Skip to content

Leiden PJ Blokhof

Project in voorbereiding 24 koopwoningen PJ Blokhof te Leiden

Welkom bij P.J. Blokhof

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp van de woningen in project PJ Blokhof te Leiden.
Het project wordt gerealiseerd op de huidige Europcar locatie aan de Hoge Rijndijk 5, op loopafstand van het gezellige centrum van Leiden.

In het project worden 38 woningen gerealiseerd rondom twee binnenhoven (Sophia Antoniadishof en Sonja Witsteinhof). Door de groene hoven waar de meeste entrees van woningen aan grenzen wordt een fijne ontmoetingsplaats gecreëerd voor de bewoners.

Voor de omgeving zullen de hoven overdag ook toegankelijk zijn en kan er op deze manier ook kennis gemaakt worden met de buurt. Met daarnaast het diverse woonaanbod binnen P.J. Blokhof ontstaat er een binnenstedelijk community gevoel en dus een fijne leefomgeving.

Het kleinste hof (Sonja Witseinhof) ligt aan de hal met bergingen. Hier kunnen de bewoners van P.J. Blokhof hun fiets stallen en ontstaat ontmoeting.

Het ruimere hof (Sophia Antoniadishof) heeft meer plekken voor verblijf. Ook hier staat verbinding en ontmoeting tussen de diverse bewoners centraal. Hier ligt de focus op vergroening van de locatie en verbinding tussen de bewoners. De hoogwaardige architectuur in combinatie met de twee binnenhoven zorgt voor klassieke schoonheid in deze moderne tijd.

Er is een mix van diverse woningen:

13 4-laagse herenhuizen ca. 150 m² GO
4 3-laagse herenhuizen ca. 110 m² GO
7 2-laagse starterswoningen ca. 90 m² GO
1 2-laagse woning ca. 110 m² GO
(12 Sociale woningen ca. 50 m² GO)

Heeft u interesse in een van de woningen ?
Wilt u als eerste al het nieuws over PJ Blokhof te Leiden ontvangen? Meldt u dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief via de projectsite van PJ Blokhof. Brochure en prijslijsten zullen pas vanaf start verkoop beschikbaar zijn

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top