Skip to content

Bennebroek Park Lokhorst Fase 1A

Verkoop gestart!
Maak een account aan op de projectwebsite van Park Lokhorst in Bennebroek zodat u op de hoogte bent van het laatste nieuws! Inschrijven voor uw favoriete woningen kan nog steeds via de projectwebsite. U schrijft zich dan in als reserve kandidaat. Aanvullende stukken zoals de verkooptekeningen, de meerwerklijst en overige informatie kunt u downloaden vanaf de projectwebsite.

Wonen in een parkachtige setting tussen bos en bollenvelden, vlak bij het strand en de duinen. Aantrekkelijk? Maak kennis met Park Lokhorst! Een prachtig nieuwbouwplan in het gezellige dorp Bennebroek, Gemeente Bloemendaal waar u het beste van twee werelden vindt. De nieuwbouw wordt gerealiseerd te midden van monumentale panden en eeuwenoude bomen. Daarbij bent u met een kwartiertje rijden in bruisend Haarlem, terwijl u hier wel dorps en rustig woont.

Lees u in en laat u verleiden, dan is het straks op en top genieten van het wonen in de gemeente Bloemendaal. In Park Lokhorst komen circa 250 woningen waarvan ongeveer 150 koopwoningen. Bijzonder is dat de monumentale panden getransformeerd worden tot woongebouwen voor sociale huur en zorgverlening. De 1e koopfase telt 31 royale, energiezuinige nieuwbouwwoningen in 4 verschillende typen. Er komen 3 vrijstaande villa’s, 8 twee-onder-een-kapwoningen, 8 herenhuizen en 12 rijwoningen.

Een toplocatie in het groen met het strand en de stad dichtbij!

Park Lokhorst komt in Bennebroek tussen de Leidsevaart en de Rijksstraatweg. Het bestaande groen is geïntegreerd in de nieuwe buurt waardoor u direct tussen volwassen groen woont. Alles wat u dagelijks nodig heeft, vindt u binnen handbereik. Park Lokhorst ligt namelijk op enkele minuten loopafstand van de winkels, scholen en andere voorzieningen in Bennebroek. Hillegom is maar 10 minuten fietsen. Daarbij bent u hiervandaan met een 15 tot 20 minuten in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Amsterdam en Leiden zijn een half uur rijden. Kortom, een toplocatie!

Park Lokhorst wordt een statige buurt met een gevarieerd woningaanbod. Van vrijstaand huis tot twee-onder-een-kapwoning, herenhuis en rijwoning; u vindt het hier allemaal. Opvallend is de ruime en speelse opzet van de buurt; de woningen staan langs gebogen straatjes en de achtertuinen zijn lekker diep, zodat u altijd een plek in de zon of de schaduw heeft. Rondom is veel openbaar groen en de buurt wordt aan één zijde begrensd door een bos. Parkeren doet u veelal op eigen terrein en voor bezoekers is parkeergelegenheid in de rustige straatjes. In het totaal komen er ongeveer 150 koopwoningen die in fasen verkocht worden. Fase 1 telt 31 royale, energiezuinige nieuwbouwwoningen. Bekijk de 4 verschillende woningtypen en ontdek waar u wilt wonen.

Type Merel
3 vrijstaande villa’s
Aan de Groot hoefbladlaan en de aftakking van de Rijksstraatweg komen 3 schitterende vrijstaande villa’s op zeer royale kavels. Als u vrij en luxe wilt wonen in de gemeente Bloemendaal is dit het neusje van de zalm.
Type Merel is niet alleen schitterend om te zien met haar charmante erker en het dak dat doorloopt tot aan de 1e verdieping, de woning biedt ook nog eens ongekend veel woonplezier door de grootte en optimale indeling. Alle ruimte om hier een thuis van te maken dat past bij uw gezin en leefstijl.

Specificaties type Merel
-Woonoppervlakte van 191 m2
-Royale kavels van 500 tot 740 m2
-Tuin op het oosten of zuiden
-2 parkeerplaatsen op eigen terrein
-Inpandige berging
-Riante woonkamer en tuinkamer, beide met openslaande deuren
-Royale leefkeuken met erker, voorzien van Siemens apparatuur.
-Standaard 3 slaapkamers op de 1e verdieping en 2 kamers op de 2e verdieping
-2 separate toiletten en een complete badkamer voorzien van hoogwaardig sanitair
-Bodemwarmtepomp, vloerverwarming en zomers topkoeling
-Energiezuinig; voorzien van PV panelen, triple beglazing en WTW installatie

Vanaf € 1.150.000,- V.O.N.

Type Koolmees
8 twee – onder – een – kapwoningen
Bent u op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning in een rustige buurt? Aan de Groot hoefbladlaan en de aftakking van de Rijksstraatweg komen 8 zeer riante twee-onder-een-kapwoningen in verschillende uitvoeringen.
De kleurstelling en de dakvorm zijn anders, het gevoel van luxe en vrijheid is identiek. U heeft een diepe voor- en achtertuin en op eigen terrein is ruimte voor 2 auto’s. Wat een fijne woning met gezellige leefkeuken en zeer riante woonkamer waar ook nog eens een tuinkamer aan grenst. Zet alle deuren lekker open en geniet van het buitenleven, ook als u binnen bent.

Specificaties type Koolmees
-Woonoppervlakte van 164 tot 170 m2
-Royale kavels van 340 tot 520 m2
-Tuin op het oosten of zuiden
-2 parkeerplaatsen op eigen terrein
-Inpandige berging
-Riante woonkamer en tuinkamer, beide met openslaande deuren
-Royale leefkeuken aan de voorzijde voorzien van Siemens apparatuur
-Standaard 3 slaapkamers op de 1e verdieping
-Vrij indeelbare zolder of 2 kamers op de 2e verdieping
-2 separate toiletten en badkamer voorzien van hoogwaardig sanitair
-Bodemwarmtepomp, vloerverwarming en zomers topkoeling
-Energiezuinig; voorzien van PV panelen, triple beglazing en WTW installatie

Vanaf € 915.000,- V.O.N

Type Roodborst
8 herenhuizen
Aan de Watermuntlaan komen 8 statige herenhuizen in 2 rijtjes van 4 woningen. De overstekende dakrand en luifel boven de voordeur zorgen voor een beschut, warm gevoel van thuiskomen. De hoekwoningen met bouwnummer 18 en 25 worden gesierd door een erker in de zijgevel.
Wie kiest voor een herenhuis heeft volop de ruimte, zowel binnen als buiten. De royale voortuin is op het westen gesitueerd en de diepe achtertuin ligt op het oosten, zodat u in de vroege ochtendzon uw koffie of thee in de tuin kunt drinken.

Specificaties type Roodborst
-Woonoppervlakte van 146 tot 155 m2
-Royale kavels van 195 tot 430 m2
-Tuingerichte woonkamer met grote glazen pui en openslaande deuren
-Vrijstaande houten berging
-Complete keuken met Siemens apparatuur
-3 slaapkamers op de 1e verdieping
-Vrij indeelbare zolder of 2 kamers op de 2e verdieping
-2 separate toiletten en badkamer met hoogwaardig sanitair
-Bodemwarmtepomp, vloerverwarming en zomers topkoeling
-Energiezuinig; voorzien van PV panelen, triple beglazing en WTW installatie
-Twee hoekwoningen met een erker in de zijgevel

Vanaf € 735.000,- V.O.N.

Type Vink
12 rijwoningen
De 12 rijwoningen van het type Vink liggen heerlijk vrij aan de autovrije parkzone van Park Lokhorst. Om een mooie verbinding te maken tussen uw woning en het groen is aan de voorzijde van de woning een pergola voorzien. Achter de charmante woning gaat een diepe tuin op het zuiden schuil.
In de achtertuin is een privéparkeerplaats voorzien. De hoekwoningen hebben een extra grote kavel en 2 eigen parkeerplaatsen. Hoekwoningen bouwnummer 1 en 12 hebben ook een erker in de zijgevel.

Specificaties type Vink
-Woonoppervlakte van 135 tot 139 m2
-Royale kavels van 135 tot 310 m2
-Tuingerichte woonkamer met grote glazen pui en openslaande deuren
-Vrijstaande houten berging
-Parkeerplaats op eigen terrein
-Complete keuken voorzien van Siemens apparatuur
-Standaard 3 slaapkamers op de 1e verdieping
-Vrij indeelbare zolder
-Badkamer met hoogwaardig sanitair en 2e toilet
-Bodemwarmtepomp, vloerverwarming en zomers topkoeling
-Energiezuinig; PV panelen, triple beglazing en WTW installatie
-Twee hoekwoningen met een erker

Vanaf € 659.000,- V.O.N.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top