Skip to content

Alphen aan den Rijn Steekteroever

100% VERKOCHT!

Wist je dat: je op dit moment een verruimde leencapaciteit hebt bij aankoop van een energiezuinige nieuwbouwwoning met een A+++ label, dit kan oplopen tot € 30.000,=

25 luxe afgewerkte woonklare woningen gelegen aan de Oude Rijn in Alphen aan den Rijn.

Steekteroever is een project met 25 luxe woningen, verdeeld in 3 typen met elk hun unieke karakteristieke uitstraling en eigenschappen, waarvan bij de meeste woningen de tuin direct gelegen is aan de Oude Rijn.

– 7 Oeverwoningen met een woonoppervlakte van 161 tot 189 m2 met parkeerplaats(en) op eigen terrein en royale tuin aan de Oude Rijn
– 9 Hofwoningen met een woonoppervlakte van 158 tot 180 m2 waarvan 2 woningen met garage
– 9 Kadewoningen met een woonoppervlakte van 185 tot 196 m2 met royale tuinen aan de Oude Rijn

Het unieke van dit project is dat uw nieuwe woning volledig woonklaar is bij oplevering – naar eigen smaak en als onderdeel van de koopsom van de woning.
In de koopsom van de woningen zijn reeds de onderstaande onderdelen opgenomen: Alle woningen worden voorzien van een luxe Siematic keuken met inbouwapparatuur van Siemens, op de begane grond een houten of PVC-vloer en mooie strak afgewerkte wanden voorzien van renovlies behang. Op de eerste verdieping een badkamer met douche wastafelmeubel met spiegel en toilet afgewerkt met vloertegels van 60×60 cm en wandtegels van 30×60 cm, fraaie laminaat vloerafwerking, afgewerkte wanden met spuitwerk in een fijne korrel en zelfs de raamdecoratie kiest u zelf uit en wordt al voor u aangebracht.

De woning is in aanbouw wat betekend dat niet alle opties meer mogelijk zijn, de uitbouwmogelijkheid is inmiddels komen te vervallen. In overleg kunnen we kijken wat voor u als koper allemaal nog mogelijk is.

Liever een andere keuken of de badkamer aanpassen naar eigen smaak? ook dat is mogelijk! Een mooie stalendeur van de woonkamer naar de hal is ook als optie te kiezen. Een woonklare woning betekent dat u bij de oplevering niet meer afhankelijk bent van diverse bedrijven die op elkaar afgestemd moeten worden bijvoorbeeld voor het aanbrengen van renovliesbehang met sauswerk op de wanden, de houten vloer, de keuken. Als u de sleutel van de nieuwe woning krijgt dan is alles al in de woning voor u aangebracht en kunt u zich vooral richten op de inrichting van uw droomwoning zonder de regelstress. Hoe fijn is dat!

De woningen zijn daarnaast ook enorm energie zuinig en worden uitgevoerd als energie neutrale woning, dit betekent zeer lage energielasten en een A+++ label voor de woning. De Waterwoningen kunnen optioneel ook nog naar nul-op-de-meter worden gebracht door het toevoegen van 10 zonnepanelen.

Interesse? Mail ons of bel 0172-434 561

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top