skip to Main Content

Hof van Rijnenburg

Aantal woningen 28
Nog 28 woningen beschikbaar Project in voorbereiding
Nog 28 woningen beschikbaar

Omschrijving

Binnenkort in verkoop: Hof van Rijnenburg

Op de voormalige Carrier-locatie aan de Willem Kloosstraat/Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk zal een nieuw groen woonhof worden gerealiseerd, het nieuwbouwplan “Hof van Rijnenburg”. Het woonprogramma voor dit groene woonhof bestaat uit 28 eengezins koopwoningen in verschillende formaten en uitvoeringen, dus er is keus voor elke woonwens.

Het ontwerp
ZVA Architecten uit Den Haag is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen in het Hof van Rijnenburg. Diverse ontwerpsessies hebben geleid tot een voorlopig ontwerp met een programma van 28 woningen. De getoonde impressies zijn slechts ter indicatie, hier kunnen geen rechten ontleend aan ontleend worden.

Alle woningen worden compleet uitgevoerd met sanitair en tegelwerk en een keuken inclusief inbouwapparatuur. De warmteopwekking is gasloos en de woningen zijn extra energiezuinig. Het gezamenlijke openbare hof wordt groen ingericht en maakt het elkaar ontmoeten aantrekkelijk.

Vooruitblik
In de komende weken zal het ontwerp een definitieve vorm krijgen en zal ook de techniek van de woningen verder worden uitgewerkt. Uitgangspunt voor het plan is niet alleen een prachtig ontwerp wat goed past in de bestaande omgeving, maar ook het toepassen van nieuwe technieken op het gebied van installaties en duurzaamheid. Dit resulteert in extra wooncomfort en lagere energielasten.

We verwachten het complete plan en de prijsindicaties in juni te kunnen presenteren en streven er naar om de verkoop van de woningen in augustus te starten.

Heeft u interesse? Meldt u dan aan als geïnteresseerde, dan houden we u op de hoogte van de voortgang en zullen u uitnodigen voor de start verkoop.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

L.A. (Lizette) Havenaar

06 - 5466 5373
l.havenaar@koppesmakelaardij.nl

M.J. (Mildred) de Groot

06 - 2908 8302
m.degroot@koppesmakelaardij.nl

N.C. (Nicoline) de Kleijnen

0172 - 434 561
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl

Water-rijwoning

Van de 0 woningen zijn er nog 28 beschikbaar
Water-rijwoning – Hoofdfoto

Water-rijwoning

Woonhuis

tot

tot woonoppervlakte

Nog 28 woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Geen objecten (meer) beschikbaar
Back To Top