skip to Main Content

De Kroon van Alphen Fase 2 - Stadsvilla's

Aantal woningen 11
Nog 11 woningen beschikbaar Project in voorbereiding
Nog 11 woningen beschikbaar

Omschrijving

De Kroon van Alphen de Stadsvilla’s.

Het is zo ver! De start verkoop van de 11 royale stadsvilla’s vindt plaats op zaterdag 4 december a.s. van 10.00 tot 16.00 uur in de Woningwinkel van Koppes Makelaardij.

Wij nodigen u van harte uit om op 4 december a.s. de verkoopbrochure en prijslijst af te komen halen en de projectpresentatie te komen bekijken. Maak hiervoor een afspraak voor een persoonlijke uitnodiging met een tijdsblok!
U kunt ons mailen via het interesse formulier op onze site of neem telfonisch contact met ons op.

Bent u 4 december a.s. niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt de brochure ook digitaal opvragen of kom langs in de week na 4 december want inschrijven kan tot en met maandag 13 december 17.00 uur

Groen en royaal wonen in het hart van de stad.

Op nog geen vijf minuten wandelen van het hart van Alphen aan den Rijn, ontwikkelt BEMOG Projektontwikkeling De Kroon van Alphen. Dit bijzondere en hoogwaardige nieuwbouwproject tegenover de nieuwe bibliotheek, verbindt straks de groene parkachtige omgeving van de Kromme Aar en de Zegerplas met het dynamische winkelhart. Zo hebben de nieuwe bewoners straks alles bij de hand; een geweldige woonomgeving aan het water en alle gemakken van de stad naast de voordeur.

STADSVILLA’S
4-laagse stadsvilla’s met 228 tot 244 m² woongenot
Nergens grootser wonen dan in De Kroon van Alphen! De Stadsvilla’s zijn geënt op het rijke verleden van het Groene Hart en lijken nog het meest op de patriciërswoningen uit de 17e eeuw. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van de meest moderne bouwmaterialen en worden de stadsvilla’s energiezuinig, gasloos en onderhoudsarm gebouwd. Maar de hoge plafonds, woonlagen en de iets verhoogde ligging op de parkeerkelder geven de woningen precies het juiste cachet. Tel daarbij de enorme woonoppervlakte tot ruim 240 m2 op en u heeft een uitzonderlijk woonhuis, dat ook nog eens geschikt is voor dubbele bewoning, kantoor aan huis of gewoon lekker veel leefruimte zoals een woonkeuken op de begane grond en de woonkamer op de 1e verdieping!

EEN SCALA AAN WOONMOGELIJKHEDEN
De Kroon van Alphen gaat bestaan uit drie kleinschalige appartementengebouwen met daartussen 11 statige Stadsvilla’s.
Onder het gehele project wordt een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd, die alleen voor de bewoners gereserveerd. De parkeergarage zorgt er voor een aantal van de stadsvilla’s een eigen opgang én berging vanuit de kelder naar hun woning hebben. Al met al wordt De Kroon van Alphen een zeer gevarieerd centrumplan met vele woonmogelijkheden voor iedere Alphenaar.

Heeft u interesse? Dan kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde via nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl of bel ons op 0172-434561.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

L.A. (Lizette) Havenaar

M. (Matthijs) van Dommelen

M.J. (Mildred) de Groot

N.C. (Nicoline) de Kleijnen

S.J.M. (Stephanie) Bakker

Stadsvilla

Van de 0 woningen zijn er nog 11 beschikbaar
Stadsvilla – Hoofdfoto

Stadsvilla

Woonhuis

tot

228 m2 tot 244 m2 woonoppervlakte

Nog 11 woningen beschikbaar
HuisWoonoppervlakteKamersPrijs
Geen objecten (meer) beschikbaar
Back To Top