinxveen? Kindvriendelijk, centraal en van alle gemakken voorzien? Dan is Tudortuinen echt iets voor u.

Het plan Tudortuinen bestaat uit totaal 58 prachtige gasloze nieuwbouwwoningen in de bekende Engelse Tudorstijl.
De verkoop wordt verdeeld in 3 fasen, de eerste fase is bijna verkocht, in fase 2 zijn nog enkele woningen beschikbaar en de verkoop van fase 3 is ook in volle gang.

De woningen van deze fase zijn onderverdeeld in: 8 twee-onder-één-kap woningen en 6 drie-onder-één-kap woningen.
De verscheidenheid aan woningtypes maakt Tudortuinen voor iedereen aantrekkelijk. Het karakter van Tudortuinen kenmerkt zich door de rijkelijke versiering, klassieke schoorstenen, bijzondere gevels, veranda’s, doordachte composities en witte accenten. Ieder woningtype is anders en heeft haar eigen karakter. Bij de eengezinswoningen zijn de composities en details perfect op elkaar afgestemd. De grote tuinen en de parkeervoorzieningen zijn op fraaie wijze met groen omgeven. De bijzondere veranda’s van de twee- en drie-onder-één-kapwoningen geven deze huizen extra charme. De royale en statige herenhuizen sluiten mooi aan op het appartementengebouw en geven het stationsgebied de nodige allure. Met prachtige details worden alle gevels afgewerkt en de muren gemetseld. In de hele wijk waant u zich in het oude vorstelijke Engeland.
Ook aan de allerkleinste wordt gedacht! Aan de singel bij de plas worden er 2 speel gelegenheden in de groene omgeving gerealiseerd. Hier kunt u met de kinderen een fijne tijd doorbrengen.

Singelwoningen: drie-en twee-onder-één-kapwoningen
De Singel is een aangenaam groen en waterrijk gebied in het ‘Tudorpark’. Het water en de brede oevers begeleiden u door het gehele park. Langs de Singel komen drie- en twee-onder-één-kapwoningen, geïnspireerd op de Engelse landhuizen. Elke woning heeft zijn eigen elementen, zoals verscheidenheid in veranda’s, topgevels, schoorstenen en uitbreidingen. Aan het begin van de Singellaan vallen de woningen op door hun vrolijke uitstraling. Door de witte accenten op de gevels in combinatie met het houtwerk, geven deze woningen een frisse indruk. Dit wordt doorgezet in de rest van de laan.

Duurzaam wonen in Engelse stijl!
Tegenwoordig zijn we ons allemaal bewust dat duurzame energie nodig is voor de toekomst. De missie vanuit de overheid is dat vanaf 2020 alle nieuwbouwwoningen energieneutraal zijn. In Tudortuinen lopen we al vooruit op deze missie. De appartementen en woningen zijn gasloos en hebben een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0. De woningen zullen daarbovenop ook nog eens nul-op-de-meter worden. Het duurzame systeem heeft tevens als voordeel dat de woningen en appartementen in de zomer gekoeld worden. Dit betekent voor u straks onder andere een heel prettig woonklimaat en minimale energielasten. Het unieke van dit project is ook dat de kosten voor dit duurzame energie systeem in de koopsom van de woning zit en niet nog ees aan u berekend wordt boven op de koopsom of in een lease contructie.
UW INSTALLATIE IS OOK UW EIGENDOM

Heeft u interesse? Meld u alvast aan als geïnteresseerde op de website van Koppes Makelaardij of Tudortuinen. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord op telefoonnummer 0172-434561.

De informatie in deze aanmelding is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

L.A. (Lizette) Havenaar

06 - 5466 5373
l.havenaar@koppesmakelaardij.nl

M.J. (Mildred) de Groot

06 - 2908 8302
m.degroot@koppesmakelaardij.nl

N.C. (Nicoline) de Kleijnen

0172 - 434 561
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl

Tudortuinen fase 3 Twee-onder-één-kapwoningen

Van de 8 woningen zijn er nog 0 beschikbaar
Tudortuinen fase 3 Twee-onder-één-kapwoningen – Hoofdfoto

Tudortuinen fase 3 Twee-onder-één-kapwoningen

Woonhuis

€ 499.000,- tot € 579.000,-

178 m2 tot 191 m2 woonoppervlakte

Geen woningen beschikbaar

Tudortuinen fase 3 Twee-onder-één kap

Van de 0 woningen zijn er nog 0 beschikbaar
Tudortuinen fase 3 Twee-onder-één kap – Hoofdfoto

Tudortuinen fase 3 Twee-onder-één kap

Woonhuis

€ 499.000,- tot € 579.000,-

tot woonoppervlakte

Geen woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Geen objecten (meer) beschikbaar

Tudortuinen fase 3 Drie-onder-éénkapwoning

Van de 6 woningen zijn er nog 1 beschikbaar
Tudortuinen fase 3 Drie-onder-éénkapwoning – Hoofdfoto

Tudortuinen fase 3 Drie-onder-éénkapwoning

Woonhuis

€ 435.000,- tot € 565.000,-

162 m2 tot 197 m2 woonoppervlakte

Nog 1 woning beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Tudortuinen fase 3 Drie-onder-éénkapwoning (bouwnummer 15) 197 m25 kamers (4 slaapkamers)€ 565.000,-
Tudortuinen fase 3 Drie-onder-éénkapwoning (bouwnummer 10) Verkocht178 m25 kamers (4 slaapkamers)Verkocht
Tudortuinen fase 3 Drie-onder-éénkapwoning (bouwnummer 9) Verkocht onder voorbehoud169 m25 kamers (4 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Tudortuinen fase 3 Drie-onder-éénkapwoning (bouwnummer 17) Verkocht178 m25 kamers (4 slaapkamers)Verkocht
Tudortuinen fase 3 Drie-onder-éénkapwoning (bouwnummer 16) Verkocht onder voorbehoud162 m25 kamers (4 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Tudortuinen fase 3 Drie-onder-éénkapwoning (bouwnummer 8) Verkocht178 m25 kamers (4 slaapkamers)Verkocht
Back To Top