Skip to content

Leiden PJ Blokhof

PROJECT PJ BLOKHOF
De digitale verkoop is gestart!

Kom naar de feestelijke start verkoop op woensdag 3 juli a.s. in Restaurant Woods, Haagweg 81 te Leiden van 17.00 – 19.00 uur. Vanaf heden kunt u zich inschrijven op uw favoriete bouwnummers tot en met maandag 8 juli a.s. 17.00 uur. Link erbij
Vergeet niet uw financiële check te uploaden.

Uiterlijk dinsdag 19 juli a.s. ontvangt u bericht van Koppes Makelaardij of er een woning aan u is toegewezen.

Het project wordt gerealiseerd op de huidige Europcar locatie aan de Hoge Rijndijk 5, op loopafstand van het gezellige centrum van Leiden.

In het project worden 38 woningen gerealiseerd rondom twee binnenhoven (Sophia Antoniadishof en Sonja Witsteinhof). Door de groene hoven waar de meeste entrees van woningen aan grenzen wordt een fijne ontmoetingsplaats gecreëerd voor de bewoners.

Voor de omgeving zullen de hoven overdag ook toegankelijk zijn en kan er op deze manier ook kennis gemaakt worden met de buurt. Met daarnaast het diverse woonaanbod binnen P.J. Blokhof ontstaat er een binnenstedelijk community gevoel en dus een fijne leefomgeving.

Het kleinste hof (Sonja Witseinhof) ligt aan de hal met bergingen. Hier kunnen de bewoners van P.J. Blokhof hun fiets stallen en ontstaat ontmoeting.

Het ruimere hof (Sophia Antoniadishof) heeft meer plekken voor verblijf. Ook hier staat verbinding en ontmoeting tussen de diverse bewoners centraal. Hier ligt de focus op vergroening van de locatie en verbinding tussen de bewoners. De hoogwaardige architectuur in combinatie met de twee binnenhoven zorgt voor klassieke schoonheid in deze moderne tijd.

Er is een mix van diverse woningen:

Typen PJ Blokhof, indicatieprijzen zijn bekend !

type A – Plantsoen = BN34 tot BN37 , woonoppervlakte ca. 110,7 m²
type B – Singel = BN13 tot BN19 , woonoppervlakte ca. 86 m²
type C – Burgemeester = BN27 tot BN31, woonoppervlakte ca. 166 m²
type D – Professor = BN25 & BN26 en BN32 & BN33 , woonoppervlakte ca. 159,6 m²
type E – Fruin = BN21 tot BN24 , woonoppervlakte ca. 143 m²
type G – Hof = BN20, appartement woonoppervlakte 83 m²

Om je alvast een indruk te geven van de indeling van deze woning zijn er alvast wat sfeerplattegronden van dit type beschikbaar bij de afbeeldingen, de sfeerplattegronden staan op volgorde van de hierboven genoemde typen.
De brochure, prijslijst en overige stukken volgen bij start verkoop! Hou de projectwebsite goed in de gaten of maak alvast een account aan op de projectwebsite.

Heeft u interesse in een van de woningen ?
Wilt u als eerste al het nieuws over PJ Blokhof te Leiden ontvangen? Meldt u dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief via de projectsite van PJ Blokhof. Brochure en prijslijsten zullen pas vanaf start verkoop beschikbaar zijn, hou de website in de gaten!

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top