Ga naar hoofdinhoud

The Winston

Aantal woningen 43
Nog 43 woningen beschikbaar Project in voorbereiding
Nog 43 woningen beschikbaar

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP, THE WINSTON 43 APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN

SCHRIJF JE ALVAST IN EN WE HOUDEN JE OP DE HOOGTE WANNEER DE VERKOOP VAN START GAAT!

Na de zomer start de verkoop van The Winston waar je comfortabel kunt wonen in een nieuw, toekomstbestendig appartement. Mooi gelegen midden in het Groene Hart, aan het eind van de Burgemeester Bruins Slotsingel nabij het stadscentrum van Alphen aan den Rijn. Zodra de verkoop is gestart kun je kiezen uit het aanbod van 43 duurzame koopappartementen met een woonoppervlakte vanaf circa 65 m2 tot circa 160 m2. Alle voorzien van een terras of balkon.

43 KOOP APPARTE­MENTEN: WONEN IN THE WINSTON

43 drie- en vierkamer koopappartementen met terras of balkon
– Woonoppervlakte vanaf ca. 65 m2 tot ca. 160 m2
– Woonkamer met open keuken
– Twee- of drie slaapkamers
– Badkamer inclusief sanitair en tegelwerk
– Entree met lift en trappenhuis
– Eigen inpandige berging op de begane grond
– Parkeerplaats op eigen terrein
– Energiezuinig (BENG = bijna energie neutraal gebouw)

FIJNE PLEK
Alpen aan de Rijn is een groene stad met een rijk voorzieningenaanbod. In de directe omgeving, van het nieuwbouwproject The Winston, zijn terrassen, restaurants, winkelcentrum Herenhof met een gevarieerd winkelaanbod, uitstekende schoolvoorzieningen, goede gezondheidszorg, tal van sportgelegenheden waaronder de fantastisch gelegen golfclub Zeegersloot en volop recreatiemogelijkheden. Vanaf The Winston kun je er heerlijk te voet, met de fiets, de bus (op 5 min. loopafstand!), de trein, auto of motor op uit trekken. Met 10 minuten fietsen sta je al in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn!
En er is zelfs een rechtstreekse verbinding naar Schiphol. In The Winston woon je super centraal en in het midden van de omliggende steden Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Ideaal als je op pad gaat.

Binnenkort zal de start verkoopdatum gepland worden. Als je automatisch en vrijblijvend op de hoogte wil blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op de projectwebsite.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

The Winston

Van de 0 woningen zijn er nog 43 beschikbaar
The Winston – Hoofdfoto

The Winston

Appartement

tot

65 m2 tot 160 m2 woonoppervlakte

Nog 43 woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Geen objecten (meer) beschikbaar
Back To Top