skip to Main Content

Aan de Braassem De Poelen Vrije Bouwkavels

Aantal woningen 4
Geen woningen beschikbaar € 370.000,- tot € 460.000,- v.o.n.
Geen woningen beschikbaar € 370.000,- tot € 460.000,- v.o.n.

Omschrijving

4 vrije bouwkavels in het project De Poelen fase 2 in Roelofarendsveen!

Uw droomwoning zelf (laten) bouwen? Het woningaanbod van Aan de Braassem wordt nog verder uitgebreid, ditmaal met maar liefst vier zelfbouwkavels waar u uw droomwoning kunt realiseren. Met kaveloppervlaktes van tussen de 387 tot 593 m2.

Vanaf de A4 had u niet gedacht dat er zoveel moois achter de afrit Roelofarendsveen zou liggen. Wanneer u net iets verder komt ziet u daar het dorp Roelofarendveen, onderdeel van de Gemeente Kaag en Braassem, gelegen in de Provincie Zuid-Holland. Gelegen aan het Braassemmermeer is de watersport een van de vele kenmerken die in het karakter van het dorp zijn verankerd. Daarnaast is Roelofarendsveen vanuit historie een tuindersdorp geroemd om haar grote aandeel in de Nederlandse tulpenproductie. Het kassengebied verplaatst zich meer richting de A4 en het oude kassengebied aan het Braassemermeer ondergaat nu de transformatie naar een woongebied.

De omgeving biedt iedere keer weer nieuwe ontdekkingen. Het landschap rond het dorp strekt zich uit en nodigt uit tot allerlei sport- en recreatieactiviteiten. Zo fietst u via het fietsknooppunten netwerk over dijken en langs sloten door de vele dorpen in de gemeente. Naast recreëren bent u, door de gunstige ligging bij de A4, in een mum van tijd bij Schiphol, Amsterdam, Leiden en Den Haag.

Al deze faciliteiten binnen handbereik en dan ook nog is de mogelijkheid om een woning volledig naar uw eigen wens te bouwen op een van de vier kavels gelegen aan water zodat u de mogelijkheid heeft uw sloep aan huis kunt stallen en op een mooie dag zo het Braassemermeer op kunt varen. Een levensstijl waar iedere water- en natuurliefhebber van kan dromen. Verdere informatie over de kavels kunt u vinden bij de losse kavelsnummers of kijkt u eens op de projectwebsite.
Op de projectwebsite vind u onder meer het kavelpaspoort, het beeld- en kwaliteitsplan en overige informatie over deze mooie kavels.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

De Poelen vier vrije bouwkavels

Van de 4 woningen zijn er nog 0 beschikbaar
De Poelen vier vrije bouwkavels – Hoofdfoto

De Poelen vier vrije bouwkavels

Bouwgrond

€ 370.000,- tot € 460.000,-

155 m2 tot 237 m2 woonoppervlakte

Geen woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
De Poelen vier vrije bouwkavels (bouwnummer 4) Verkocht onder voorbehoud1 kamers (0 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
De Poelen vier vrije bouwkavels (bouwnummer 3) Verkocht onder voorbehoud1 kamers (0 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
De Poelen vier vrije bouwkavels (bouwnummer 1) Verkocht onder voorbehoud1 kamers (0 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
De Poelen vier vrije bouwkavels (bouwnummer 2) Verkocht onder voorbehoud1 kamers (0 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Back To Top