skip to Main Content

L'Entrée

Aantal woningen 50
Recent verkocht
VERKOCHT

Omschrijving

DE BOUW IS GESTART, ER ZIJN NOG 2 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

Bouwnummer 6 Type B: 123 m2, 3 slaapkamers € 437.000,=
Bouwnummer 17 Type A: 99 m2, 2 slaapkamers, € 360.000,=

50 luxe appartementen varierend van 99 m² tot 192 m²

L’Entrée: het schitterende sluitstuk aan de Aziëlaan L’ Entrée is het laatste van de serie nieuwe appartementengebouwen aan de Aziëlaan. Een modern vormgegeven gebouw van zeven verdiepingen als schitterend sluitstuk van de nieuwbouw. Opvallend is de karakteristieke gele gevel, voorzien van minerale steenstrips met de natuurlijke uitstraling van metselwerk maar veel lichter, dunner en duurzamer. Ook de entree springt direct in het oog: de mooie entreepartij met dubbele verdiepingshoogte doet de naam van het gebouw eer aan. Parkeerplaats en berging in de kelder. Parkeren is bij L’Entrée goed geregeld: elk appartement heeft in de halfverdiepte parkeergarage onder het gebouw zijn eigen privé-parkeerplaats. Ook uw berging vindt u hier. Vanuit de entreehal op de begane grond van het gebouw kunt u met de trap of met de lift naar de kelder. Energiezuinig wonen L’Entrée wordt een zeer duurzaam gebouw: in plaats van een gasaansluiting heeft u uw eigen warmtepomp in huis deze zorgt voor bijvoorbeeld de verwarming van uw woning en van uw water. De vloerverwarming, standaard toegepast in alle appartementen, zorgt voor een comfortabel leefklimaat.

In het gebouw komen maar liefst negen verschillende appartemententypen voor: de typen A tot en met H. Iedere verdieping herbergt zes of zeven appartementen, in grootte variërend van 99 m² tot 174 m². De twee penthouses op de topverdieping, de zevende, hebben een royale woonoppervlakte van 190 m² en 192 m². Elk appartement heeft een heerlijk ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen en een royale buitenruimte. Nog een pluspunt: een keuken met diverse nbouwapparatuur, een ingerichte badkamer en toiletruimte zijn bij de koopsom van het appartement inbegrepen. Aan de achterzijde van L’Entrée loopt een mooie galerij sierlijk langs de gevel. De terrassen en balkons zijn aan de voorzijde van het gebouw gemaakt: de zonnige kant. Naar welk appartement u ook kijkt, alle appartementen hebben een woningbreed terras of balkon op het zuidwesten. In deze brochure nemen wij u mee langs de verschillende appartemententypen.

Appartementengebouw L’Entrée ligt aan het eind van de Aziëlaan, mooi in het groen. Het mooie, modern vormgegeven gebouw is de entree naar de woonwijk Kerk en Zanen; onderscheidend door zijn eigentijdse architectuur met mooie afgeronde hoeken en lichtgele, gemêleerde metselwerk. Het gebouw herbergt 50 luxe drie- en vierkamerappartementen en penthouses, elk met een riante woonkamer en groot zonnig terras of balkon. Uiteraard zijn de woningen geïsoleerd volgens
de hoge normen die voor nieuwbouw gelden, gasloos en voorzien van vloerverwarming. Dat betekent dat u in L’Entrée energiezuinig en comfortabel woont. Met zijn ligging in het veelzijdige centrum en op loopafstand van NS-station Alphen aan den Rijn is het in L’Entrée fijn uitgaan én thuiskomen

Dit schitterend vormgegeven, moderne gebouw van zeven woonlagen wordt gerealiseerd in het centrum van Alphen aan den Rijn. Op de kop van de groene zone langs de Aziëlaan en markeert daarmee de zuidelijke entree richting de woonwijk Kerk en Zanen. De 50 drie- en vierkamerappartementen variëren in grootte van 99 m² tot maar liefst 192 m². Alle appartementen beschikken over al het comfort dat u van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Uitgangspunt is dat het gebouw zeer duurzaam en gasloos wordt. De appartementen in het gebouw kennen een grote woonkwaliteit door de royale woonkamers met grote raampartijen en een heerlijk zonnig, woningbreed terras op het zuidwesten. Elk appartement wordt standaard voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk.

De vrij op naam prijzen van de appartementen zijn inclusief eigen parkeerplaats in de parkeergarage, een keuken met inbouwapparatuur, sanitair en tegelwerk voor toilet en badkamer, kortom een compleet appartement.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

L.A. (Lizette) Havenaar

06 - 5466 5373
l.havenaar@koppesmakelaardij.nl

M.J. (Mildred) de Groot

06 - 2908 8302
m.degroot@koppesmakelaardij.nl

N.C. (Nicoline) de Kleijnen

0172 - 434 561
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl
Back To Top