Skip to content

Boskoop Koopse Glorie fase 2

Nieuw in verkoop Koopse Glorie Boskoop, fase 2, De Boomgaerd.

Fase 2 telt totaal 18 koopwoningen bestaande uit 12 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande villa’s.

Wilt u sneller in uw nieuwe woning wonen? De bouwnummers 14 Schone van Boskoop en de bouwnummers Groninger Kroon 4 en 29 gaan binnenkort in starten met de bouw. Informeer naar de mogelijkheden. Voor meer info neem contact met ons op of kijk bij Funda nieuwbouw bij fase 1!

Nieuwsgierig naar de woningen? vraag een informatiepakket bij de verkopende makelaars aan!

Wist je dat: je op dit moment een verruimde leencapaciteit hebt bij aankoop van een energiezuinige nieuwbouwwoning met een A+++ label, dit kan oplopen tot € 30.000,=

De twee-onder-een kapwoningen: type Schone van Boskoop vanaf €659.500,- VON
Ben je klaar voor een nieuwe stap in je wooncarrière? De woningen van het type Schone van Boskoop bieden voor elk wat wils. De woningen hebben verschillende oppervlaktes en plattegronden door de afwisseling in uitbouwen en dakvormen. Zo is straks bijna geen woning hetzelfde. De villa’s zijn allen gelegen met een ruime tuin aan het water. De villa’s worden compleet geleverd: mét uitgebreide kwaliteit keuken ter waarde van € 7.500,= voorzien van Siemens apparatuur en luxe afgewerkte badkamer.

Vrijstaande villa’s: type Groninger Kroon vanaf €815.000,- VON
Op welke villa laat jij je oog vallen? De woningen van het type Groninger Kroon bieden met zo’n 152 vierkante meter en zij-entree een royale woonbeleving. De erker aan de voor- of zijkant van de woning maakt de woonkamer nog ruimer en verbindt binnen met buiten. De villa’s zijn allen gelegen met een ruime tuin aan het water. De villa’s worden compleet geleverd: mét uitgebreide kwaliteit keuken ter waarde van € 10.000,= voorzien van Siemens apparatuur en luxe afgewerkte badkamer.

Eengezinswoningen: type Bellefleur (100% VERKOCHT!)

KOOPSE GLORIE:

Dit deelplan bevat een zeer divers aanbod met eengezinswoningen, half-vrijstaande villa’s en vrijstaande villa’s. Voor elk wat wils!

Eigentijdse koopwoningen in de stijl van vroeger. Dat is Koopse Glorie in Boskoop, in de gemeente Alphen aan den Rijn.
Het nieuwbouwplan omvat een gevarieerd aanbod van duurzame en energiezuinige huizen. Het ontwerp is geïnspireerd op de historische Boskoopse tuinderswoningen en kwekersschuren.

Een variatie en diversiteit aan woningen:
Koopse Glorie wordt een veelzijdige woonwijk met royale woningen voor zowel starters als doorstromers. Je woont hier rustig in het Groene Hart tussen kwekerijen van fruitbomen en struiken. De projectnaam is een ode aan een lange kwekers- en tuinderstraditie. Boskoop Glorie of Glorie van Boskoop is een druivenstruik die in deze streek van oudsher wordt gekweekt.

WAAROM EEN HUIS KOPEN IN KOOPSE GLORIE IN BOSKOOP?
– Duurzame, gasloze en energiezuinige (BENG) woningen
– Voor zowel starters als doorgroeiende gezinnen, divers aanbod woningen en villa’s
– Mooie architectuur, met een knipoog naar het verleden
– Groene, kindvriendelijke buurt
– Dicht bij winkels, voorzieningen, OV en uitvalswegen

TOEKOMSTBESTENDIG WONEN IN BOSKOOP
Koopse Glorie wordt een nieuwe wijk in Boskoop-Oost, die is voorbereid op de duurzame toekomst.
Alle woningen en het openbaar gebied van Koopse Glorie worden duurzaam en gebouwd met volop aandacht voor groen, water en klimaat.

ENERGIEZUINIG WONEN TUSSEN HET GROEN:
Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos en gebouwd volgens de normen van BENG. Dat staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. De energievoorziening gebeurt door middel van bodemwarmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Goed voor het milieu en voor een lage energierekening. Ook het openbaar gebied is straks toekomstklaar ingericht. Denk daarbij aan een klimaatbestendig watersysteem en veel diversiteit in groen, dat lokaal is ingekocht.

WONEN TUSSEN HOUTAKKERS
Fase “De Boomgaerd” gaat als eerste fase in verkoop. In het verlengde van de Azalealaan komt een variatie aan halfvrijstaande en vrijstaande villa’s, alle met een ruime tuin aan het water en een eigen garage. Enkele villa’s beschikken over een eigen toegangsbrug.

Aan de zuidrand van de wijk, bereikbaar via de Goudse Rijweg, komen 23 rijwoningen. Gelegen aan de speel- en natuurtuin of in een gezellig hofje. Ook hier wisselen groen en water elkaar af. Overal is ruimte om te spelen en te ontspannen.
Parkeren in Koopse Glorie gebeurt zo veel mogelijk op eigen terrein, tussen bomen en op speciale parkeerhoven die omzoomd worden door groene hagen. Zo blijft het groene karakter van de buurt behouden en krijgen kinderen de ruimte om te spelen.
Wonen te midden van groen. Ook Koopse Glorie staat in het teken van natuur en groen. De meeste woningen beschikken over een tuin aan het water. Bomen, groene hagen en een heuse speel- en natuurtuin versterken de gezellige, dorpse sfeer.
De auto is hier te gast. Parkeren gebeurt zo veel mogelijk uit het zicht, tussen lommer en heggen. Een park met speelvoorzieningen en een kinderdagverblijf geven Koopse Glorie een kindvriendelijk karakter.

Alles lekker dichtbij:
In Koopse Glorie in Boskoop woon je landelijk en rustig, maar niet afgelegen. Voor alle dagelijkse voorzieningen kun je terecht in de historische kern van Boskoop en het grotere centrum van Alphen aan den Rijn. Een dagje uitgebreid shoppen of uitgaan? Dankzij de centrale ligging van Boskoop ben je ook zo in de steden Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Amsterdam.

Blijf op de hoogte van Koopse Glorie:
Wil jij als eerste al het nieuws over Koopse Glorie ontvangen? Meld je dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief via de projectsite van Koopse Glorie.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top