Skip to content

Alphen aan den Rijn Kickstart Alphen

Kickstart-Alphen aan den Rijn, Alle appartementen zijn VERKOCHT!
NOG 1 COMMERCIELE RUIMTE BECHIKBAAR BNR49 € 235.000,= v.o.n.

Aantrekkelijk en betaalbaar wonen voor starters! Appartementen vanaf € 199.000,= v.o.n.
Alle plattegronden, vrij op naam prijzen en meerwerklijst kunt u downloaden van de projectwebsite.

De ligging is perfect: aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn, die zich nu snel ontwikkelt tot de aantrekkelijkste woonlocatie van de stad. Met woningen van gemiddeld bijna 50 m², met veel indelingsvarianten. Een loft is bijvoorbeeld een optie, maar met kasten en roomdividers kun je ook een slaap- en/of werkkamer afscheiden. Met prijzen vanaf € 199.000,- V.O.N. is koop voor veel starters een hele aantrekkelijke optie!

Alleen inschrijvers die beschikken over een financieel advies van de Rabobank of andere hypotheekverstrekker komen in aanmerking voor toewijzing van een woning. Vanaf 8 november krijgen alle inschrijvers via de mail te horen of zij een woning hebben toegewezen of dat zij op een wachtplek voor hun voorkeurswoning staan. Na toewijzing volgt een uitnodiging voor een verkoopgesprek bij Koppes Makelaardij.

Voorrangsregeling
Voor de koopwoningen van Kickstart geldt een voorrangsregeling. Die houdt in dat 75% van de woningen bij voorrang wordt toegewezen aan kopers uit de gemeente Alphen aan den Rijn of mensen die in een essentieel beroep werken in de gemeente Alphen aan den Rijn. Essentiële beroepen zijn mensen die werken in het basis- beroeps- en middelbaar onderwijs, mensen die als verplegende of verzorgende werken, bijvoorbeeld in een ziekenhuis of thuiszorg en tot slot mensen die bij de politie werken. Er is geen leeftijdsgrens.

De appartementen en typen:

Alle woningen zijn qua grootte bijna identiek (tussen de 46,9 en 48,5 m²), maar verschillen iets in indeling vanwege de ligging in het gebouw. In totaal zijn er zeven types:

– Type A Standaardwoningen aan de noordkant op de 1e en hogere verdiepingen
– Type B Hoekwoningen
– Type C Standaardwoningen aan de kant van de Energie weg
– Type D Begane grondwoningen aan de noordkant, m.u.v. de kadewoning
– Type E Kadewoningen op de 1e en 2e verdieping aan de kant van de haven
– Type F Terraswoningen. Deze beschikken over een terras van circa 24m².
– Type G Kadewoning op de begane grond aan de kant van de haven

Wat maakt deze appartementen zo aantrekkelijk?

– Door een zeer duurzame bouw zijn de energielasten zeer laag.
– Alle appartementen hebben een zonnige buitenruimte
– Elke woning beschikt over een complete badkamer met douche, wastafel en toilet en is voorzien van een aparte wasmachinekast.
– Je fiets kun je kwijt in een grote, veilige fietsenstalling in het gebouw zelf.
– Parkeren kan op eigen terrein er zijn 27 algemene parkeerplaatsen, daar staan ook deelauto’s.
– Je spaart vanaf de eerste hypotheekbetaling. Je lost namelijk je schuld in kleine stapjes af en na een periode van anti-speculatie (zie hieronder) profiteer je als de woning in waarde is gestegen.

Wonen voor een aangename prijs
De woningen in Kickstart-Alphen beginnen bij €199.000,- voor een volwaardige woning. Daarvoor krijg je een complete woning met sanitair en badkamerafwerking, maar exclusief een keuken. De indeling biedt veel mogelijkheden om je eigen stempel te drukken op je woning. En kies je nu voor bijvoorbeeld een loftwoning, dan valt daar later altijd nog een aparte slaapkamer in te creëren!

BELANGRIJK OM TE WETEN:
– De verkoopprijzen zijn relatief laag omdat je geen grondkosten hebt: Kickstart-Alphen werkt met een recht van opstal. Daarvoor betaal je maandelijks wel een retributie, een vergoeding van circa 50 euro per maand. Die int de VVE naast de gebruikelijke servicekosten.
– De gemeente Alphen aan den Rijn kent een zelfbewoningsplicht voor de eerste drie jaar na de eerste aankoop. Voor een periode van vijf jaar na de eerste aankoop geldt een antispeculatiebeding.

Wonen in de Rijnhaven
De Rijnhaven wordt steeds meer ‘the place to be’ in Alphen aan den Rijn. Het voormalige bedrijventerrein verandert in hoog tempo in een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en recreëren. Winkelcentrum De Baronie ligt letterlijk om de hoek, net als het zwembad en de hippe bedrijven en horeca aan de overkant van het water bij De Werf. Op en rond het water vinden allerlei activiteiten plaats, zoals recent de kerstmarkt en een drijf-in bioscoop.

Heb je interesse in deze appartementen alle ontwikkelingen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Back To Top