Skip to content

Hazerswoude-Rijndijk Westvaartpark-Eco

Westvaartpark-Eco fase 1 = Succesvol verkocht!
Je kunt alleen nog inschrijven voor de woningen van fase 2&3!

Fase 1 bestaat uit: 14 rijwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Alle woningen in Westvaartpark-Eco worden nul-op-de-meter woningen.

Wist je dat: je op dit moment een verruimde leencapaciteit hebt bij aankoop van een energiezuinige nieuwbouwwoning met een A++++ label, dit kan oplopen tot € 40.000,=

Thuis in Westvaartpark Eco
Het is goed wonen in Westvaartpark. Deze nieuwe woonwijk bestaat straks uit zo’n 350 woningen. Westaartpark-Eco is onderdeel van het Westvaartpark. De rustige en ruim opgezette nieuwe wijk bestaat uit 41 woningen, verdeeld over verschillende types: 24 rijwoningen in diverse uitvoeringen, 9 drie-onder-één-kapwoningen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De architectuur sluit aan bij het sfeervolle karakter van Hazerswoude-Rijndijk. Elke woning staat op een ruime kavel met een heerlijke achtertuin. De meeste tuinen grenzen direct aan het water, dat om de hele nieuwe wijk loopt. Zie jij jezelf al wonen op deze mooie plek?

Je hebt keuze uit 14 rijwoningen in 3 verschillende types, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Alle energieneutrale woningen hebben een fraaie jaren 30 uitstraling en worden opgeleverd inclusief zonnepanelen die voldoende elektriciteit opwekken voor gemiddeld energieverbruik. Daarnaast is de woning voorzien van een energiezuinige lucht-water-warmtepomp en compleet afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk. Vanzelfsprekend voldoen de woningen aan alle moderne bouw- en milieueisen en zijn ze optimaal geïsoleerd en geventileerd. De kaveloppervlakten variëren van 118 m2 tot 418 m2. De kenmerken van het woningtype A lees je hier:

Woningtype A
Woningtype A zijn 10 tussenwoningen verdeeld over twee woonblokken. De woningen hebben een tuingerichte woonkamer en een handige trapkast op de begane grond. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping biedt de mogelijkheid om een extra (slaap)kamer te creëren. Daarnaast is deze verdieping standaard voorzien van een afgewerkte technische ruimte en een dakraam aan de achterzijde. De woningen met bouwnummers 2 tot en met 6 hebben de tuin op het noorden. Deze tuinen zijn ruimer opgezet zodat je hier ook volop van de zon kunt genieten. De woningen met bouwnummers 9 tot en met 13 hebben de tuin op het zuiden. Tussen de achtertuinen door loopt een gezamenlijk pad, waarbij de erfgrens is voorzien van een hoge, groene haag. Privacy gegarandeerd! De woningen met bouwnummers 3, 5, 10 en 12 hebben een sfeervolle erker aan de voorzijde.
In woningtype A en B geniet je van alle moderne gemakken, met de charme van de jaren ‘30. De woningen zijn onderdeel van een woonblok, gekenmerkt door typische jaren ‘30 details zoals een erker en een brede dakoverstek. Een tuin op het zuiden of het noorden? De keuze is aan jou!

Woningtype A (rijwoning):

• Woonoppervlakte van ca. 134 tot 136 m2
• Kaveloppervlakte 118 t/m 124 m2
• Tuinligging op het noorden of zuiden en voorzien van een houten berging
• Tuingerichte woonkamer 38-40 m2, met openslaande deuren naar de achtertuin
• De keuken is aan de voorzijde gesitueerd (is optioneel te kiezen via een projectaanbieding)
• Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers
• Een complete badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en een handdoekradiator.
• Inclusief sanitair en tegelwerk
• De tweede verdieping is voorzien van een technische ruimte met o.a. de opstelplaats van de wasmachine en droger
• Op de tweede verdieping de mogelijkheid voor een extra (slaap)kamer
• Woningen zijn NOM (dus ook voldoende PV-panelen)
• Balansventilatie = comfortabel binnenklimaat
• Standaard vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en de 1e verdieping
• Woningen zijn voorzien van een lucht-waterwarmtepomp. De buitenunit is waar mogelijk geïntegreerd in de schuine kap
• Vele uitbreidingsmogelijkheden zoals uitbouw van 1200 mm of 2400 mm, een schuifpui, vergroten houten berging naar 3 x 3m (rijwoningen), samenvoegen slaapkamers, 4e (slaap)kamer op de 2e verdieping

Wat betekent Nul Op de Meter nu precies voor jou?
Welke woning je ook kiest, ze zijn allemaal gebouwd zonder gasaansluiting en nul-op-de-meter. De zonnepanelen, de balansventilatie met warmteterugwinning en een energiezuinige warmtepomp in combinatie met een zeer goede isolatie, zorgen ervoor dat de woning net zoveel energie verbruikt als opwekt. Dat is fijn voor de aarde en natuurlijk voor je portemonnee, want dit zorgt voor significante lagere maandlasten. Een win-win situatie! Dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van comfort, bewijzen de balansventilatie en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. In de hete zomermaanden kan de warmtepomp de woning ook koel houden door middel van topkoeling. Hierdoor geniet je het hele jaar van een aangenaam binnenklimaat!

In Westvaartpark-Eco woon je heel centraal met alle voorzieningen dichtbij, in een heerlijk landelijke en waterrijke omgeving. De wijk ligt midden in het Groene Hart; een uniek natuurgebied waar je helemaal tot rust komt. Een aantal woningen is gesitueerd aan het water. Ook de buurt zelf is groen en ruimtelijk aangelegd. De woningen zijn gedeeltelijk voorzien van natuurlijke erfafscheidingen en het middenterrein wordt deels voorzien van bomen en struiken. Een heerlijke plek om te ontspannen, waar kinderen samen spelen en volwassenen elkaar ontmoeten.

Voorzieningen
Westvaartpark-Eco ligt aan de westelijke rand van Hazerswoude-Rijndijk, tussen de Oude Rijn, de Westvaart en de Gemeneweg. Je vindt hier allerlei voorzieningen en ook in het naastgelegen Koudekerk aan den Rijn is veel te doen. Basisscholen en de bibliotheek zijn op loopafstand, net als diverse sportverenigingen. Aan de Da Costasingel vind je onder andere de Jumbo, de Hoogvliet, een warme bakker, een delicatessenzaak, een drogist, een café en een snackbar. Hier is ook de weekmarkt met aan de andere kant van het plein het gezondheidscentrum. Voor de Albert Heijn kun je naar Koudekerk, aan de overkant van de Oude Rijn. Naast de brug is het bekende café De Hoek met terras aan het water, dat kun je niet missen!

Wil jij wonen op deze prachtige locatie? Kom dan voor de start verkoop zaterdag 11 november naar de woningwinkel van Koppes makelaardij! Of neem contact op met onze nieuwbouwafdeling!

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top