skip to Main Content

Parkzicht Park Triangel

Aantal woningen 43
Binnenkort 43 woningen beschikbaar Project in voorbereiding
Nog 43 woningen beschikbaar

Omschrijving

Binnenkort in verkoop, 43 mooie en duurzame woningen.
Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van 43 prachtige nieuwbouwwoningen in Park Triangel in Waddinxveen, de verkoop start op 27 oktober 2021! Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief via de projectsite.

Waddinxveen, veel te doen, alles dichtbij.

Kenmerkend voor Waddinxveen zijn het nieuwe winkelcentrum Gouweplein, de monumentale hefbrug, de nabijheid van de rivier de Gouwe en het rijke verenigingsleven. Een dorp met voorzieningen op elk gebied, voor alle leeftijden.

Goed nieuws in Waddinxveen! Nieuwbouw in Waddinxveen is populair. Zo ook de nieuwbouw in Park Triangel, dat ligt aan de zuidwestkant van Waddinxveen. Een levendig dorp centraal in de Randstad en midden in het Groene Hart. Een dorp met een rijk verenigingsleven en dichtbij belangrijke uitvalswegen richting Rotterdam, Den Haag en de regio Utrecht.

Park Triangel is fraai gelegen en kent zijn eigen groene hart in de vorm van een groot parkeiland met een junglebos voor iets oudere kinderen, een waterspeelplaats voor de allerkleinsten, speelveldjes voor voetbal en badminton, een vis- en aanlegsteiger, een podium voor openluchtoptredens, een beachvolleybalveld, een Calisthenics-parcours en natuurlijk wandel- en fietspaden.

Waddinxveen: Veel te doen, alles dichtbij!

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie. Het woningaanbod zal bestaan uit de volgende woningmodellen:

– Woningmodel Hampshire : 6 ruime twee-onder-één-kapwoningen

– Woningmodel Yorkshire : 8 twee-onder-één-kapwoningen

– Woningmodel Sutton : 27 ééngezinswoningen

– Bouwkavels : 2 royale bouwkavels bestemd voor vrijstaande woningen

Deze energiezuinige woningen worden zéér compleet opgeleverd:

• Inclusief keukencheque
• Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
• Inclusief individuele bodemwarmtepomp in eigendom(gasloos wonen)
• Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
• Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
• Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen

Start verkoop: woensdag 27 oktober 2021 !

De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 27 oktober. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment start verkoop online op onze projectwebsite. Heeft u interesse in een woning? Inschrijven hiervoor kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 3 november, 12:00 uur met behulp van de button “digitaal inschrijven”. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Op en top duurzaam
BENG: Klaar voor de toekomst
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos & bodemwarmtepomp
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Financiële voordelen
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief via de projectsite.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Parkzicht in Park Triangel

Van de 0 woningen zijn er nog 43 beschikbaar
Parkzicht in Park Triangel – Hoofdfoto

Parkzicht in Park Triangel

Woonhuis

tot

tot woonoppervlakte

Nog 43 woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Geen objecten (meer) beschikbaar
Back To Top