skip to Main Content

Gouwekade

Aantal woningen 5
Recent verkocht
VERKOCHT

Omschrijving

100% verkocht

Nieuwbouwproject de Gouwekade te Alphen aan den Rijn.

Dit is Gouwekade, jouw droomplek in het Groene Hart!

In Gouwekade woon je buiten én dicht bij het stadsleven. Het beste van twee werelden. En dat allemaal aan het uiterste puntje van de Gouwsluisseweg. Hier vind je Gouwekade: vijf moderne eengezinswoningen. Geschakeld in één woongebouw, met een heerlijke tuin. Wonen in Gouwekade voelt als leven op je eigen stukje Alphen aan den Rijn. Het allermooist, je woont pal aan het water. Dit is vrijheid en pure rust. Zie je jezelf al heerlijk zitten, aan de kade, op die warme zomeravond?
De strak vormgegeven woningen zijn verrassend geschakeld. Drie ervan zijn bereikbaar via een centrale hal, twee woningen hebben hun voordeur aan de buitenzijde. Ook de afmetingen en uitzichten maken de woningen onderling uniek. Kies je voor Gouwekade dan kies je voor comfort en eigenheid.

De strak vormgegeven woningen zijn verrassend geschakeld. Drie ervan zijn bereikbaar via een centrale hal, twee woningen hebben hun voordeur aan de buitenzijde. Ook de afmetingen en uitzichten maken de woningen onderling uniek. Kies je voor Gouwekade dan kies je voor comfort en eigenheid. De duurzame architectuur heeft het moderne gevoel van de toekomst. Om precies te zijn: zie jij jezelf hier aan het water wonen?

Locatie Gouwekade
Gelegen op de hoek van de splitsing tussen de rivieren de Oude Rijn en de Gouwe wordt een uniek woongebouw met vijf moderne eengezinswoningen gebouwd. Het woongebouw beschikt over een gemeenschappelijke tuin welke aan het water gelegen is. Dit is een prachtige locatie om zomers lekker aan de kade te genieten. De locatie is gelegen in de buurt Gouwsluis. Deze buurt heeft een rijke geschiedenis in de scheepsbouw.

De locatie is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het centrale bus- en treinstation van Alphen aan den Rijn is circa vijf minuten fietsen van de locatie aan de Gouwsluisweg. Ook het centrum met leuke winkels en restaurantjes zijn op fietsafstand. Met een klein kwartiertje zijn zowel de A4 als de A12 bereikbaar waarna u binnen een half uurtje Amsterdam, Schiphol Airport, Den Haag en Rotterdam kunt bereiken. Leiden is op slechts 15 minuten rijden van de locatie.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

L.A. (Lizette) Havenaar

06 - 5466 5373
l.havenaar@koppesmakelaardij.nl

M.J. (Mildred) de Groot

06 - 2908 8302
m.degroot@koppesmakelaardij.nl

N.C. (Nicoline) de Kleijnen

0172 - 434 561
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl
Back To Top