Skip to content

Boskoop Koopse Glorie fase 1

Koopse Glorie Boskoop, fase 1, BOUW IN VOLE GANG!
Wil je ook wonen in fase 1? De startbouw is definitief en begint op korte termijn! Wees er snel bij!
Nieuwsgierig welke woningen er nog beschikbaar zijn? neem snel contact met ons op!

Wist je dat: je op dit moment een verruimde leencapaciteit hebt bij aankoop van een energiezuinige nieuwbouwwoning met een A+++ label, dit kan oplopen tot € 30.000,=

Nog beschikbaar in fase 1:
Groninger Kroon BN29 en BN4 vrijstaande woning
Schone van Boskoop BN14 twee-onder-een kapwoning

De twee-onder-een kapwoning: type Schone van Boskoop vanaf €691.994,00,- VON inclusief uitbouw 2,4 meter.
De bouw start binnenkort dat betekend dat er nog geen aanvullende keuze is aan meerwerk maar je hoeft minder lang te wachten tot je kunt verhuizen naar je nieuwe woning! Ben je klaar voor een nieuwe stap in je wooncarrière? De woningen van het type Schone van Boskoop bieden voor elk wat wils. De woningen hebben verschillende oppervlaktes en plattegronden door de afwisseling in uitbouwen en dakvormen. Zo is straks bijna geen woning hetzelfde. De villa’s zijn allen gelegen met een ruime tuin aan het water. De villa’s worden compleet geleverd: mét uitgebreide kwaliteit keuken en luxe afgewerkte badkamer.

Vrijstaande villa’s: type Groninger Kroon vanaf €858.494,- VON inclusief een uitbouw 2,4 meter.
De bouw start binnenkort dat betekend dat er nog beperkt keuze is aan meerwerk maar je hoeft minder lang te wachten tot je kunt verhuizen naar je nieuwe woning! Op welke villa laat jij je oog vallen? De woningen van het type Groninger Kroon bieden met zo’n ruim 165 vierkante meter en zij-entree een royale woonbeleving. De erker aan de voor- of zijkant van de woning maakt de woonkamer nog ruimer en verbindt binnen met buiten. De villa’s zijn allen gelegen met een ruime tuin aan het water. De villa’s worden compleet geleverd: mét uitgebreide kwaliteit keuken en luxe afgewerkte badkamer.

KOOPSE GLORIE:

Dit deelplan bevat een zeer divers aanbod met eengezinswoningen, half-vrijstaande villa’s en vrijstaande villa’s. Voor elk wat wils! Bekijk onderstaand het aanbod dat 9 mei in verkoop gaat of bekijk de website.

Eigentijdse koopwoningen in de stijl van vroeger. Dat is Koopse Glorie in Boskoop, in de gemeente Alphen aan den Rijn.
Het nieuwbouwplan omvat een gevarieerd aanbod van duurzame en energiezuinige huizen. Het ontwerp is geïnspireerd op de historische Boskoopse tuinderswoningen en kwekersschuren.

Een variatie en diversiteit aan woningen:
Koopse Glorie wordt een veelzijdige woonwijk met royale woningen voor zowel starters als doorstromers. Je woont hier rustig in het Groene Hart tussen kwekerijen van fruitbomen en struiken. De projectnaam is een ode aan een lange kwekers- en tuinderstraditie. Boskoop Glorie of Glorie van Boskoop is een druivenstruik die in deze streek van oudsher wordt gekweekt.

WAAROM EEN HUIS KOPEN IN KOOPSE GLORIE IN BOSKOOP?
– Duurzame, gasloze en energiezuinige (BENG) woningen
– Voor zowel starters als doorgroeiende gezinnen, divers aanbod woningen en villa’s
– Mooie architectuur, met een knipoog naar het verleden
– Groene, kindvriendelijke buurt
– Dicht bij winkels, voorzieningen, OV en uitvalswegen

TOEKOMSTBESTENDIG WONEN IN BOSKOOP
Koopse Glorie wordt een nieuwe wijk in Boskoop-Oost, die is voorbereid op de duurzame toekomst.
Alle woningen en het openbaar gebied van Koopse Glorie worden duurzaam en gebouwd met volop aandacht voor groen, water en klimaat.

ENERGIEZUINIG WONEN TUSSEN HET GROEN:
Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos en gebouwd volgens de normen van BENG. Dat staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. De energievoorziening gebeurt door middel van bodemwarmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Goed voor het milieu en voor een lage energierekening. Ook het openbaar gebied is straks toekomstklaar ingericht. Denk daarbij aan een klimaatbestendig watersysteem en veel diversiteit in groen, dat lokaal is ingekocht.

Alles lekker dichtbij:
In Koopse Glorie in Boskoop woon je landelijk en rustig, maar niet afgelegen. Voor alle dagelijkse voorzieningen kun je terecht in de historische kern van Boskoop en het grotere centrum van Alphen aan den Rijn. Een dagje uitgebreid shoppen of uitgaan? Dankzij de centrale ligging van Boskoop ben je ook zo in de steden Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Amsterdam.

Blijf op de hoogte van Koopse Glorie:
Wil jij als eerste al het nieuws over Koopse Glorie ontvangen? Meld je dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief via de projectsite van Koopse Glorie.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top