Skip to content

Alphen aan den Rijn The Winston

25 MEI 2024 IN VERKOOP, THE WINSTON 43 APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Zaterdag 25 mei 2024 start de verkoop!
Zet nu alvast de datum in uw agenda want op zaterdag 25 mei bent u tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom in de Woonwinkel van Koppes makelaardij, vestiging Alphen aan den Rijn, gevestigd aan de Julianastraat 133 om de start van de verkoop van The Winston samen met ons te vieren. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen we u graag alles wat u wilt weten over dit fantastische nieuwbouwproject. Ook ligt er vanaf dat moment een prachtige brochure en prijslijst voor u klaar, zodat u thuis alles nog eens rustig kunt bekijken.

ONLINE INSCHRIJVEN:
Vanaf zaterdag 25 mei 2024, 11 uur staat het digitale inschrijfformulier op de website voor u klaar. U kunt vanaf dat moment inschrijven voor de bouwnummers waar uw voorkeur naar uitgaat. Neem uw tijd om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen, want er vindt geen selectie plaats op volgorde van binnenkomst. U kunt alvast een account aanmaken op de projectwebsite van The Winston. Inschrijven kan tot maandag 3 juni 17.00 uur!

We zetten een aantal punten op een rijtje voor u:

– Vul het online inschrijfformulier volledig als mogelijk en naar waarheid in en verzend deze voor maandag 3 juni 2024, 17.00 uur.
– Inschrijven kan op één of meer bouwnummers. Om meer kans te maken om een woning toegewezen te krijgen, raden we u aan gebruik te maken van de mogelijkheid om meerdere bouwnummers aan te geven. Uiteraard doen wij ons best om zoveel mogelijk de eerste voorkeur te honoreren.
– De verkoopdocumenten waaronder de prijslijst, technische tekeningen, enzovoort staan bij de start verkoop op de website onder het kopje ‘Downloads’.
– Tot maandag 3 juni 2024 17.00 uur kunt u het inschrijfformulier indienen.

The Winston appartementen waar je comfortabel kunt wonen in een nieuw, toekomstbestendig appartement. Mooi gelegen midden in het Groene Hart, aan het eind van de Burgemeester Bruins Slotsingel nabij het stadscentrum van Alphen aan den Rijn. Zodra de verkoop is gestart kun je kiezen uit het aanbod van 43 duurzame koopappartementen met een woonoppervlakte vanaf circa 65 m2 tot circa 160 m2. Alle voorzien van een terras of balkon.

43 KOOP APPARTE­MENTEN: WONEN IN THE WINSTON
indicatie prijzen van € 340.000,= tot € 800.000,= vrij op naam

43 drie- en vierkamer koopappartementen met terras of balkon

– Woonoppervlakte vanaf ca. 65 m2 tot ca. 160 m2
– Woonkamer met open keuken
– Twee- of drie slaapkamers
– Badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
– Entree met lift en trappenhuis
– Eigen inpandige berging op de begane grond
– Parkeerplaats op eigen terrein
– Energiezuinig (BENG = bijna energie neutraal gebouw)

FIJNE PLEK
Alpen aan de Rijn is een groene stad met een rijk voorzieningenaanbod. In de directe omgeving, van het nieuwbouwproject The Winston, zijn terrassen, restaurants, winkelcentrum Herenhof met een gevarieerd winkelaanbod, uitstekende schoolvoorzieningen, goede gezondheidszorg, tal van sportgelegenheden waaronder de fantastisch gelegen golfclub Zeegersloot en volop recreatiemogelijkheden. Vanaf The Winston kun je er heerlijk te voet, met de fiets, de bus (op 5 min. loopafstand!), de trein, auto of motor op uit trekken. Met 10 minuten fietsen sta je al in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn!
En er is zelfs een rechtstreekse verbinding naar Schiphol. In The Winston woon je super centraal en in het midden van de omliggende steden Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Ideaal als je op pad gaat.

Binnenkort zal de start verkoopdatum gepland worden. Als je automatisch en vrijblijvend op de hoogte wil blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op de projectwebsite.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top