skip to Main Content

Weids fase III

Aantal woningen 26
Nog 26 woningen beschikbaar Project in voorbereiding
Nog 26 woningen beschikbaar

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP
26 Luxe appartementen met Weids uitzicht

In het zuiden van Hazerswoude-Dorp, gemeente Alphen aan den Rijn, rijst een nieuwe woonwijk. Dit nieuwbouwplan wordt ontwikkeld door VABO Ontwikkeling bv uit Culemborg en Looye Projecten bv uit Woerden. Deze nieuwe woonwijk is ‘Weids’. Het totale plan bestaat uit circa 130 woningen.

In Fase III van plan Weids worden 26 luxe appartementen gerealiseerd. Het nieuw te bouwen appartementengebouw bestaat uit 4 bouwlagen met in totaal 26 driekamer-appartementen met oppervlakten vanaf ca. 76 m2 tot ca. 87 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon, een eigen berging en een eigen parkeerplaats.

Het is de laatste fase van dit nieuwbouwplan in Hazerswoude-Dorp. De appartementen liggen aan de rand van plan Weids. Vanaf deze locatie heeft u een geweldig weids uitzicht op de omliggende weilanden van het Groene Hart. In Hazerswoude-Dorp geniet u niet alleen van de groene omgeving, maar ervaart u ook alle voordelen die de randstad te bieden heeft.

Hazerswoude-Dorp ligt centraal tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Voorschoten. Rondom dit Groene Hart liggen op ca. 30 autominuten onder andere Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Het dorp heeft een rijke historie die u kunt bekijken in het museum gelegen op de hoek van de Dorpstraat en de Torenstraat. Het centrum van het dorp ligt op zo’n vijf minuten wandelen van de woningen in plan Weids. De Dorpsstraat is gezellig en kent vele voorzieningen. Er is een warme bakker, een supermarkt, diverse winkels, gezellige eetgelegenheden en cafés.

Nabij Hazerswoude-Dorp ligt golfbaan Bentwoud. Gezellig, gastvrij en goed verzorgd. Met maar liefst 36 gevarieerde holes is het de leukste golfbaan van Zuid-Holland. De club staat bekend om haar open karakter.

Heeft u interesse? U kunt zich bij ons aanmelden in onze woningwinkel aan de Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn, mail nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl of bel ons op 0172-434561. Of schrijf u in op de projectsite van Weids.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

L.A. (Lizette) Havenaar

06 - 5466 5373
l.havenaar@koppesmakelaardij.nl

M.J. (Mildred) de Groot

06 - 2908 8302
m.degroot@koppesmakelaardij.nl

N.C. (Nicoline) de Kleijnen

0172 - 434 561
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl

Appartement

Van de 0 woningen zijn er nog 26 beschikbaar
Appartement – Hoofdfoto

Appartement

Appartement

tot

76 m2 tot 87 m2 woonoppervlakte

Nog 26 woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Geen objecten (meer) beschikbaar
Back To Top