Ga naar hoofdinhoud

Paviljoen in den Houte

Aantal woningen 20
Nog 10 woningen beschikbaar € 715.000,- tot € 1.375.000,- v.o.n.
Nog 10 woningen beschikbaar

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART!

Benieuwd of er nog appartementen beschikbaar zijn? neem vrijblijvend contact op met een van de verkopend makelaars.

Wonen met karakter
Wonen te midden van weelde, elegantie en natuur wordt werkelijkheid in Paviljoen in den Houte, een kleinschalig houten gebouw met 20 karaktervolle appartementen verdeeld over vier woonlagen. Hout is het constructiemateriaal voor zowel de wanden, vloeren, gevels als de constructieve kern. De gevels zijn transparant dankzij het gebruik van glas, maar ook door de groene horizontale plantenbakken en verticale begroeiing. Het duurzame en warme karakter van het gebouw zorgt voor een naadloze verbinding met de natuur op het Landgoed.

Landgoed in den Houte
Middenin een parkachtige omgeving in Noordwijkerhout ligt het landgoed in den Houte. Hier ontstaat een nieuwe
woonwijk met allure, ruim opgezet en omgeven door weelderig groen. Met in totaal circa 700 woningen, waarvan
er al 450 zijn opgeleverd of in aanbouw zijn, is dit een plek waar de toekomstige bewoners in alle rust kunnen wonen
en genieten. Wandelend over de slingerende paadjes, langs eeuwenoude bomen en luisterend naar het rustgevende gekabbel van water, word je betoverd door het elegante karakter van het landgoed. Hier voel je de rijke geschiedenis van het gebied, met als middelpunt het prachtige pand Sint Bavo. Dit monumentale gebouw uit 1915 diende ooit als
hoofdgebouw van een psychiatrische instelling en zal na grondige renovatie het hart van het landgoed vormen.
Naast Sint Bavo, vlak bij het Sint Bavopark en middenin een groene tuin, verrijst het groenste gebouw van het
landgoed: Paviljoen in den Houte. Een uniek stukje architectuur dat perfect past in de groene en duurzame visie van dit bijzondere landgoed. Daarnaast heeft het landgoed een kinderboerderij en een welzijnsplein.

Welkom in Noordwijkerhout, een sfeervol dorp verscholen achter de duinen, gelegen in het hart van de prachtige
Bollenstreek. Dit is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en geniet van rust en ruimte te midden van de bruisende Randstad. Noordwijkerhout biedt het beste van twee werelden. Hier omarm je de harmonie van de natuur, terwijl je toch de levendigheid van de nabijgelegen steden ervaart. Wat deze plek zo bijzonder maakt, is de unieke locatie achter de duinen, weg van de drukte van de directe kustlijn. Terwijl anderen de drukte opzoeken van het leven aan zee, biedt Noordwijkerhout een vredige en serene omgeving. Wandel door de glooiende duinlandschappen, adem de
frisse lucht in en verlies jezelf in de schoonheid van de omgeving terwijl je de hectiek van het dagelijks leven achter je laat.

Tussen stad en strand
Paviljoen in den Houte vormt het groene hart van de nieuwe wijk Landgoed in den Houte. Dit landgoed ligt in Noordwijkerhout, net achter de duinen in een overweldigend groen landschap. De rust van het historische landgoed smelt samen met het weidse gevoel van het strand. Toch ligt Paviljoen in den Houte midden in de Randstad. Dat is wonen met het beste van twee werelden.

Type BERK
Van dit fijne type zijn er slechts twee: een op de eerste en een op de tweede woonlaag. De Berk is met een breedte van circa 15 meter een licht en ruim appartement. De masterbedroom heeft een inloopkast. De tweede kamer is bijna 5 meter diep en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als kinderkamer of als heerlijke studeerkamer. De living en keuken hebben samen een oppervlakte van ruim 65 m2. Hier zal je droomkeuken helemaal tot zijn recht komen. Het balkon heeft een centrale plek in het appartement en geeft een schitterend uitzicht over de groene omgeving.

– Gebruiksoppervlakte van 120 m2
– Woonkamer met keuken van 65 m2
– Drie slaapkamers, één badkamer
– Eén parkeerplaats en berging in de parkeerkelder
– Aantal appartementen van dit type: 2
– Prijzen vanaf € 715.000 v.o.n

Type ELS
Op de eerste, tweede en derde woonlaag vinden we appartement Els: een ruim en licht appartement met veel sfeer. De living met open keuken is ruim 60 m2, wat deze ruimte geschikt maakt om elke keukendroom te verwezenlijken. De masterbedroom heeft een inloopkast en grenst aan de badkamer. De andere twee kamers zijn te gebruiken als extra slaapkamer of werkplek, maar je kunt ze ook nog bij de woonkamer betrekken. Dankzij het prettige uitzicht over de groene omgeving en de sfeervolle indeling van Els zul je je hier direct thuis voelen.

– Gebruiksoppervlakte van 131 m2
– Woonkamer met keuken van 60,5 m2
– Drie slaapkamers, één badkamer
– Eén parkeerplaats en berging in de parkeerkelder
– Aantal appartementen van dit type: 3
– Bouwnummers: PA.02, PA.07, PA.13
– Prijzen vanaf € 759.000 v.o.n.

Type KASTANJE
De appartementen van het type Kastanje accentueren de hoeken van het gebouw op de tweede en derde woonlaag, en de hoeken aan de westzijde van het gebouw, op de eerste woonlaag.
Deze appartementen van bijna 150 vierkante meter beschikken over een riante living van maar liefste 60 m2. De zeer grote raampartijen bieden een prachtig groen uitzicht. Alle appartementen tellen drie slaapkamers en twee badkamers, waarbij de masterbedroom een badkamer en suite heeft en een ruime inloopkast.
Aan de buitenzijde van het balkon bevinden zich vaste plantenbakken. Die geven niet alleen een fraai gevelbeeld voor het gehele gebouw, maar dit groen zorgt ook voor extra privacy en verkoeling op je balkon. Hier heb je je eigen plek om van de zon te genieten en de vogels te horen fluiten. Vogels voelen zich immers óók thuis in de bijzonder groene omgeving van het landgoed. De balkons op de derde woonlaag zijn dankzij een pergola niet geheel overdekt. De woning heeft hierdoor nog meer lichtinval.

– Gebruiksoppervlakte van 148 m2
– Woonkamer met keuken van 60 m2
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Eén parkeerplek en een berging in de parkeerkelder (PA.12 heeft 2 parkeerplekken).
– Aantal appartementen van dit type: 10
– Prijzen vanaf € 859.000 v.o.n.

Type EIK
De Eik is een extra groot appartement met een living van maar liefst ruim 80 m2 en twee ruime balkons. De appartementen zijn bijna 20 meter breed en bevinden zich op de hoeken van de eerste woonlaag.
De Eik heeft standaard drie slaapkamers, waarvan één met inloopkast en een badkamer en suite heeft. De tweede badkamer bevindt zich aan de andere kant van het appartement, bij de overige twee (slaap)kamers. Dit appartementstype heeft twee balkons, die beide toegankelijk zijn vanaf de living. De groene planten in de bakken aan de gevel zorgen voor rust en privacy. Hier begin je je dag met een kop koffie en een weldadig groen uitzicht.

– Gebruiksoppervlakte van 177 m2
– Woonkamer met keuken van 81 m2
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Twee parkeerplaatsen en een berging in de parkeerkelder
– Aantal appartementen van dit type: 2
– Prijzen vanaf € 979.000 v.o.n.

Type BEUK
Goudenbeuk en Varenbeuk
Op de vierde woonlaag bevinden zich drie penthouses. De twee broers de Goudenbeuk en de Varenbeuk, en de zus, de Linde. De Beuk- appartementen zijn grotendeels aan elkaar gespiegeld. De kleine verschillen tussen deze woningtypes zitten in de terrassen, de inpandige berging, de hal met toilet en de tweede badkamer. Met respectievelijk een oppervlakte van 208 m2 (Goudenbeuk) en 220 m2 (Varenbeuk) kun je hier elke woonwens verwezenlijken.
De appartementen zijn maar liefst ruim 25 meter breed. Door de vele ramen ervaar je het buitengevoel tot diep in de living. De Varenbeuk heeft een dakterras van ruim 30 m2 met uitzicht op twee sedumdaken. Samen met de groene gevelbekleding ervaar je hier het landgoedgevoel ten top. De Goudenbeuk heeft twee royale terrassen die beide grenzen aan sedumdaken. Kijk uit over het Sint Bavo-park en geniet met een heerlijk glas wijn van de omliggende natuur, tot het terras oranje kleurt bij de ondergaande zon. Beide Beuken hebben drie slaapkamers, waarvan de masterbedroom is voorzien van een ruime inloopkast en een badkamer en suite. De tweede badkamer bevindt zich ter hoogte van de overige twee (slaap)kamers. De living met open keuken is met ruim 100 m2 zeer royaal en geheel naar eigen smaak en inrichting in te richten.

– Gebruiksoppervlakte: van 208 m² tot 220 m²
– Woonkamer met keuken: 106 m² tot 111 m²
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Parkeerplaatsen: 2
– Berging in kelder
– Aantal appartementen per subtype : 1
– Prijzen vanaf € 1.325.000 v.o.n.

Type LINDE
Als de koningin van het Paviljoen waakt penthouse Linde over het Landgoed. Met een oppervlakte van maar liefst 200 m2 komen hier al je woonwensen in vervulling. De speels ingedeelde living van 106 m2 biedt volop ruimte voor een woonkeuken, een zitkamer, een eetkamer en een study. De masterbedroom heeft een badkamer en suite en een inloopkast van bijna 5 meter lang – een droom voor elke kledingliefhebber. De tweede badkamer bevindt zich nabij de tweede en derde (slaap)kamer. Linde heeft een heerlijk royaal terras van ruim 30 m2 en kijkt net als de appartementen Beuk uit op drie sedumdaken. Het penthouse ademt rust en sereniteit. Het is ruim en licht en het houtwerk zorgt ervoor dat je de natuurlijke omgeving ook in je woning ervaart. Hier kom je thuis.

– Gebruiksoppervlakte van 200 m2
– Woonkamer met keuken 106 m2
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Twee parkeerplaatsen en een berging in de parkeerkelder
– Aantal appartementen van dit type: 1
– Prijs ca. € 1.275.000 v.o.n.

Blijf op de hoogte van Paviljoen in den Houte:
Wil jij als eerste al het nieuws over Paviljoen in den Houte ontvangen? Meld je dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief via de projectsite van Paviljoen in en Houte.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Penthouse Beuk Paviljoen in den Houte

Van de 2 woningen zijn er nog 1 beschikbaar
Penthouse Beuk Paviljoen in den Houte – Hoofdfoto

Penthouse Beuk Paviljoen in den Houte

Appartement

€ 1.325.000,- tot € 1.375.000,-

208 m2 tot 220 m2 woonoppervlakte

Nog 1 woning beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Penthouse Beuk Paviljoen in den Houte (bouwnummer 19) 220 m24 kamers (3 slaapkamers)€ 1.375.000,-
Penthouse Beuk Paviljoen in den Houte (bouwnummer 18) Verkocht onder voorbehoud208 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud

Penthouse Linde Paviljoen in den Houte

Van de 1 woningen is er nog 1 beschikbaar
Penthouse Linde Paviljoen in den Houte – Hoofdfoto

Penthouse Linde Paviljoen in den Houte

Appartement

€ 1.275.000,- tot € 1.275.000,-

200 m2 tot 200 m2 woonoppervlakte

Nog 1 woning beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Penthouse Linde Paviljoen in den Houte (bouwnummer 20) Onder optie200 m24 kamers (3 slaapkamers)Onder optie

Eik Paviljoen in den Houte

Van de 2 woningen zijn er nog 2 beschikbaar
Eik Paviljoen in den Houte – Hoofdfoto

Eik Paviljoen in den Houte

Appartement

€ 979.000,- tot € 999.000,-

177 m2 tot 177 m2 woonoppervlakte

Nog 2 woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Eik Paviljoen in den Houte (bouwnummer 4) Verkocht onder voorbehoud177 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Eik Paviljoen in den Houte (bouwnummer 5) 177 m24 kamers (3 slaapkamers)€ 979.000,-

Kastanje Paviljoen in den Houte

Van de 14 woningen zijn er nog 5 beschikbaar
Kastanje Paviljoen in den Houte – Hoofdfoto

Kastanje Paviljoen in den Houte

Appartement

€ 859.000,- tot € 925.000,-

148 m2 tot 148 m2 woonoppervlakte

Nog 5 woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 17) 148 m24 kamers (3 slaapkamers)€ 885.000,-
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 15) Verkocht onder voorbehoud148 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 14) Onder optie148 m24 kamers (3 slaapkamers)Onder optie
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 12) Verkocht onder voorbehoud148 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 11) Onder optie148 m24 kamers (3 slaapkamers)Onder optie
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 6) Verkocht onder voorbehoud148 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 8) Onder optie148 m24 kamers (3 slaapkamers)Onder optie
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 3) Verkocht onder voorbehoud148 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 9) Verkocht onder voorbehoud148 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 1) Verkocht onder voorbehoud148 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 8) 148 m24 kamers (3 slaapkamers)€ 859.000,-
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 6) 148 m24 kamers (3 slaapkamers)€ 885.000,-
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 3) 148 m24 kamers (3 slaapkamers)€ 859.000,-
Kastanje Paviljoen in den Houte (bouwnummer 1) 148 m24 kamers (3 slaapkamers)€ 869.000,-

Berk Paviljoen in den Houte

Van de 2 woningen zijn er nog 1 beschikbaar
Berk Paviljoen in den Houte – Hoofdfoto

Berk Paviljoen in den Houte

Appartement

€ 715.000,- tot € 725.000,-

120 m2 tot 120 m2 woonoppervlakte

Nog 1 woning beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Berk Paviljoen in den Houte (bouwnummer 10) 120 m23 kamers (2 slaapkamers)€ 715.000,-
Berk Paviljoen in den Houte (bouwnummer 16) Verkocht onder voorbehoud120 m23 kamers (2 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud

Els Paviljoen in den Houte

Van de 3 woningen zijn er nog 0 beschikbaar
Els Paviljoen in den Houte – Hoofdfoto

Els Paviljoen in den Houte

Appartement

€ 759.000,- tot € 795.000,-

131 m2 tot 131 m2 woonoppervlakte

Geen woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Els Paviljoen in den Houte (bouwnummer 13) Verkocht onder voorbehoud131 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Els Paviljoen in den Houte (bouwnummer 7) Verkocht onder voorbehoud131 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Els Paviljoen in den Houte (bouwnummer 2) Verkocht onder voorbehoud131 m24 kamers (3 slaapkamers)Verkocht onder voorbehoud
Back To Top