skip to Main Content

DOK2404 fase 2

Aantal woningen 3
Geen woningen beschikbaar Project in voorbereiding
Recent verkocht

Omschrijving

Binnenkort in verkoop!

Drie aantrekkelijke Havenhuizen, dat is de tweede fase van DOK2404! De havenhuizen komen rond de zomer van 2021 in verkoop. Ze zijn niet alleen zeer royaal met een woonoppervlakte van 164 tot 173 m², maar hebben ook een prachtig uitzicht over de levendige Rijnhaven.

De succesvolle eerste fase van DOK2404 krijgt zo een waardig vervolg. Inschrijving als geïnteresseerde is vanaf nu mogelijk op de de site van Koppesmakelaardij of bel 0172-434 561. We houden u dan op de hoogte en informeren u zodra de verkoop start!

Drie prachtige Havenhuizen
Direct aan de waterkant komen drie zeer royale havenhuizen met een fraaie architectuur. Vanuit de woonkeuken en of woonkamer toont de Rijnhaven zich van zijn mooiste kant. Zowel aan de waterkant als aan de kant van de Energieweg beschikken deze woningen over zeer royale buitenruimtes en een prachtig uitzicht over het water. Maar ook binnen kom je geen ruimte tekort. Naast een aparte woonkeuken en living bieden deze woningen ruimte voor bijvoorbeeld vier slaapkamers. Een aparte werkruimte is ook goed mogelijk. Onder de woning is ruimte voor twee eigen parkeerplaatsen en de berging maar de uiteindelijke indeling bepaal je zelf, samen met de architect!

Wonen in de Rijnhaven
De Rijnhaven transformeert razendsnel. Er wordt inmiddels al gewoond in de eerste fase van DOK2404 en de komende tijd komen daar nieuwe woningbouwprojecten bij. De haven heeft inmiddels mooie steigers gekregen en daar is het nu bijna het hele jaar door een levendig geheel met plezierbootjes en historische vaartuigen. Rond de haven vind je horeca, maar ook ambachtelijke bedrijven als een sloepenbouwer, een siersmederij en een lokale brouwer. En winkelcentrum De Baronie ligt op maar enkele honderden meters van je huis.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

DOK2404 fase 2

Van de 0 woningen zijn er nog 0 beschikbaar
DOK2404 fase 2 – Hoofdfoto

DOK2404 fase 2

Woonhuis

tot

166 m2 tot 166 m2 woonoppervlakte

Geen woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Geen objecten (meer) beschikbaar
Back To Top