Skip to content

Noordwijkerhout Paviljoen in den Houte

DE BOUW IS IN VOLLE GANG! DE PALEN ZIJN GESLAGEN!
Wonen in uw nieuwe appartementen in het 2e kwartaal 2025!

Benieuwd welke appartementen er nog beschikbaar zijn? neem vrijblijvend contact op met een van de verkopend makelaars, ze informeren u graag.

NOG BESCHIKBAAR: bouwnummers 5, 14, 17 en 20. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Wonen met karakter
Wonen te midden van weelde, elegantie en natuur wordt werkelijkheid in Paviljoen in den Houte, een kleinschalig houten gebouw met 20 karaktervolle appartementen verdeeld over vier woonlagen. Hout is het constructiemateriaal voor zowel de wanden, vloeren, gevels als de constructieve kern. De gevels zijn transparant dankzij het gebruik van glas, maar ook door de groene horizontale plantenbakken en verticale begroeiing. Het duurzame en warme karakter van het gebouw zorgt voor een naadloze verbinding met de natuur op het Landgoed.

Landgoed in den Houte
Middenin een parkachtige omgeving in Noordwijkerhout ligt het landgoed in den Houte. Hier ontstaat een nieuwe woonwijk met allure, ruim opgezet en omgeven door weelderig groen. Met in totaal circa 700 woningen, waarvan er al 450 zijn opgeleverd of in aanbouw zijn, is dit een plek waar de toekomstige bewoners in alle rust kunnen wonen en genieten. Wandelend over de slingerende paadjes, langs eeuwenoude bomen en luisterend naar het rustgevende gekabbel van water, word je betoverd door het elegante karakter van het landgoed. Hier voel je de rijke geschiedenis van het gebied, met als middelpunt het prachtige pand Sint Bavo. Dit monumentale gebouw uit 1915 diende ooit als hoofdgebouw van een psychiatrische instelling en zal na grondige renovatie het hart van het landgoed vormen.
Naast Sint Bavo, vlak bij het Sint Bavopark en middenin een groene tuin, verrijst het groenste gebouw van het landgoed: Paviljoen in den Houte. Een uniek stukje architectuur dat perfect past in de groene en duurzame visie van dit bijzondere landgoed. Daarnaast heeft het landgoed een kinderboerderij en een welzijnsplein.

Welkom in Noordwijkerhout, een sfeervol dorp verscholen achter de duinen, gelegen in het hart van de prachtige Bollenstreek. Dit is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en geniet van rust en ruimte te midden van de bruisende Randstad. Noordwijkerhout biedt het beste van twee werelden. Hier omarm je de harmonie van de natuur, terwijl je toch de levendigheid van de nabijgelegen steden ervaart. Wat deze plek zo bijzonder maakt, is de unieke locatie achter de duinen, weg van de drukte van de directe kustlijn. Terwijl anderen de drukte opzoeken van het leven aan zee, biedt Noordwijkerhout een vredige en serene omgeving. Wandel door de glooiende duinlandschappen, adem de frisse lucht in en verlies jezelf in de schoonheid van de omgeving terwijl je de hectiek van het dagelijks leven achter je laat.

Tussen stad en strand
Paviljoen in den Houte vormt het groene hart van de nieuwe wijk Landgoed in den Houte. Dit landgoed ligt in Noordwijkerhout, net achter de duinen in een overweldigend groen landschap. De rust van het historische landgoed smelt samen met het weidse gevoel van het strand. Toch ligt Paviljoen in den Houte midden in de Randstad. Dat is wonen met het beste van twee werelden.

Type LINDE (BOUWNUMMER 20)
Als de koningin van het Paviljoen waakt penthouse Linde over het Landgoed. Met een oppervlakte van maar liefst 200 m2 komen hier al je woonwensen in vervulling. De speels ingedeelde living van 106 m2 biedt volop ruimte voor een woonkeuken, een zitkamer, een eetkamer en een study. De masterbedroom heeft een badkamer en suite en een inloopkast van bijna 5 meter lang – een droom voor elke kledingliefhebber. De tweede badkamer bevindt zich nabij de tweede en derde (slaap)kamer. Linde heeft een heerlijk royaal terras van ruim 30 m2 en kijkt net als de appartementen Beuk uit op drie sedumdaken. Het penthouse ademt rust en sereniteit. Het is ruim en licht en het houtwerk zorgt ervoor dat je de natuurlijke omgeving ook in je woning ervaart. Hier kom je thuis.

– Gebruiksoppervlakte van 200 m2
– Woonkamer met keuken 106 m2
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Twee parkeerplaatsen en een berging in de parkeerkelder
– Aantal appartementen van dit type: 1
– Prijs ca. € 1.275.000 v.o.n.

Type KASTANJE (BOUWNUMMER 8, 11, 14 EN17)
De appartementen van het type Kastanje accentueren de hoeken van het gebouw op de tweede en derde woonlaag, en de hoeken aan de westzijde van het gebouw, op de eerste woonlaag. Deze appartementen van bijna 150 vierkante meter beschikken over een riante living van maar liefste 60 m2. De zeer grote raampartijen bieden een prachtig groen uitzicht. Alle appartementen tellen drie slaapkamers en twee badkamers, waarbij de masterbedroom een badkamer en suite heeft en een ruime inloopkast. Aan de buitenzijde van het balkon bevinden zich vaste plantenbakken. Die geven niet alleen een fraai gevelbeeld voor het gehele gebouw, maar dit groen zorgt ook voor extra privacy en verkoeling op je balkon. Hier heb je je eigen plek om van de zon te genieten en de vogels te horen fluiten. Vogels voelen zich immers óók thuis in de bijzonder groene omgeving van het landgoed. De balkons op de derde woonlaag zijn dankzij een pergola niet geheel overdekt. De woning heeft hierdoor nog meer lichtinval.

– Gebruiksoppervlakte van 148 m2
– Woonkamer met keuken van 60 m2
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Eén parkeerplek en een berging in de parkeerkelder (PA.12 heeft 2 parkeerplekken).
– Aantal appartementen van dit type: 10
– Prijzen vanaf € 859.000 v.o.n.

Type EIK (BOUWNUMMER 5)
De Eik is een extra groot appartement met een living van maar liefst ruim 80 m2 en twee ruime balkons. De appartementen zijn bijna 20 meter breed en bevinden zich op de hoeken van de eerste woonlaag.
De Eik heeft standaard drie slaapkamers, waarvan één met inloopkast en een badkamer en suite heeft. De tweede badkamer bevindt zich aan de andere kant van het appartement, bij de overige twee (slaap)kamers. Dit appartementstype heeft twee balkons, die beide toegankelijk zijn vanaf de living. De groene planten in de bakken aan de gevel zorgen voor rust en privacy. Hier begin je je dag met een kop koffie en een weldadig groen uitzicht.

– Gebruiksoppervlakte van 177 m2
– Woonkamer met keuken van 81 m2
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Twee parkeerplaatsen en een berging in de parkeerkelder
– Aantal appartementen van dit type: 2
– Prijzen vanaf € 979.000 v.o.n.

Type BERK : VERKOCHT

Type ELS : VERKOCHT

Type BEUK : VERKOCHT

Blijf op de hoogte van Paviljoen in den Houte:
Wil jij als eerste al het nieuws over Paviljoen in den Houte ontvangen? Meld je dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief via de projectsite van Paviljoen in en Houte.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top