Ga naar hoofdinhoud

Vrije Bouwkavels 43

Waddinxveen
€ 425.000,-

Omschrijving

Unieke kans om zelf je woning te bouwen! Kavel 43 518 m2 bouwgrond!

Er zijn binnen dit project ook 2 bouwkavels te koop, een unieke kans om zelf je droomhuis te bouwen. Via de projectsite en ook vanaf Funda kun je het kavelpaspoort downloaden en kijken of jouw droomhuis op de kavel past.
Ook kun je een biedingsformulier downloaden om een bod uit te brengen op jouw favoriete kavel.

De kavels worden aangeboden met een bieden vanaf prijs van € 425.000,= v.o.n.

Waddinxveen, veel te doen, alles dichtbij.

Kenmerkend voor Waddinxveen zijn het nieuwe winkelcentrum Gouweplein, de monumentale hefbrug, de nabijheid van de rivier de Gouwe en het rijke verenigingsleven. Een dorp met voorzieningen op elk gebied, voor alle leeftijden.

Goed nieuws in Waddinxveen! Nieuwbouw in Waddinxveen is populair. Zo ook de nieuwbouw in Park Triangel, dat ligt aan de zuidwestkant van Waddinxveen. Een levendig dorp centraal in de Randstad en midden in het Groene Hart. Een dorp met een rijk verenigingsleven en dichtbij belangrijke uitvalswegen richting Rotterdam, Den Haag en de regio Utrecht.

Park Triangel is fraai gelegen en kent zijn eigen groene hart in de vorm van een groot parkeiland met een junglebos voor iets oudere kinderen, een waterspeelplaats voor de allerkleinsten, speelveldjes voor voetbal en badminton, een vis- en aanlegsteiger, een podium voor openluchtoptredens, een beachvolleybalveld, een Calisthenics-parcours en natuurlijk wandel- en fietspaden.

Waddinxveen: Veel te doen, alles dichtbij!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief via de projectsite.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 425.000,-
Status Onder optie
Aantal kamers 1

Media

Overdracht

Koopprijs € 425.000,-
Datum invoer 468 dagen geleden
Status Onder optie
Aanvaarding IN_OVERLEG

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte overige functies 0 m2
Oppervlakte externe bergruimte 0 m2
Perceel oppervlakte 518 m2
Inhoud 0 m3

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 1
Badkamervoorzieningen

Buitenruimte

Liggingen Aan water, In woonwijk, Open ligging
Tuintypen Tuin rondom

Garage

Soorten Geen garage
Back To Top