skip to Main Content

De Toussaint van Boetzelaerstraat

Aantal woningen 24
Nog 24 woningen beschikbaar € 369.500,- tot € 449.500,- v.o.n.
Nog 24 woningen beschikbaar

Omschrijving

Binnenkort in verkoop: De Toussaint

WONEN IN HET CENTRUM VAN ALPHEN AAN DEN RIJN

Aan de Van Boetzelaerstraat met om de hoek het Toussaintplein wordt ‘De Toussaint’ gerealiseerd. Een exclusief woonplan met 24 appartementen met ieder een privé parkeerplaats, omringd door authentieke woningen en winkels in het hart van het Alphense centrum.

In de plint zullen enkele winkels worden gerealiseerd en op de 1e , 2e en 3e verdieping fraaie drie- en vierkamer-appartementen met zonnige terrassen op het zuiden en enkele op het oosten. Enkele appartementen hebben ook een Frans balkon of een terrasje aan de Van Boetzelaerstraat. Een fraaie binnentuin markeert het gebouw. Aan de achterzijde is een privé parkeerterrein met voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en een individuele fietsenberging. De stadse architectuur, riante zonnige buitenruimtes op het zuiden, Franse balkons, grote raampartijen, een hoogwaardig afwerkingsniveau, kortom op- en top comfortabel wonen in het levendige hart van Alphen aan den Rijn.

De koopsommen van de appartementen zijn nog niet bekend maar om u een indicatie te geven van de vrij op naam prijzen: vanaf circa € 369.500,= v.o.n. tot circa € 449.500,= v.o.n.

Heeft u interesse? U kunt zich bij ons aanmelden in onze Woningwinkel aan de Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn, mail nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl of bel ons op 0172-434561.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

L.A. (Lizette) Havenaar

06 - 5466 5373
l.havenaar@koppesmakelaardij.nl

M.J. (Mildred) de Groot

06 - 2908 8302
m.degroot@koppesmakelaardij.nl

N.C. (Nicoline) de Kleijnen

0172 - 434 561
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl

De Toussaint

Van de 0 woningen zijn er nog 24 beschikbaar
De Toussaint – Hoofdfoto

De Toussaint

Appartement

€ 369.500,- tot € 449.500,-

94 m2 tot 117 m2 woonoppervlakte

Nog 24 woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Geen objecten (meer) beschikbaar
Back To Top